Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gömbmátrix

2009.04.17

 

AZ EMLÉKGÖMBÖK- SPŐK MAGUKBA FOGLALJÁK A MAKRO- ÉS MIKROKOZMOSZT

 

 

 

AZ EMLÉKGÖMBÖKBEN EGYMÁSRA ÉPÜLŐ GÖMBÖKET, SEJTEKET FEDEZHETÜNK FEL, NEVEZZÜK GÖMBÖKÖN BELÜLI GÖMBÖKNEK (GÖMBMÁTRIX), AMELYEK INFORMÁCIÓKAT TARTALMAZNAK REZGÉSLENYOMAT FORMÁJÁBAN.  A GÖMBÖK CSOPORTOSÍTÁSA A VIBRÁCIÓ TARTALMÁTÓL ÉS A KIKRISTÁLYOSODÁSTÓL FÜGG, AMI A SZÍNEINFORMÁCIÓT ISMÉTLŐDVEGÉSZ EK CSOPORTOSÍTÁSÁT FOGLALJA MAGÁBA. EZEKNEK A MÁTRIXA AZ ÉRZELMI ÉS ÉRTELMI HULLÁMOKAT FOGLALJA MAGÁBA.

 

AZ EGYES GÖMBÖKBEN ISMÉTLŐDNEK A MINTÁK, MELYEK JELLEGÜKBEN HOLOGRAFIKUSAKNAK TEKINTHETŐK. A HOLOGRAFIKUS FOLYAMATBAN MINDEN EGYÉNI SEJT VAGY CELLA TARTALMAZZA AZ ÖSSZES- AZ EGÉSZ JELLEGZETESSÉGÉT, ÉS A LEGAPRÓBB GÖMBBEN FELLELHETŐ A TEREMTÉS KÓDJA, A TELJESSÉG LÉNYEGE.

 

MINDEN SEJT ÖNMAGÁBAN VÉVE TELJES ÉS EGÉSZ, UGYANAKKOR RÉSZE VALAMI MAGÁNÁL SOKKAL NAGYOBBNAK, A MIKROKOZMOSZ RÉSZE A MAKROKOZMOSZNAK, EZ AZ ELV JELLEMZŐ AZ ŐSSEJTEKRE IS, AMINT A RÉSZELEMEK UGYANAZOKAT A JELLEGZETESSÉGET HORDOZZA ÉS TARTALMAZZA ÖNMAGÁBAN, MINT A FORRÁS.

 

AZ EMBERI TEST SEJTJE DNS- BEN RÉSZE EGY SOKKAL NAGYOBB RÉSZNEK, ÍGY A TEST EGY HOLOGRAFIKUS MÁTRIXNAK SZÁMÍT, MIVEL MINDEN SEJT TARTALMAZZA A DNS GENETIKAI INFORMÁCIÓIT.

 

AZ EMBERI LÉNYEK A VILÁG TEREMTMÉNYEI HORDOZZÁK MEGNYILVÁNULÁSUKBAN A TEREMTŐ ÖNVALÓ ENERGIA- INFORMÁCIÓIT, ABBÓL ERED ÉS ÁRAD SZÉT A TÖBBDIMENZIÓS MÁTRIXBA, GÖMBMÁTRIXBA, MELYEK HORDOZZÁK A FORRÁS JELLEGZETESSÉGÉT, ÉS MINDEN RÉSZÉRE EZ JELLEMZŐ.

 

 AZ ÉN ESETEMBEN MINDEN EDDIG MEGTÖRTÉNT REZGÉSEM ÉS LÉTEZÉSEIMBŐL SZÁRMAZÓ TANULSÁGOK, A MEGNYILVÁNULT ŐSSEJTEKEN KERESZTÜL NEMCSAK SZÍNREZGÉSKÉNT, DE A LABIRINTUSOK GAZDAGSÁGÁN, A RÉSZGÖMBÖK BEÉPÜLÉSÉBŐL, A MAG SZIMBÓLUMÁBÓL LESZSZŰRVE RÁJÖTTEM AZ ÉN ÉS VILÁGEGYETEMBEN LÉTEZŐKET ÖSSZEKÖTŐ ELV KÖZÖS GYÖKERÉRE.

 

RÁÉBREDTEM A KÖZÖS CÉLUNKRÓL, AMELYEK ATTÓL FÜGGNEK MIKOR HOGYAN ÉS MIT KELL BEÉPÍTENI A TEREMTŐ FORRÁSBA, AHHOZ, HOGY BETELJESÍTSÜK FELADATUNKAT.

 

MINDEN LÉTEZŐ SZÁMÁRA FONTOS A KAPCSOLATFELVÉTEL A SAJÁT ÉRZELMI KÖZPONTJÁVAL, AZÉRT, HOGY AZ IGAZSÁGOT NE MAGUNKON KÍVÜL KERESSÜK, HISZEN, HA RÁJÖVÜNK SAJÁT MOZGATÓRUGÓNKRA, MEGÉRTJÜK A VILÁGEGYETEM LÉTEZÉSÉNEK TÖRVÉNYÉT.

 

MINDEN MEGTAPASZTALÁS JELZI, AZT, HOGY AZ EVOLÚCIÓ NEM ÁLL MEG EGY IGAZSÁG FELETT, HANEM AFÖLÖTT MÉG VAN EGY MÁSIK IGAZSÁG, AMI NEM A VÉGSŐ. MI DÖNTJÜK EL, MIKÉNT ÉS MILYEN SZINTEN, RITMUSBAN AKARJUK MEGISMERNI A SAJÁT VILÁGUNKON KERESZTÜL A MAKROKOZMOSZT, MI TEREMTJÜK MEG A LEHETŐSÉGEINKET, ÉS MI VÁLASZTJUK MEG A SAJÁT ÚTJAINKAT, AHELYETT, HOGY ENGEDNÉNK VALAMILYEN ESZME, IDEA ÁLTAL LEFEKTETETT TERV SZERINT ÉLNI.

 

EZ ALAPJÁN VESSÜK EL A KÖVETKEZŐKBEN A MAKRO ÉS MIKROKOZMOSZ KÖZÖTTI PÁRHUZAMOT, CSAK ÖNMAGUNKKAL , MINT EMBERI LÉNNYEL FOGLALKOZZUNK, ÉS DÖNTSÜK EL A MI KIS IGAZSÁGUNK EGYEZIK- E A VILÁG IGAZSÁGÁVAL, CSAK KICSIBE GONDOLKODJUNK, HISZEN ERRŐL SZÓL A SPŐK MEGNYILVÁNULÁSA.  RAJTUK KERESZTÜL EMLÉKEZHETÜNK EDDIG LEÉLT ÉS ABBÓL BEÉPÍTETT TAPASZTALÁSAINKRA, EHHEZ SEGÍTENEK A "MOSTBAN", MAJD, HA MEGÉRI AZ EMBERISÉG LÉPHETÜNK FELJEBB IS.

 

FŰZI ERZSÉBET