Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szín - Horoszkóp

2011.08.02

Szín - Horoszkóp

 

teremtes.jpg

 

Kos

A Kosok kedvenc színe: VÖRÖS. Szenvedélyessége, állandó kihíváskeresésében ez a szín sokat segíthet, hisz tele van energiával, temperamentummal és szerelemmel. Ha magabiztosnak és eltökéltnek akarsz tűnni, ezt a színt kell viselned ruházatodban, vagy lakás kiegészítőkként. Ezzel a színnel elősegíted energiaszinted emelkedését, és nagyon öntudatosnak fog látni a külvilág.


Vonzó: a Szűz világoszöldje. Ugyanis a Szűz földön jár, ezért jól kiegészítik egymást a Kossal.

 

Kedvezőtlen: a Bak kékeslilája. A Bak gyűlöli a meglepetéseket, ellentétben a spontán Kossal

Bika

A Bika jegy szülötte szeret birtokolni, tüzeskedni, de féltékenykedni is. A hozzávaló szín: VÉRNARANCS. Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak. Ez a szín, képes lenyugtatni a Bika esetleges heves vérmérsékletét.

Vonzó: a Bak kékeslilája. A Bak karriervágya jól egészíti ki a bika temperamentumát.

 

Kedvezőtlen: a Skorpió kékje – a Skorpió is igen féltékeny.

 


Ikrek

Ez esetben olyan színre van szükség, mely energikus, és illik a változékony hangulatvilágú Ikrekhez. Ez a NARANCS. A világos- vagy aranysárga a hit, a jóság, az intuíció, az intellektus színe. A narancssárgába hajló sárga a Nap, a melegség szimbóluma; az isteni szeretet, a bölcsesség színe. Tanuláshoz, meditációhoz kiváló!

Vonzó: a Mérleg sötétzöldje, mivel kiegyensúlyozza.

 

Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. Az Ikrek jegyében született gyakran megy el a lehetősége határáig.

 


Rák

A Rák szülöttek segítő színe: SÁRGÁSNARANCS. Ez tele van a gondoskodás és az oltalmazás jellegzetességeivel. 
Nyíltságot, örömöt, optimizmust, reményeket jelez. Vágy a boldogságra, vidámságra, nevetésre, a korlátoktól mentes szabad viselkedésre, felszabadultság érzésre, intellektuális élményekre. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak.

 

Vonzó: a Halak pirosas lilája, és az ehhez kapcsolódó gyengédség, érzékenység, figyelem.

 

Kedvezőtlen: a Nyilas királykékje. A Nyilas a kötöttségektől a szabadságba menekül, ami nehezen egyeztethető a Rákok otthonszeretetével.Oroszlán

Az Oroszlán szülöttek segítő színe: SÁRGA. A nap és az életöröm színe ez, sokat segít tovább erősíteni az öntudatosságot. Kíváncsiság, érdeklődés, tudásszomj a jellemzői a jelenlegi állapotnak. Akkor viseled ezt a színt, ha valamilyen vigaszra van szükséged, el vagy keseredve, és szeretnél jobb kedvre derülni. Ez a szín mindig feldob, sőt boldoggá tesz. Felhívod környezeted figyelmét arra, hogy nyitott vagy az újdonságokra, sőt segítőkész vagy, ha hozzád fordulnak bánatukkal.

 

Vonzó: a Nyilas királykékje. Mindketten nagyvonalúak és kalandvágyók.

 

Kedvezőtlen: a Bak kékes lilája. Ugyanis a Bak spórolós, viszont az Oroszlán költekező.


Szűz


A Szűz havának szülötte a VILÁGOSZÖLD színekben találhat igazán magára.Ez a jegy két lábbal áll a földön, igazi materialista, a további logikus gondolkodást a világoszöld sokban segítheti. A zöld szín életedben minden esetben a természethez való közeledést szimbolizálja. Gyógyító szín, aki ezzel veszi körül magát, könnyebben kilábal a szellemi és fizikai problémákból. Újjászületés és teljes megújulást is jelképez, a legjobb választás!

 

Vonzó: a Bak kékes lilája, mindketten reálisak és megbízhatók.

 

Kedvezőtlen: a Halak pirosas lilája. A praktikum összeütközik az álmodozással.

