Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A SPŐK FÉNYJELLEGE

2008.09.29

 ŐK A FÉNY KIKRISTÁLYOSODOTT FORMÁI

 

 

A  MA ÉLŐ TUDÓSAINK TALÁN A FÉNY KIKRISTÁLYOSODOTT FORMÁJÁHOZ HASONLÍTANÁK.

 

TÉNY AZ, HOGY MINDEN FIZIKAI FORMA EGY SŰRŰBB MEGNYILVÁNULÁSA EGY JÓVAL FINOMABB, TISZTA ENERGIÁNAK. EZ AZ ENERGIA HÁRMAS KITERJEDÉSÜNKBEN A FÉNY.

 

A FÉNY MAI TUDÁSUNK SZERINT IMPULZUSOS HULLÁMOK FORMÁJÁBAN JELENNEK MEG. A FÉNYT AZ EMBEREK A SZEM ÁLTAL ÉRZÁKEÉHETŐ ELEKTROMÁGNESES INFORMÁCIÓ HULLÁHOSSZAIRA VONATKOZTATJÁK. LÁTÓKÉPESSÉGÜNK ÉRZÉKELI A FÉNY VÁLTOZÓ FOKAIT, ÉN IS ÉS HA AKARJA MÁS IS ÉRZÉKELHETI A SPŐK MORGÁSÁT, VAGY AZ ÁLTALUK HAGYOTT CSÍKOT, AMI A DIMENZIÓSÍKNAK AZ ÁTTÖRÉSÉBŐL ALAKUL KI. MINDEN REZGÉS, ÉS ENERGIA. AMIT LÁTUNK EGY TARTOMÁNYON BELÜL ÉRZÉKELHETŐ ENERGIAREZGÉSEK, VIBRÁCIÓK.

 

A TUDÓSOK A FÉNYT SUGÁRZÁSI KVANTUMKÉNT- RÖVID- GYORS IMPULZUSOKKÉNT ISMERIK.

 

A BIBLIAI UTALÁSOKBAN A FÉNY A JÓRA, A CSODÁLATOS DOLGOKRA UTAL.

 

A SPIRITUALITÁSBAN BENNÜNK, EGYÉNEKBEN REJLŐ ERŐRE UTAL.

 

MINDEN ANYAG, AKÁR SŰRŰ, AKÁR KEVÉSBÉ AZ, ALAPVETŐEN ANAERGIA ÉS FÉNY UGYANAZON ÉPÍTŐELEMEIBŐL ÁLL, AZAZ EGYMÁSBA SZÖVŐDŐ VIBRÁCIÓK ÉS GEOMETRIAI FORMÁK EGYMÁSRA ÉPÜLŐ MEZŐIKÉNT JELENIK MEG. EZ A MEZŐ A MAI TUDOMÁNY SZERINT ELEKTROMÁGNESES MEZŐ ÉS MÁGNESES MEZŐ KÖLCSÖNHATÁSA.

 

EZEK ALAPJÁN A SPIRITUÁLIS ŐSSEJTEK- SPŐK- KAPCSOLATBA LÉPNEK AZ EMBEREK ELEKRTOMÁGNESES MEZŐJÉVEL, HATÁST GYKOROL- VAGY KATALIZÁLJA LÉLEK VAGY SZELLEMSZINTEN, ÉS A GONDOLATI BURKÁN MEGLÉVŐ ANNAK A REZGÉSNEK MEGFELELŐ SZIMBÓLUMMAL KÖLCSÖNHATÁSBA LÉPVE MEGTEREMTIK A SPŐK FIZIKAI SÍKÚ MEGNYILVÁNULÁSÁT- ENERGIAGÖMBÖKET. EZEK AZ ENERGIAGÖMBÖK SZÍNT ÉS MINTÁT, LABIRINTUST ÉS RÉSZGÖMBÖKET TARTALMAZNAK, AMI AZ EMBER ÉS A MÁSIK DIMENZIÓBELI REZGÉS ÁLTAL LÉTREHOZOTT FÉNY SŰRŰBB FORMÁIT MANIFESZTÁLJÁK.

