Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SPIRITUÁLIS ŐSSEJTEK- SPŐK

2008.10.03

AZ EMBEREK VÉLEMÉNYE A SPŐK MEGNYILVÁNULÁSÁRÓL

 

 

"HA NEM ELLENŐRIZHETŐ EGY ELMÉLET, AKKOR FILOZÓFIÁNAK TEKINTHETŐ", ÉN MEGPRÓBÁLOM A LEHETETLENT, EGY NEMCSAK ELMÉLETI ÚTON, DE FIZIKAI SÍKON IS MEGNYILVÁNULÓ FORMA- EGYÜTTES LÉTEZÉSÉNEK OKÁT, ÉS MEGJELENÉSÉNEK KÖRÜLMÉNYEIT FELTÁRNI  ÉS A SAJÁT ENERGIARENDSZEREMEN KERESZTÜL BEMUTATNI AZ ÜZENETEK HATÁSÁT SZEMLÉLETEMRE.

 

A KÉPEKKEL KAPCSOLATBAN SOK EMBERT MEGKÉRDEZTEM, VOLT AKINEK PORSZEMNEK TŰNTEK, ÉS A FÉNYKÉPEZŐGÉP HIBÁJÁNAK TULAJDONÍTOTTA, -VOLT, AKIBEN SEMLEGES ÉRZÉSEKET VÁLTOTT KI ÉS EGY VÁLLRÁNDÍTÁSSAL NYUGTÁZVA KIJELENTETTE, -MIT MIT ÉRDEKEL AZ TÉGED, HOGY MILYEN CÉLT SZOLGÁLNAK, MIRE VALÓK? VOLT, AKIBEN LÁTVÁNYUK A LÁTHATATLAN VILÁGGAL SZEMBENI KIVÁNCSISÁGÁT FELÉBRESZTETTE, BEINDÍTVA AZT A FÉLTEKÉJÉT, MELYNEK KITELJESEDÉSÉT, GAZDAGSÁGÁT TÁRSADALMUNK, NEVELTETÉSÜNK SIKERESEN ELNYOMOTT.

 

AKIK NYITOTTAK A SZELLEMVILÁGRA, KERESIK ÉLETÜK CÉLJÁT, A SOK MIÉRTRE A VÁLASZT, AZOK KÜLÖNBÖZŐ FOGALMAKKAL ÁLLTAK ELŐ, TERMÉSZETESEN KINEK- KINEK SZEMLÉLETMÓDJA, BEÁLLÍTÓDÁSA SZERINT JÖTTEK A VÁLASZOK A SPŐK MEGJELENÉSÉNEK OKÁRA: MANDALA, MER- KA- BA, ANGYALOK, SZELLEMLÉNYEK, HOZZÁNKRAGADT ENTITÁSOK, A DNS- ÜNK KÓDFEJTŐI, A FÖLDÖNKÍVÜLIEK MEGFIGYELŐI, ÉS MÉG SOROLHATNÁM AZ ITT ÉLŐ UFÓK GONDOLATI KIVETÜLÉSEIVEL.

 

ŐK EGYSZERRE MINDEZEN FOGALMAK TÁRHÁZA! BENNÜK VAN MINDEN INFORMÁCIÓ JELENNEL, MÚLTTAL, JÖVŐVEL KAPCSOLATOSAN! HA FELISMERJÜK AZ ENERGIARENDSZERÜNKÖN KERESZTÜL A MEGJELENÉSÜK CÉLJÁT, IDŐT ÉS ENERGIÁT NEM KÍMÉLVE VETJÜK BELE MAGUNKAT RENDSZEREZÉSÜKBE, FÉNYKÉPEZÉSÜKKEL, A BENNÜK MEGTALÁLHATÓ SZIMBÓLUMOK ÉRTELMEZÉSÉVEL, A RÉSZGÖMBÖK SZEMÉLYES ÜZENETEINEK BEÉPÍTHETŐSÉGÉRŐL, MEGKAPJUK A VÁLASZT SAJÁT SZEMÉLYISÉGÜNK BUKTATÓIRA, DE KIEMELKEDŐ KÉPESSÉGEINKRE IS.

 

ŐK AZ ISTENI MINTÁZAT EGY DARABKÁI, MELYEK SZOROSAN ÖSSZEFÜGGNEK VELÜNK EMBEREKKEL, LELKIVILÁGUNK GAZDAGSÁGÁVAL, SZELLEMÜNK SUGALLATAIVAL, ÉS TESTÜNK ÁLLAPOTÁVAL. KÉPESEK VAGYUNK ÁLTALUK FELISMERNI FELADATAINKAT, MÁSOKKAL VALÓ HASONLÓSÁGUNKAT, PRÓBATÉTELEINK ÁLTAL SIKERÜL- EELFOGADNUNK MÁSOKAT SZERETETTEL, VAGY ÖRÖK ELLENSÉGKÉNT TÁVOZUNK PILLANATNYI LÉTÜNKBŐL.

 

HA IDŐT ÉS FÁRADTSÁGOT NEM KÍMÉLÜNK FÉNYKÉPEZÉSÜKKEL, AZOK RENSZEREZÉSÉVEL, A SZIMBÓLUMOK MÉLYEBB ÉRTELMEZÉSÉVEL, AKKOR VÁLASZT KAPHATUNK LEGGYAKORIBB KÉRDÉSÜNKRE: MIÉRT VAGYUNK E FÖLDÖN, MIÉRT SZENVEDÜNK ANNYIT, HA LÉTEZIK MÁSIK VILÁG MIÉRT NEM MARADUNK OTT, ÉS ÍGY TOVÁBB.

 

A MEGJELENÉSÜK ÓTA ELTÖLTÖTT IDŐM ÉS FELISMERÉSEIM KÖVETKEZMÉNYEKÉNT, BEVALLOM MÉLY BENSŐSÉGES SZERETETET ÉRZEK IRÁNTUK, MERT HOZZÁSEGÍTETTEK, HOGY TISZTÁBBAN LÁSSAM ÖNMAGAM, ELFOGADJAM HIBÁIM, ÉS EGYEK VAGYUNK A VILÁGEGYETEMMEL, HISZEN FÉNYÜK REZGÉSÉNEK KIKRISTÁLYOSODOTT FORMÁI VAGYUNK.

 

--FŰZI ERZSÉBET--