Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összeillőség két ember között

2011.07.13

 

 

 

Kép

Amikor kialakul bennünk a vonzalom egy másik ember iránt, akkor megjelenik egy erős hajlam is arra, hogy olyan tulajdonságokkal ruházzuk fel a partnerünket, amelyek egy bennünk kialakult idealizált kapcsolat kivetítései. Ezek okozhatnak a későbbiekben problémákat.

 

Legfontosabb az, hogy mindenki ismerje meg először önmagát, hogy pozitív viselkedési mintáinak erősítésével, esetleges negatív jellemvonások átalakításával képes legyen elérni azt, hogy az éppen aktuális kapcsolata a lehető legjobban alakuljon!

 

Az emberi kapcsolatokban mindig lesznek olyan tényezők, amelyek harmonikusak a két fél kapcsolatát illetően, és mindig lesznek olyanok is, amelyek problémákat mutatnak. Mindig az adott két emberen múlik, mit hogyan élnek meg, mennyire képesek változni, elfogadni.

 

Ne felejtsük el az idő kérdését sem! A szerelem első időszakában minden rózsaszín, néha nem látjuk a fától az erdőt! Ami kezdetben tetszett a párunkban, később már feszültség forrása lehet.

 

Természetesen a születéskori planétaállások befolyásolják jellemünket, ezáltal hatnak a párkapcsolatban megélt helyzetekre. Vérmérsékletünk, elvárásaink, alap jellemünk, félelmeink, szeretet-éhségünk és még megannyi jellemzőnk, megmutatják, hogyan is tudunk viszonyulni másokhoz.

 

A születéskori Napjegyünk sokat elárul, de ismét hangsúlyozom: ez csak egy tényező mindabból a bonyolult asztrológiai rendszerből, amit a születés pillanatában megkaptunk, és ami a jellemünket, sorsunkat adja.

 

Ezért CSAK a csillagjegy alapján megvizsgálni két fél összeillőségét és a kapcsolat lehetőségét nem ajánlatos. Mégis alapnak, elindulásnak jó, de aki kicsit is járatos az asztrológiában, ajánlom, hogy a Hold /érzelmek/ és a Vénusz /szeretet, szerelem/ születéskori helyzetét mindenképp vegye figyelembe!

 

Teljes körű párkapcsolat elemzésre pedig keressen az elérhetőségeken vagy kérdezzen a fórumban!

 

-Angyal-