 


Mérleg

A Mérleg jegy szülötte válassza a SÖTÉT árnyalatú ZÖLD színeket. Segíthet megtalálni a harmóniát, kiegyensúlyozottságot. Az akarat rugalmasságát jelképezi. Ez lehet koncentráló, passzív, birtokló vagy megváltoztathatatlan egyaránt. Érzelmi aspektusai lehetnek a konokság, önbecsülés és magabiztosság. Ugyanakkor a bizalom és a remény színe. A fejlődés, megújulás, határozottság igényét mutatja. A kölcsönös bizalmon és szereteten alapuló kapcsolat vágyát fejezi ki.

 

Vonzó: a Vízöntő lilája – mindketten nyíltak és tisztelik a másikat.

 

Kedvezőtlen: a Kos vöröse. A Kos szereti ütköztetni az eltérő nézeteket. A túlzottan alkalmazkodó partner nyomasztja.

Skorpió

A Skorpió, válassza a KÉK szín árnyalatait, mely életvidámságot és jókedvet hoz életébe. A KÉK minden esetben a hangulatod az érzéseid mélységére utal, és érzelmi kapcsolatban van a csendességgel, nyugalommal, érzékenységgel, szeretettel és elégedettséggel. Ha kékkel veszed körül magad, ezt a színt viseled ruhaként, akkor környezeted derűsnek és nyugodtnak lát. A sötétebb variációk inkább a kényelmességről árulkodnak, a világosabbak a derűs énedet helyezik előtérbe.

 

Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Egyszerre nyújtanak egymásnak erőt és oltalmat.

 

Kedvezőtlen: a Bika vérnarancsa. A Bikát idegesíti a Skorpió féltékenysége.


Nyilas

A Nyilas jegy szülötteit a KIRÁLYKÉK szín segítheti a mindennapok során. Ehhez a színhez a merészséget és a kíváncsiságot társítják. Ebből a színből tisztaság, csendesség és hűvösség árad, harmónia, biztonság, nyugalom, a feloldódás, végtelenség érzését kelti. Betegség vagy kifáradás esetén megnő rá az igényed. Pihenésre irányuló vágyat is mutat.

 

Vonzó: a Kos vöröse. Két hódító, aki tiszteli egymást.

 

Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Nyilas a szabadságot, a Skorpió a birtoklást vágyja.


Bak

A Bak jegy szülötteinek a KÉKESLILA szín lehet a legjobb választás. Hisz ez a szín a komolyságot, a tartózkodást és a hitet jelképezi. Misztikus szín, egyesíti a kék elmélyültségét és a vörös aktivitását. A személyazonosságot jelképezi, és egy misztikus kettősség jellemzi: a vágy és elképzelt dolgok megvalósulása felé tör. A mágikus eggyé olvadás és a spiritualitás vágya hajtja.

 

Vonzó: a Szűz világoszöldje. A Szűzzel együtt céltudatos, miközben két lábbal áll a földön.

 

Kedvezőtlen: a Rák sárgásnarancsa. A Rák szenved a bak hűvösségétől.


Vízöntő

A Vízöntő szülötteknek a LILA áll a legjobban, bárhol legyenek is! Energiát, önbizalmat ad viselőinek. A kozmikus erőt szimbolizálja, az intuíció, az empátia színe. Elmélyültségre, elvarázsoltságra, misztikus élményekre irányuló vágyat jelez. Vágy a szerelemre. Ennek a színnek a használatával arra vágysz, hogy kitűnj a tömegből. Szeretnél más lenni, mint a többiek, el akarod kerülni az unalmat. Azt akarod közölni a külvilággal, hogy belőled csak egy van.

 

Vonzó: az Ikrek narancsa. Összeköti őket a nyitottság és jó kapcsolatteremtés.

Kedvezőtlen: a lila és az Oroszlán sárgája üti egymást, mert mindketten csodálatra áhítoznak.


Halak

A Halak válasszon SÖTÉTPIROSat vagy PIROSASLILÁT. Ez abban fogja segíteni, hogy érzékeny lelked jobban bírja a mindennapi megterhelést. Célszerű akkor viselni, ha fel akarod kelteni mások figyelemét. Ez a szín (különösen, ha erős árnyalatú) hatalmas energiát ad viselőjének és az ellentétes nem figyelme felkeltésének egyik leghatékonyabb eszköze, de azért bánj óvatosan vele! Sajnos hatékonysága néha átcsaphat negatív formába, mindent lángra gyújthat, majd futótűzként terjedhet.

 

Vonzó: a Rák sárgásnarancsa. Tőle megkaphatja az otthonosság érzését.

 

Kedvezőtlen: a Skorpió kékje. A Skorpió hatalmaskodásával szemben a Halak védtelen.