Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A lélek útja 3. rész

2009.07.27

F. E.  2008.08.04. 20:20

A harmóniába került test- lélek- szellem megtalálja az egyetemes tudatot és betervezi következő életfeladatát

 

 

 

 A lélek rátalál a Kollektív Lenyomatra 3. rész

 

 

 A trilógia befejezésében sikerül bemutatnom a lélek önmagára találását és a másik dimenzió lüktetésére való Őssejt válaszát. Ezen a képen a hármas kilengés által, a test- lélek- szellem harmonikus pulzálása látható, amikor minden egybefolyik, és egyszerre lüktet, amiben látszik, hogy a test által tapasztalt feladatok beépítettek, a lélek a materiális világban ezzel beolvasztotta a tanulságokat.

 

A mozgásosságban benne van az állandóság, a közös tudat ugyanazsága, a múlt- jelen- jövő egyetemes tudása, és az életfeladattal kapcsolatos szimbólum már nem lelhető fel benne. Már sejteni lehet az újabb élet betervezésének halvány, alig látható körvonala, ami arra vár, hogy tele írják feladatokkal a már megélt tapasztalatokból beépített tanulságok nyomán. Betervezni egy olyan eljövendő életet, amiben fellelhető a megvalósítható képességek programja, és minden, ami a kapcsolatokkal, önmegvalósítással és más személyiségjeggyel függ össze.

 

A képen felfedezhető a biztonságot és szeretetet sugárzó körülölelő és sejtelmes lila kontúr, ami körbeveszi a hármas kiterjedést.

 

Kép

 

 

 

Nem kell kimagasló vizuális képesség, hogy meglássuk a hármas lüktetésből kisugárzó energiacsatornát, mely össze van kötve az alig látható új Őssejt lenyomattal. Ebben lesz valamikor felfedezhető a programok sokasága, a szabad akarat választásainak többvariációs tárházával együtt.

 

Csak feltételezhetünk fantáziánk határtalanságával különböző variációkat, és bízhatunk abban, hogy a lélek a legoptimálisabb sorsfeladatot építi és rejti el a lenyomatokban az elkövetkező életre, bízzunk, hogy gazdagon megtervezett labirintussal jön át a Falon.

 

Minden hiedelem ellenére én hiszem, hogy a fizikai testtől megszabadult lelkek 40 nap alatt eltávoznak a hármas kiterjedésű világunkból, és nem bolyonganak itt földhözragadtan éveken, évtizedeken át. Ahogy a bemutatott esetemben- hozzátartozóm nagyon hamar eltávozott e földi világból. Feltehetem a kérdést- ilyen hamar beépítette és átlátta feladatát, vagy könnyű volt számára, hiszen minden családtagja már a másik dimenzióba volt, vagy olyan erős erejű hittel rendelkezett, ami átsegítette a semleges területen a Falon keresztül a láthatatlan világba? Vagy nem neki, hanem a körülötte lévőknek kellett okuljanak és tanuljanak hosszú életével? Megannyi talány, melyre a pontos- valós választ mindenki a maga idejébe látja át! Úgy érzem kiváltságos vagyok, hogy nyomon követhettem kedves ismerősöm távozásának pillanatától a lélek útját és a szellem egységes távozását, amelyet az Őssejtek okításomra és mindazok tanítására használtak fel, akik ezt a honlapot olvassák! Már ez a lélek előző életében betervezte a megnyilvánulást, amelyet az Őssejtek a három etápos felvételen bemutattak. Megnyilvánult üzenetük alapján bizonyitékul szolgálnak egy spirituális hittel rendelkező emberi lénynek, aki most éli sorsfeladatát, ahogy én is vagyok, és voltam a láthatatlan dolgokkal. Már nem ragaszkodom a kézzel fogható dolgokhoz, hiszen megjelentek körülöttem az Őssejtek. Ha nem hisztek a mesékben, higgyetek a szemeiteknek!!! Köszönöm mindenkinek, élő és láthatatlan lénynek, hogy segítettek ennek a háromrészes felvételnek és írásnak a létrejöttében!                                                                                    

 

 Fűzi Erzsébet a SPŐK közvetítője