Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A színek világa

2009.04.07

 

A SPŐKBEN MEGJELENŐ SZÍNEK ÉRTELMEZÉSE

 

 

 

AZ ŐSI KELETI KULTÚRA KÉT FONTOS FOGALMA AZ AURA ÉS A CSAKRA ELNEVEZÉSEK, MELYEK A TEST VALÓDI LÜKTETÉSÉRE, DINAMIKUS MEZEJÉRE UTALNAK. EZEK SZOROSAN ÖSSZEFÜGGNEK AZ EMLÉKGÖMBÖK SZÍNREZGÉSÉVEL,  ÁLTALUK KÉPVISELT ÉRZELMI ÜZENETTEL, ÉS A SZÍN ÁLTAL KÉPVISELT ARCHETÍPUSSAL A SZEMÉLYISÉGBEN.

 

AZ AURA ÁLTALÁBAN A TESTET KÖRÜLÖLELŐ RAGYOGÓ, SOKSZÍNŰ FÉNYRÉTEGZŐDÉS, ENERGIABUROK, AMI A PILLANATNYI TESTI, MENTÁLIS, ÉRZELMI ÉS SZELLEMI ENERGIA KÖVETKEZTÉBEN ALAKUL KI, ÉS KÖZÖS FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK: AZ EGYETEMES ÉLETERŐBŐL. EZ AZ EGYETEMES ENERGIA A CSAKRÁKON- ENERGIAKÖZPONTOKON KERESZTÜL ÁRAMLIK A TESTBE, MIKÖZBEN AZ EGYES ENERGIAKÖZPONTOKBAN ÁTALAKUL EGY- EGY RÉSZLEGES MINŐSÉGGÉ( BEÉPÜLŐ RÉSZGÖMBÖK KÖVETKEZMÉNYEI), EZEK ÁTALAKULNAK EGY URALKODÓ ÉRZETTÉ, ILLETVE A HOZZÁFŰZŐDŐ ÉRZELMI KÖTŐDÉSSÉ.

 

AZ ENERGIAMEZŐ, AMI KÖRBE VESZI A TESTET, EGYMÁSRA ÉPÜL, ÉS TARTALMILAG HASONLÍT EGY MAGNÓSZALAGRA KÓDOLT ELEKTROMÁGNESES ÜZENETHEZ: INFORMÁCIÓKAT ŐRIZ MÚLTBÉLI, JELENLEGI ÉS MEGNEM TÖRTÉNT JÖVŐBELI EGÉSZSÉGÜNKRE VONATKOZÓ LENYOMATRÓL, MENTÁLIS, ÉRZELMI ÉS SZELLEMI KÉPESSÉGEINKRŐL.

 

HA FELISMERJÜK A TESTÜNKET  KÖRÜLÖLELŐ ENERGIAMEZŐ REZGÉSÉNEK TARTALMÁT, KÉPESEK LESZÜNK MEGELŐZNI A FIZIKAI BETEGSÉGEK TÁMADÁSÁT AZÁLTAL, HOGY FÖNNTARTJUK AZ ENERGIA SZABAD ÁRAMLÁSÁT A KÖZPONTJAINKON KERESZTÜL , ÉS MEGSZABADULUNK AZ ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI TRAUMÁKTÓL, AMELYEK GÁTAT VETHETNEK A SZELLEMI ENERGIA MAGASABB MEGNYILVÁNULÁSÁNAK.

 

A TESTEN KÜLÖNBÖZŐ ENERGIAKÖZPONTOK TALÁLHATÓ, MELYEK ÜZENETEKKEL BÍRNAK A FIZIKAI, LELKI ÉS SZELLEMI ÁLLAPOTUNKRÓL, EZEKET CSAKRÁKNAK NEVEZZÜK ÉS KORONG FORMÁJUAK, ÉS TELJES ÖSSZHANGBAN KELL MŰKÖDNIÜK EGYMÁSSAL. MINDEGYIKNEK MEGVAN A MAGA LEGMEGFELELŐBB FREKVENCIÁJA, EZ HATÁROZZA MEG A SZÍNÉT ÉS EGYÉB JELLEMZŐIT. A FINOM ENERGIÁK MÁS ÉS MÁS FREKVENCIÁN REZEGNEK, A SZIVÁRVÁNY  SZÍNEINEK MEGFELELŐEN.

 