 

A HULLÁM ELEKTROMOS RÉSZÉT TEKINTJÜK AZ INFORMÁCIÓ HORDOZÓJÁNAK, AMI AZ EMBEREK ÁLTAL KIVETÍTETT GONDOLAT TERJEDÉSI FOMÁJÁNAK ALAPJÁUL SZOLGÁL.

 

A FÉNY MINDEN EGYEDI FREKVENCIÁJA EGY VIBRÁCIÓS, EGY MÁGNESES TARTOMÁNYON BELÜL ÉRZÉKELHETŐ, EGYENLETES, ISMÉTLŐDŐ ÉS JELENTŐSÉGTELJES "KRISTÉLYKÓDOK" MINTÁIT TEREMTIK,

 

ÍGY A SPŐK MEGJELENÉSE ÁLTAL A GONDOLATAINKAT  KIVETÍTETT FORMÁBAN IS TETTEN ÉRHETJÜK, "TESTENKÍVÜLI GONDOLATIFORMÁK",- HA KÉK, LILA, INDIGÓ SZÍNEK JELLEMZŐK RÁJUK.

 

HA RÓZSASZÍN, ZÖLD, ÉS EZEK KOMBINÁCIÓI MANIFESZTÁLÓDNAK, AKKOR A PSZICHÉNKKEL KERÜLTEK KAPCSOLATBAN A MÁSIK DIMENZIÓ REZGÉSEI, AKKOR A SZÍVÜNK HANGJÁT ÉRINTETTÉK MEG ÉS HATOTTAK RÁNK, ILYENKOR A MORFOGENETIKUS MEZŐMINTÁIHOZ TUDATUNK PSZICHIKUS RÉSZE KAPCSOLÓDIK.

 

HA VALAKI TUDATÁRA ÉBRED UNIVERZUMUNK HATALMAS RITMIKUS REZGÉSÉRE, ÉS VALAMILYEN MÓDON, LEGYEN AZ - MEDITÁCIÓ SEGÍTSÉGÉVEL, VAGY OLYAN SZEMÉLY SEGÍTSÉGÉVEL, AKI MÁR TESTÉN KÍVÜL TUDJA MANIFESZTÁLNI LELKI, VAGY SZELLEMI ENERGIAGÖMBJÉT, AKKOR  A MI KÉPESSÉGEINKET IS ÖSSZEKAPCSOLHATJA A GONDOLATIBUROK MEGFELEŐ SZIMBÓLUMÁVAL, ÉS BÁRKI LÉTRE TUDJA HOZNI ÖNMAGA TANULMÁNYOZÁSÁNAK CÉLJÁBÓL SPŐKJEIT.

 

EBBEN AZ ESETBEN ÍZELÍTŐT KAPHAT LELKI- SZELLEMI FEJŐDÉSÉRŐL, TERMÉSZETESEN A FIZIKAI TEST EGÉSZSÉGI ÁLLAPOTÁRÓL IS KAPHAT FELVILÁGOSÍTÁST, AMI AZ ENERGIAGÖMBÖKBEN TISZTÁN ÉRTHETŐEN KIVEHETŐ FORMÁBAN MEGMUTATKOZIK. SEGÍTHETÜNK MAGUNKON A SPIRITUÁLIS UTUNKON, ÉS MÁSOKNAK IS ÚTBAIGAZÍTÁST ADHATUNK, KINYITVA SZEMÜKET A SPŐK MEGJELENÉSÉRŐL..

 

KEZÜNKBEN A VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉG : MI MAGUNK JÁRJUK AZ UTUNKAT, VAGY SEGÍTSÉGET KÉRÜNK MÁSOKTÓL AZ JELENTŐSEBB ELÁGAZÁSOKNÁL.

 

MINDEN RAJTUNK MÚLIK,

 

       - ÉLÜNK- E "ISTEN ADTA" LEHETŐSÉGÜNKKEL A SPŐKKEL, MELY FORRÁSUNK MINTÁZATÁNAK EMLÉKDARABKÁJA.

 

FŰZI ERZSÉBET