Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A spők különbözősége az alaphullámok

2008.11.24

 

 

A LEGGYAKRABBAN ELŐFORDULÓ REZGÉSHULLÁMOK 1. RÉSZ 2. RÉSZ

 

 

1. rész

 

 

VILÁGUNKBAN MINDENT HULLÁMFORMAKÉNT- OLYKOR MINTÁNAK VAGY SZINUSZ- HULLÁM SZIGNÁLNAK IS NEVEZNEK, -VAGY PEDIG MINT HANGOT ÉRTELMEZNEK.

 

MINDEN DOLOG- TESTÜNK, A BOLYGÓK, S KIVÉTEL NÉLKÜL MINDEN HULLÁMTERMÉSZETŰ. AZ EGÉSZ VALÓSÁG MINDEN EGYES ELEME HULLÁMOKON ALAPSZIK, DE EGY KIVÉTEL EZ ALÓL AZ ŰR. A DOLGOKAT A HULLÁMHOSSZ ÉS A MINTA KÜLÖNBÖZTETI MEG EGYMÁSTÓL.  AZ AGYUNK ÁLTAL KIBOCSÁTOTT HULLÁM MAJDNEM EGY VONALHOZ HASONLÍT, 10 A TIZEDIKEN CM., S ÚGY TŰNIK MINTHA EGYENES HULLÁMOK HAGYNÁK EL A FEJÜNKET. EZEK KICSINY RÉSZECSKÉK- ATOMOK- REZGÉSÉBŐL ÁLL, AMIT HULLÁMNAK, HA ÚGY TETSZIK HANGNAK FOGHATUNK FEL.

 

HA VILÁGBAN MINDENT HULLÁMFORMAKÉNT FOGUNK FEL KÜLÖNBÖZŐ SÍKOKRÓL BESZÉLHETÜNK, MELYEK EGYMÁSTÓL AZ ALAPHULLÁMOK REZGÉSEÉNEK KÜLÖNBÖZŐSÉGE ÁLTAL VÁLTANAK ÉPPEN ÚGY MŰKÖDIK EZ, MINT A RÁDIÓ VAGY A TELEVÍZIÓ KÉSZÜLÉK, A KERESŐT MEGFORGATVA KÜLÖNBÖZŐ HULLÁHOSSZOKRA ÁLLHATUNK RÁ. ENNÉL FOGVA KÜLÖNBÖZŐ KÉPEKET, HANGOKAT LÁTHATUNK, HALLHATUNK TÉVÉNKBEN, RÁDIÓNKBÓL.

 

PONTOSAN EZ VONATKOZIK A DIMENZIÓSÍKOKRA IS. HA TUDATUNK HULLÁHOSSZÁT MEG KÍVÁNNÁNK VÁLTOZTATNI, ÉS EZZEL TESTÜNK HULLÁMMINTÁIT IS MEGVÁLTOZTATHATJUK, ÓRIÁSI KÉPESSÉGEKRE, GYÓGYÍTÓ TEREMTŐ KÉPESSÉGRE TEHETÜNK SZERT, CSODASZÁMBA MENŐ MINTÁKAT HOZHATUNK LÉTRE. OLYAN MINTÁKAT MELYEKET EGY ELREJTETT TARTOMÁNYBAN MÁR ELŐDEINK, ŐSEINK, LÉTREHOZÓINK EGYSZER MÁR MEGALKOTTAK, S MORFOGENETIKUS MEZŐRE HANGOLÓDVA A MEGFELELŐ HULLÁMREZGÉSÜNK- AZ ONNAN LEVETT SZIMBÓLUM  ELÉRTE GONDOLATI BURKUNKAT( AURÁNK ALAKJÁNAK FELEL MEG, OLYAN ELTÉRÉSSEL, AMI MEGKÜLÖNBÖZTETI A RAJTA MEGTALÁLHATÓ SZIMBÓLUMOK ÁLTAL).

