Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A teremtés kódjai 1

2009.05.14

 

FOGALMI HASONLÓSÁG AZ ÉLETVIRÁGÁVAL

 

 

 

ELŐDEINK AZ ŐSI MINTÁKBAN ISTENT KERESTÉK, KÉPEK FORMÁJÁBAN MEGÖRÖKÍTETTÉK, MERT BELŐLÜK JÖTTEK, MERT ÚGY GONDOLTÁK, MINDENNEL ISTENNEK SZEREZNEK DICSŐSÉGET.

 

MI UTÓDAIK, A GENETIKÁNKBAN HORDOZZUK EZT AZ ÁTSZELEMÜLÉST, EZT A BELSŐ TÜZET, AMI ARRA TEREL BENNÜNKET, HOGY MEGFEJTSÜK ISTENÉLMÉNYÜNKET, HOGY A MEGFELELŐ MAGATARTÁSSAL, HOZZÁÁLLÁSSAL, MINŐSÉGI TUDATOSSÁGGALMEGSZÜRJÜK A VALÓSÁGOT, HOGY FELFEDEZZÜK ISTENI ÖNVALÓNK IDEÁIT. RÁJÖJJÜNK EMLÉKEZVE A TÉR ÉS IDŐ LEKÜZDÉSÉVEL FELADATUNK ÉPÍTŐKÖVEIRE, CÉLJAINK ELÉRÉSÉBEN RÉSZTVEVŐ MOZGATÓRUGKIRA.

 

"HA MEGNYILVÁNULNAK KÖRÜLÖTTÜNK A SPIRITUÁLIS ŐSSEJTEK, TUDOMÁSUL KELL VEGYÜK, HOGY BELŐLÜNK JÖNNEK, DE TÖBBEK, MINT MI VAGYUNK. TUDATOSÍTANUNK KELL ÖNMAGUNKKAL,  HOGY LÉNYÜNK AZON RÉSZE, MELY NEM LÁTHATÓ, NEM ÉRZÉKELHETŐ FELVETTE A KAPCSOLATOT EGY MAGASABB DIMENZIÓ FÉNYHULLÁMAIVAL, ÉS EBBŐL AZ ŐSSZEKAPCSOLÓDÁSBÓL SZÁRMAZIK EGY MÉLY LENYOMATTAL MEGNYILVÁNULÓ MINTÁZAT. EZ A MINTÁZAT TARTALMAZZA A MÁR ELFELEDETT EMLÉKEINKET, ÉLMÉNYHALMAZ, ÉLMÉNY- ENERGIAGÖMB FORMÁJÁBAN SZEMÉLYES SEGÍTSÉGET KAPUNK ISTEN LENYOMATÁBÓL, AMI TAPASZTALATAINKRA VILÁGÍT RÁ."

 

A SPŐK EGYIK MEGNYILVÁNULÁSI FORMÁJA KÉT, VAGY TÖBB ÖSSZEFONÓDÓ KÖR, AMINEK A JELENTÉSE: A GYEREK EGY AZ ANYÁVAL, DE AZ ELSŐ LÉLEGZETVÉTELLEL VÉGÉRVÉNYESEN A POLARITÁSHOZ BILINCSELI ÖNMAGÁT. EZUTÁN A KÖZÉPBŐL KIFELÉ, A VILÁGBA VEZETŐ LÉPÉS UTÁN KILÉP AZ ELLENTÉTEK VILÁGÁBA ÉS ÉLI AZ ELŐRE ELTERVEZETT SORSFELADATÁT..

 

EGYES MISZTÉRIUMIISKOLÁK SZERINT LÉTEZIK EGY OLYAN SZIMBÓLUM, AMELY A TEREMTÉS MISZTÉRIUMÁT TARTALMAZZA, EGY EGYMÁSBÓL KIFEJLŐDŐ KÖR KOMPLEXUM, AMI AZ ÉLET SORÁN ÖSSZEGYŰJTÖTT TAPASZTALÁSOK ÚTJÁT ÁBRÁZOLJA. EGY AZ EMBER LÉTEZÉSÉNEK ÉRTELMÉVEL.

 

AZ ÉLETVIRÁGA MINDEN LÉTEZŐ TAPASZTALÁSAIT TARTALMAZZA, ÉS EBBEN A SZIMBÓLUMBAN REJLIK A TEREMTÉS LÉNYEGE. EZ A GYÖNYÖRŰ GEOMETRIKUS ELGONDOLÁS EGYARÁNT IGAZ ÚGY AZ ÉLET BELSŐ RENDSZERÉRE, MINT A KÜLSŐ VÉGTELEN ELRENDEZÉS FIZIKAI MEGNYILVÁNULÁSAIRA. EZEN FORMÁK EGYESEK SZERINT SZENT ALAKZATOK, LÉTEZÉSÜNK SZAKRÁLIS FORMÁI.

 

A TELJES VIRÁG 19 KÖRBŐL ÁLL , ÚGY HOGY AZ EGÉSZ MINTÁT KÉT EGYMÁSBA ILLESZTETT KONCENTRIKUS GYŰRŰ ZÁRJA KÖRBE. EZEK A KÖRÖK EGY- EGY LEHETSÉGES VALÓSÁGOT MINTÁZNAK, MELYEK A TEST REZONÁTORÁN KERESZTÜL A TEREMTÉS EREJÉRE REAGÁLNAK. 

 

DRUNVALO MELCHIZEDEK SZERINT AZ ÉLETTAPASZTALAT HATÁROZZA MEG, MELYIK PROGRAM MINTÁI LÉPNEK MŰKÖDÉSBE, ÉS EZEK A MINTÁK SZERINTE AZ AKARAT ÉLETMINTÁIT BIZTOSÍTJÁK.

 

A SPŐK TANULMÁNYOZÁSÁVAL FOLYTATOTT TAPASZTALATAIM MINDEZEKET MAGÁBA FOGLALJA, IGEN ÉLETMINTÁK, IGEN TEREMTÉSÜNKRŐL SZÓLNAK, IGEN TUDÁSRÓL, AMI HATALMAT ÉS ERŐT AD NEKÜNK, DE A LEGFONTOSABB AZ, HOGY ÁLTALUK ELKEZDÜNK HINNI, ÖNMAGUNKBAN ÉS EGY LÁTHATATLAN ERŐBEN, ÉS BIZONYOSSÁ VÁLIK, HOGY SZABADAKARATUNK ÁLTAL MINDIG VÁLASZTHATUNK.

 

FŰZI ERZSÉBET.