NAPJAINKBAN ÚJRA KEZDENEK VELÜK FOGLALKOZNI, ÍGY A CSAKRARENDSZER AZ EMBERI FAJ HOLISZTIKUS TERMÉSZETÉNEK ÉRTÉKES, GAZDAG ÉRTELMEZÉSÉVÉ LETT. MINDEGYIK ENERGIAKÖZPONTHOZ ASSZOCIÁLHATÓ EGY- EGY JUNGI ARCHETÍPUS A MEGFELELŐ ÉRTELMEZÉSSEL. A KÜLÖNBÖZŐ TULAJDONSÁGOK ÁLTALT ÉRTELMEZETT TAPASZTALÁSOKAT BE KELL ÉPÍTENI, MERT CSAK ÍGY LEHET A SZELLEMI FEJLŐDÉS ÚTJÁRA LÉPNI. AZ ARCHETÍPUSOKAT POZITÍV ÉS NEGATÍV OLDALAKRA OSZTJÁK, AMI EGYIK A MÁSIKNAK A FELTÉTELE ÉS EGYIK A MÁSIK NÉLKÜL NEM LÉTEZHET. SZÜKSÉG VAN MINDEGYIKRE, EZEK SEGÍTENEK ÉRTELMEZNI ÉS MEGÉRTENI ÉRZELMI TAPASZTALATAINKAT, HOGY KIK VAGYUNK ÉS MIVÉ SZERETNÉNK VÁLNI. EZEKHEZ A SZÍNEK MEGFELELŐ ÉRTELMEZÉSE HOZZÁSEGÍTÉS A TOVÁBBIAKBAN ÁTÉRTÉKELHETJÜK A VISELKEDÉSÜNKET, A MENTÁLIS KÉPESSÉGEINK TELJES KIHASZNÁLTSÁGÁT VÉGIG VIHETJÜK, A FIZIKAI BETEGSÉGEINK OKÁRA RÁJÖHETÜNK, ÉS MEGGYÓGYÍTHATJUK NEMCSAK ÖNMAGUNKAT, DE MÁSOKAT IS. HASZNÁLHATJUK BÁRMELYIK GYÓGYMÓDOT MAGUNK ÉS MÁSOK ENERGIAKÖZPONTJAINAK KIEGYENSÚLYOZÁSÁRA, LELKÜNK , SZELLEMÜNK TELJESSÉGÉRE, MIVEL AZ ŐSSEJTEKETE HOLISZTIKUSAN ÉRTELMEZHETJÜK.

 

EL KELL FOGADNUNK LÉNYÜNK "SÖTÉT" OLDALÁT, ÉS KEZÜNKBE KELL VENNÜNK A SORSUNK IRÁNYÍTÁSÁT, HOGY MINNÉL TÖBB RÉSZGÖMB ÉPÜLJÖN BE A TEREMTŐ FORRÁSBA, EZÁLTAL  MÁSOK ÁLTAL GYAKRABBAN HASZNÁLT TUDÁSLENYOMAT- MORFOGENETIKUS MEZŐ, AZAZ AZ AKASCHA KRÓNIKA GAZDAGABBÁ VÁLIK, ÉS REZGÉS LENYOMATOK FORMÁJÁBAN BENNÜNKET IS ELLÁTNAK EMLÉKEKKEL AZ ÖSSZEKAPCSOLÓDÁSKOR.

 

HA AZ ARCHETÍPUSOK POLARITÁSÁT VESSZÜK MINTÁUL, LÁTHATJUK, HOGY AZ ÉLET ESEMÉNYEI ÚGY SZOLGÁLNAK BENNÜNKET, HOGY ÉRZÉSEKET ÉS ÉRZELMEKET ÉLHETÜNK ÁT EGY SZÉLESEBB TAPASZTALATI TARTOMÁNYBAN: MINDEN JÓT ÉS ROSSZAT MEGTAPASZTALHATUNK. TOVÁBBÁ LÉTEZIK EGY A TAPASZTALATOK RENDJÉNEK FELISMERÉSÉBEN EGY MINTA: AMI AZT JELENTI, HOGY A TAPASZTALATOKHOZ SORRENDISÉG ÉS FEJLŐDÉS VEZET.

 

HA CSAK ÉS KIZÁRÓLAG AZ ENERGIAMEZŐK ÜZENETÉNEK ÉRTELMEZÉSE SZERINT ÁLLUNK AZ EMLÉKGÖMBÖKHÖZ, MÁR SIKERESEN VEHETJÜK AZ AKADÁLYOKAT A MINDENNAPOKBAN, MERT A NEHÉZSÉGEK LEKÜZDÉSÉBEN SEGÍTHETNEK TÖBB ÉLETERŐVEL FELTÖLTENI!

 

HA NYITOTTABBÁ VÁLUNK A MEGMAGYARÁZHATATLAN JELENSÉGEK ÉRZÉKELÉSÉRE, ÉS BÁRMELYIK MEGKÖZELÍTÉST ELFOGADJUK, RÁÉBREDÜNK, HOGY MINDENKI LEGBELSŐ MAGJÁBAN ÉL AZ ISTENI ÉNJE, AZ ISTENI ÖNVALÓJA. BENNÜNK ÉL EGY HATALMAS IGÉNY A SZELLEMI FEJLŐDÉSRE!

 

EHHEZ AZ ŐSSEJTEK LÉTEZÉSE HOZZÁSEGÍTHET, CSAK RÁ KELL ÉBREDNIE MINDENKINEK, (AKI EGY PICIT IS VÁGYIK SAJÁT MISZTÉRIUMÁNAK MEGÉRTÉSÉRE), HOGY  AZ EGYÉNRE GYAKOROLT ÜZENET TARTALMÁNAK MEGFEJTÉSE VEZET AZ ÉLET CÉLUNK MEGÉRTÉSÉHEZ.

 

--FŰZI ERZSÉBET--