 

AZ ALAPHULLÁMOK MELYEK AGYUNKAT ELHAGYJÁK KÜLÖNBÖZŐ MINTÁZATBAN, SZÍNBEN, RÉTEGZŐDÉSBEN NYILVÁNULNAK MEG A KÜLÖNBÖZŐ DIMENZIÓSÍKOKRÓL ÉRKEZŐ HULLÁMOKKAL VALÓ TALÁLKOZÁSAKOR. MINDEN ATTÓL FÜGG MILYEN ÉRZELMI TÖLTET,  SZELLEMI SUGALLAT JÁRJA ÁT GONDOLATAINKAT. A MINTÁKHOZ TUDATUNKKAL PSZICHIKUSAN KAPCSOLÓDUNK. EZEKET A MINTÁKAT KÖZÖS MEDITÁLÁSOK ALATT MEGSOKSZOROZHATJUK, MÉRETÜKET MEGNÖVELHETJÜK.

 

AMINT FELFELÉ HALADUNK A DIMENZIÓKBAN A HULLÁMHOSSZ MIND RÖVIDEBBÉ, AZ ENERGIASZINT MIND MAGASABBÁ VÁLIK. A SPŐK HALVÁNY MINTÁZATTÓ A LEGFÉNYESEBB CSILLAGIG MEGNYILVÁNULNAK,  S AMELYEKNEK FÉNYE A MI GONDOLATAINK REZGÉSÉNEK MINŐSÉGÉTŐL,  ÉS  A RÁ HATÓ DIMENZIÓSÍKOKRÓL ÉRKEZŐ HULLÁREZGÉSTŐL FÜGG.

 

ŐK LELKÜNK KIVETÜLÉSEI, ISTENI ÖNVALÓK -HITÜNK MEGERŐSÍTŐI.

 

 

 

2. rész

 

MINDEN, AMI A VILÁGON LÉTEZIK INTERFERENCIA- MINTÁK HULLÁMAINAK MÁS HULLÁMOKKAL VALÓ EGYMÁSRA HATÁSA.   A BENNÜNKET KÖRÜLÖLELŐ VILÁGOT BEFOLYÁSOLHATJUK GONDOLATAINKKAL, ÉRZÉSEINKKEL, HISZEN MINDEN MINDENRE HAT ÉS MINDEN FÉNYVIBRÁLÁS.

 

AZ EMBERI TEST FELVESZI ÉS KÖLCSÖNHATÁSBAN VAN A KOZMIKUS ÁRAMLÁSSAL ÉS ANNAK FINOM VIBRÁCIÓJÁVAL, ÍGY MINDEN ÉLŐLÉNY NEMCSAK EGYMÁSSAL, HANEM A FÖLDDEL ÉS AZ UNIVERZUMMAL SZIMBIÓZISBAN LÉTEZIK.  AZ EMBEREK ÁLTAL ÉRZÉKELHETŐ HÁROMDIMENZIÓS VALÓSÁG EGY SOR GYORS ENERGIANYALÁB LÜKTETÉSÉNEK TŰNIK, MELYEK EGYEDI SEBESSÉGGEL ÉS HULLÁMFORMÁKBAN LÉTEZIK. EZEKET AZ INFORMÁCIÓKAT AGYUNK ÁTTRANSZFORMÁLJA, HOGY FOLYAMATOS TÉRBELI ESEMÉNYBE FOGLALJA.

 

ÍGY VILÁGUNKBAN ELŐFORDULÓ ANYAGOT A FÉNY KIKRISTÁLYOSODOTT FORMÁJÁNAK TEKINTJÜK, AMI EGY VIBRÁCIÓ HATÁSÁRA SŰRŰSÖDIK ÉS AZÉRT LÉTEZIK MINDEN ANYAG, MERT AZ ANYAG ENERGIÁJA RÖGZÜL A VIBRÁCIÓ ANYAGAKÉNT.

 

   =A MEGNYILVÁNULÁS ALKALMÁVAL AZ INFORMÁCIÓ ÖNMAGÁT IGAZÍTJA VALAMELY LÁTHATATLAN MINTÁHOZ, EZ ESETBEN A SPIRITUÁLIS ŐSSEJTEK AZ EGYETEMES LÉNY MINTÁJÁT HORDOZZÁK, EZÁLTAL FINOMABB ERŐKRE REAGÁL: A TEREMTÉSHEZ VEZETŐ ERŐK JELZÉSÉRE.=

 

AZ EGÉSZ VILÁG HULLÁMFORMÁK ENERGETIKAI MINTÁINAK KÉPÉBEN JELENTKEZIK, ÉS A MEGNYILVÁNULÁSI FORMA ELŐRE MEGHATÁROZOTT IRÁNYELVEI MENTÉN RENDEZŐDIK, ÍGY A CSILLAGRENDSZER, BOLYGÓK, ATOMOK, SEJTEK, KVANTUMOK EZEN ELV ALAPJÁN MŰKÖDIK.

