Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A teremtés kódjai 2.

2009.05.20

 

HASONLÓSÁG A MER- KA- BA FÉNYHULLÁMAIVAL

 

 

 

" AZ EMBERI TEST EGYES SEJTJEI HOLGRAFIKUSAN LÉTEZŐ ÖSSZES SZUNNYADÓ LEHETŐSÉG KÓDJAIT TÜKRÖZI" - HA EZT AZ ÖSSZETETT ÁLLÍTÁST ELFODADJUK, AKKOR AZ ŐSSEJTEK  (SPŐK) A NEM LÁTHATÓ VILÁG KÓDJAIT, TUDÁSÁT, A LÉLEK ÚTJÁT REJTI MAGÁBA, ÉS ENNEK FELTÉRKÉPEZÉSE LEHETŐVÉ TESZI SZÁMUNKRA AZ EMLÉKEZÉST A FORRÁSBAN FELLELHETŐ TELJESSÉGHEZ.

 

A MINTÁK, MELYEK AZ EGÉSZ VILÁGEGYETEMET FELÉPÍTIK, OLYAN MATEMATIKAI SOROZATOK ÖSSZESSÉGE, MELY KAPCSOLATBA HOZHATÓ A LÉTEZÉS  ELSŐ MEGNYILVÁNULÁSÁVAL, ÉS ÉPÍTŐKÖVEI LESZ A SORS ÁLTAL MEGTEREMTETT TAPASZTALÁSOK  BEÉPÍTETT TANULSÁGAINAK, UGYANAKKOR SEGÍTSÉGET NYÚJT MINDEN MEGNYILVÁNULTNAK VÉGHEZ VALÓ ELJUTÁSHOZ.

 

MELCHIZEDEK TANULMÁNYAI ALAPJÁN A MINTÁKBAN TALÁLHATÓK AZOK A MATEMATIKAI SOROZATOK, MELYEK  A TEREMTÉS KÓDJAIT TARTALMAZZÁK, AZAZ A FÉNY GEOMETRIAI MINTÁIT, ÉS A GENETIKAI ANYAGOK EGYMÁSRA HATÁSAKÉNT ÍRJA LE. MUNKÁJÁNAK ALAPJA A TUDATOSSÁG ÉS AZ EMBERI TESTET KÖRÜLVEVŐ ENERGIAINFORMÁCIÓ "KRISTÁLYOS" MEZŐINEK FELHASZNÁLÁSA.

 

MINDEZEN ELV AZ, AMI LEHETŐVÉ TESZI EGY FIZIKAI SÍKÚ MEGNYILVÁNULÁS EGY MÁSIK DIMENZIÓBELI  INFORMÁCIÓ MEGÉRTÉSÉT. AZ AZ ÖSSZEHANGOLÓDÁS, MELY A VILÁGEGYETEM ÉS FIZIKAI TEST NENERGETIKAI KÖLCSÖNHATÁSA RÉVÉN PRODUKTUMKÉNT LÉTREJÖN.

 

EZEK A MEZŐK A MER- KA- BA, AMIVEL ELŐSZÖR A HÉNOCH APOKRIFF ÍRÁSOKBAN TALÁLKOZHATUNK, ÉS AHOL EGY IDEGEN JÁRMŰRŐL ESIK SZÓ. TEHÁT EZ A MER- KA- BA, ELŐSZÖR IS EGY KÜLÖNLEGES FÉNYRŐL, UGYANAZON TÉRBEN FORGÓ FÉNYMEZŐRŐL, A KA- EGY INDIVIDUÁLIS SZELLEMRŐL, BA- ANNAK ÉRTELMEZÉSÉRŐL SZÓL. EZ A FÉNY- LÉLEK- TEST ASZOCIÁCIÓRA UTAL, AMI EGY ELLENIRÁNYÚ FORGÁST VÉGZŐ FÉNYMEZŐ, AMELY EGYIDEJÜLEG GYAKOROL HATÁST TESTRE ÉS SZELLEMRE. SOK- SOK LÉGZÉSI TECNIKA FEJLESZTÉSSEL, MEDITÁCIÓVAL, KONCENTRÁCIÓVAL LÉTREHOZHATÓ EZ A FÉNYMEZŐ, AMIVEL UTAZHATUNK TÉR- ÉS IDŐN ÁT EGY MÁSIK DIMENZIÓBA, KAPHATUNK INFORMÁCIÓT A FORRÁS HATALMAS ENERGETIKAI TARTALMÁRÓL.

