Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A gondolati formák spirituális értelmezése

2009.06.08

F.E.  2008.05.19. 08:31

A SZELLEMI DOLGOK JELE ODA TARTOZIK, AHOL A SZELLEMI DOLGOK LEJÁTSZÓDNAK?

A VILÁGMINDENSÉG HATALMAS KITERJEDÉSÉT CSAK TALÁLGATNI LEHET, ÉS AZ ABBAN REJLŐ TITOKRA CSEKÉLY KÉRDÉSRE TUDJUK A VÁLASZT, KIVÁLTKÉPPEN, HA A LÁTHATATLAN DIMENZIÓRÓL ESIK SZÓ, AZ ONNAN JÖVŐ ÜZENETEKET FEJTEGETJÜK.

LÉNYEGÉBEN CSUPA TITOK, AMI KÖRÜLVESZ, ERRE KÍTŰNŐ PÉLDA AZ ŐSSEJTEK MEGNYILVÁNULÁSA, MELYEK ÖNMAGUKBAN HORDOZZÁK  A SZÁMUNKRA MÉG LÁTHATATLAN DIMENZIÓ ÖSSZES REZGÉSÉT, ÉLETEINK TANULSÁGAIT, A TUDATALATTI REJTETT TARTOMÁNYÁT.

A DOLGOK VALÓDI MEGÉRTÉSÉHEZ AKKOR JUTUNK EL, HA A GÖMBÖK MEGFIGYELÉSEKOR NEMCSAK A HASONLÓ SZIMBÓLUMOKAT KERESSÜK, ÉS AZT EGY RENDSZERBE CSOPORTOSÍTJUK, HOGY MELYIK ELMÉLETTEL HASONLATOS, HOGY MELYIK VALLÁS MISZTIKUS SZIMBÓLUMÁVAL EGYEZIK , MIT ÜZEN A MINTA, HANEM AZ ISTENI SUGALLATAINKAT, ÉS HAGYATKOZUNK A SPIRITUÁLIS KREATIVITÁSUNKRA, ENGEDVE BENYOMÁSAINKAT ÉS ÉRZÉSEINKET A FELSZÍNRE JÖNNI, KITELJESEDVE : HADD HASSON RÁNK, HADD KÖZVETÍTSEN!

A SZÁMTALAN MEDITÁCIÓ SORÁN NAGYON SOK MEDIÁLIS ÜZENETET KAPTAM, ÉS MINDENT MEGERŐSÍTVE AZ ŐSSEJTEK HORDOZTÁK ÖNMAGUKBAN A LÉNYEGI TARTALMAT. MINDEZT TELJESEN ÖSSZEHANGOLVA, MINT EGY SZÁMÍTÓGÉP. MINDEN ALKALOMMAL CSODÁT ÉLTEM MEG, ELSŐSORBAN A LELKI SZEMEIM ELŐTT ZAJLÓ TÖRTÉNÉSEK ÖSSZEKAPCSOLÁSÁT A LÁTHATATLAN DIMENZIÓ ELEINTE RÁM VONATKOZÓ TARTALMÁVAL, MAJD A FIZIKAI SÍKON MEGNYILVÁNULÓ EMLÉKGÖMBÖKBEN REJLŐ ÜZENETEK ÁLTAL, AMI EGY ADOTT PILLANATBAN ELKEZDETT NEMCSAK RÓLAM SZÓLNI.

A MEDITÁCIÓK SORÁN  A FENNT EMLÍTETT CSODÁN KÍVÜL, TUDÁSSAL ÉS ENERGIÁVAL GYARAPÍTOTTÁK ENERGIARENDSZEREMET AZ ŐSSEJTEK, MEGERŐSÍTVE SZEMÉLYISÉGEMET TESTI, LELKI, SZELLEMI PLUSSZ TÖLTETTEL.

ELEINTE, MINT KÜLSŐ SZEMLÉLŐRE, MAJD TUDATOS LÉTEZŐRE, MAJD AZ EMBERI LÉLEKRE VAN HATÁSUK. BENNEM ÉS KÖRÜLÖTTEM ILYEN ÉS EHHEZ HASONLÓ ÉRZÉSEK KELTEK ÉLETRE, EZEN FELÜL SZEMBESÍTETTEK SZEMÉLYISÉGEM GYENGE PONTJAIVAL, DE TUDATOSAN DOLGOZTAM ANNAK ERŐSÍTÉSÉN, ÉS NEGATÍV OLDALAM  KIKÜSZÖBÖLÉSÉN.

AZ EMLÉKGÖMBÖK TEREMTÉSÜNK TITKÁT, ÉLETEINK TAPASZTALÁSAIT, ÉNÜNK TUDATTALAN LENYOMATÁT TARTALMAZZÁK. A BENNÜNK FELLELHETŐ SZEMÉLYISÉGJEGYEKNEK MEGFELELŐ SZÍNREZGÉS MUTATKOZIK MEG AZ ŐSSEJTEKBEN. OLYAN FONTOS TERÜLETRE VILÁGÍTANAK, AMELYET MAGUNKBAN HORDOZUNK. ÉRZÉSEINK KIVETÜLNEK AZ ENERGIAGÖMBÖKBEN, MELYEK SZOROSAN KAPCSOLÓDNAK SZEMÉLYISÉGÜNK PILLANATNYI ÁLLAPOTÁBAN DOMINÁLÓ REZDÜLÉSEKRE. VÁLASZOK LENYOMATA TALÁLHATÓ MEG BENNÜK!

A SZÍNEKEN ÉS JELEKEN KERESZTÜL FONTOS TERÜLETET FEDEZHETÜNK FEL ÖNMAGUNKBAN, AMELYEK SZOROSAN KAPCSOLÓDNAK A  SZEMÉLYISÉGÜNKBEN  AZ ADOTT PILLANATBAN DOMINÁLÓ ÉRZÉSEKRE! MAJD EZEK AZ ÉRZÉSEK KAPCSOLATBA KERÜLVE A LÁTHATATLAN VILÁG ENERGIARENDSZERÉVEL, KIVETÍTENEK GÖMBÖKET, MELYEK SZOROSAN KAPCSOLÓDNAK SZEMÉLYISÉGÜNKHÖZ!

VÁLASZT KAPUNKA MAGAS REZGÉSŰ ÉRZÉSEINKRE, ARRA HOGYAN VEZETNEK EZEK EGY TUDATOS ÉLETHEZ , AMINEK ALAPFELTÉTELE A SZABAD SZELLEM. AHOL SZABAD SZELLEMISÉG VAGY BEFOGADÓ NYITOTT ÉLETREZGÉS VAN, OTT NYILVÁNULNAK MEG A LEGTÖBBEN, A LEGKÜLÖNBÖZŐBB FORMÁBAN ÉS SZÍNBEN.

HA ELJÖN AZ IDŐ, MEGKAPJUK A MEGFELELŐ ÜZENETET, HOGY GONDOLATAINKAT TUDATOSABBÁ TEGYÜK, AMIHEZ NEMCSAK AZ INFORMÁCIÓK ELEMZÉSÉRE VAN SZÜKSÉG, DE A TAPASZTALÁSOK MEGÉRTÉSÉRE IS, HOGY GAZDAGÍTSUK A KOLLEKTÍV LENYOMATOT!

MI VEVŐKÉNT KELL ELÉRJÜNK OLYAN REZGÉST, HOGY A SPŐK KÖZVETÍTENI TUDJANAK!

FŰZI ERZSÉBET