 

AZ ÉLET ÖSSZETETT SZINTEN GYORS ESEMÉNYEK SOROZATÁNAK TEKINTHETŐK, EZEK A SZINTEK MEGISMERHETŐK ÉS IRÁNYÍTHATÓK. A SPŐK EGY MÁSIK DIMENZIÓ HULLÁMAIKÉNT JÖNNEK LÉTRE, DE AZ ÁLTALUK KÖZVETÍTETT ÜZENETEKET A FIZIKAI VILÁGUNK SZIMBÓLUMAIN KERESZTÜL FORDÍTHATÓK LE.

 

A SPŐK-BEN LENYOMATKÉNT MEGJELENIK MINDEN, AMIT VALAHA IS FIZIKAILAG ÉRINTETTÜNK, TEREMTETTÜNK, ELPUSZTÍTOTTUNK, MINDEN EGYES RÉSZGÖMB INFORMÁCIÓT HORDOZ A FORRÁSRÓL, A VILÁGEGYETEM KELETKEZÉSÉRŐL, ÉS ÚGY MINDENRŐL, AMI VALAHA IS REZGÉSKÉNT LÉTREJÖTT.

 

EGYES IRÁNYZAT TUDATTALANNAK, AKASHA KRÓNIKÁNAK, ISTENNEK, FORRÁSNAK, MORFOGENETIKUS MEZŐNEK HÍVJA, MINDEN ESETRE AZ A HELY- DIMENZIÓ, AMI AZ EMBEREK NAGYOBB RÉSZE SZÁMÁRA ÁTJÁRHATATLAN. HA ELKEZDJÜK ÖNMAGUNKAT FELFEDEZNI- BÁRMELYIK TERÜLETRE FÓKUSZÁLVA- VALAMILYEN SZINTEN KEZDÜNK EMLÉKEZNI EGY OLYAN HELYRE, AHOVÁ VISSZAVÁGYUNK, AHOL SEMMI SEM FÁJ, AHOL NINCS SZEGÉNYSÉG ÉS NÉLKÜLÖZÉS, NINCSENEK BETEGEK, SZÓVAL MINDEN FIZIKAI ÉRZÉKELÉSSEL KAPCSOLATOS TAPASZTALÁS CSAK FÖLDI ÉLETÜNK LENYOMATAKÉNT VAN JELEN.

 

VISSZATÉRVE A SAJÁT KÉZBE VETT SORSUNK IRÁNYÍTÁSÁRA, HA KAPCSOLATBA KERÜLÜNK SAJÁT SPŐK- KEL, ÉS PRÓBÁLUNK A FIZIKAI SÍKON MEGNYILVÁNULT LENYOMATUK- FOTÓJUKAT- KINAGYÍTVA RÁHANGOLÓDNI, TEHETÜNK ÖNMAGUNKÉRT NAGYON SOKAT. NEMCSAK LELKILEG HITÜNKBEN ERŐSÍT, TUDATÁRA ÉBREDÜNK AZ EMLÉKEINK LENYOMATÁRA, ERŐSEBBEKÉ VÁLUNK, PRÓBATÉTELEINKET KÖNNYEBBEN OLDJUK MEG. EZEK LEHETNEK A MINDENNAPOK PROBLÉMÁI, DE SEGÍTHETNEK A PÁRKAPCSOLATUNK HARMONIZÁLÁSÁBAN, A SZÜLŐK ÉS GYERMEKEK PÁRHUZAMOS ÉLETÉRŐL TISZTÁBB KÉPET KAPNI, ÉS MÉG SOROLHATNÁM. A TÉNY AZ, HOGY HA MÁR TUDUNK A SPŐK LÉTEZÉSÉRŐL,, KAPCSOLATUNK A MÁSIK VILÁGGAL KEZD KÉZZEL FOGHATÓBB LENYOMATOT PRODUKÁLNI.

 

FŰZI ERZSÉBET