 

AZ ÁLTALAM MEGISMERT ÉS LÉTREHOZOTT ŐSSEJTEK, EMLÉKGÖMBÖK, SPŐK-, EGY MÁSIK DIMENZIÓBÓL SUGÁRZOTT REZGÉSEK SUGALLATAIKÉNT NYILVÁNULNAK MEG, AMI EGY "MER- I- TEC" NEVEZETŰ ENTITÁS, SZELLEMLÉNY, VAGY AHOGY TETSZIK -ANGYAL ÁLTAL KÖZVETÍTETT INFORMÁCIÓ HALMAZÁT KÉPEZIK, ÉS AMI ELV ALAPJÁN AZ ELŐFORDULÓ ŐSSEJTEK MŰKÖDÉSE, SZERKEZETE FELÉPÍTHETŐ. AHHOZ, HOGY FIZIKAI SÍKON A FÉNY KIKRISTÁLYOSODOTT FORMÁJÁBAN LÉTRJÖJJENEK, SZÜKSÉGES "MERITEC" ÁLTAL KÖZVETÍTETT REZGÉS ÉS AZ ÉN MEDITÁCIÓS GONDOLATI HULLÁMAIM, MELYEK KÖLCSÖNHATÁSAKÉNT MEGNYILVÁNULNAK A SPŐKÖK.

 

ILYEN ERŐS KONCENTRÁCIÓRA ÉS LÉGZÉSTECHNIKÁRA, MINT A MER- KA BA ESETÉBEN A SPŐK ESETÉBEN NINCS SZÜKSÉGÜNK, MIVEL A MEDITÁCIÓ MASABB REZGÉSE LEHETŐVÉ TESZI AZ EMLÉKGÖMBÖK MAGUKBAN HORDOZOTT INFORMÁCIÓK MEGISMERÉSÉVEL, HOGY  A TUDÁSHOZ JUSSUNK. A MI HULLÁMAINKON KERESZTÜL ÉS A MÁSIK DIMENZIÓBÓL ÉRKEZŐ REZGÉSEK KÖLCSÖNHATÁSA GENERÁLJA A SPŐK MINTÁIBAN REJLŐ TUDÁS  MEGISMERÉSÉT. ELVEZETNEK EGY MAGASABB TUDATÁLLAPOTHOZ, MIKÖZBEN INFORMÁCIÓT KÖZVETÍTENEK MÚLT- JELEN- JÖVŐ FORRÁSHALMAZBÓL. MÉG AZOKNAK IS INFORMÁCIÓT KÖZVETÍTENEK ÉS SEGÍTSÉGÜKRE VAN, AKIK NINCSENEK MEGÁLDVA FEJLETT VIZUÁLIS KÉPESSÉGGEL, KIEMELVE AZT AZ OLDALUKAT, AMELYEN KERESZTÜL A LÁTHATATLAN DIMENZIÓBA BETEKINTÉST NYERHETNEK.

 

AZ EMLÉKGÖMBÖKBEN AKÁRCSAK AZ ÉLET VIRÁGÁBAN A SZAKRÁLIS KÖRÖK TARTALMAZZÁK AZ ÖSSZES VALLÁSOS IRÁNYZATOT, RENDET, MATEMATIKAI, FIZIKAI, ANATÓMIAI, SATÖBBI TÖRVÉNYEKET, MIND ŐSI, MIND A MODERN- TUDOMÁNYOS KÓDOK ALAPJAIT. AZOKAT A MINTÁKAT TANULMÁNYOZVA, MELYEK AZ EMLÉKGÖMBÖKBEN ELŐFORDULNAK, RÁJÖTTEM AZOKRA AZ ALAPVETŐ ÉRZELMI, ÉRTELMI TULAJDONSÁGAIMRA, MELYEK SEGÍTENEK EVILÁGI - FIZIKAI SÍKÚ MEGNYILVÁNULÁSOM SORSFELADATÁNAK  ÉPÍTŐKÖVEIT RÖGZÍTENEM.

 

EZEK A KÖVEK A TEREMTŐ ÖNVALÓ ELEMEIT KÉPEZIK KÓDOK FORMÁJÁBAN.

 

MINDEN GÖMB EGYEDI ÉS MAGÁBA FOGLALJA MINDEN TEREMTMÉNY LÉTEZÉSÉT, AKIK ÁLTALUK KÖTŐDNEK A TEREMTŐ LENYOMATHOZ, MELYEK HÁLÓK ÉS MÁTRIXOK FORMÁJÁBAN STRUKTURÁLÓDNAK ÉS A FORRRÁST KÉPEZIK.

 

FŰZI ERZSÉBET