Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Isten egyetlen szempillantása: Micháel lándzsája

2010.04.11

 

Minden ember arra vágyik, hogy egyértelművé váljon isten jelenléte! 

  

MICHÁEL LÁNDZSÁJA

 

Figyelnünk, éreznünk kell, hogy az ismeretlenbe vezető úton el ne tévedjünk, és valamelyest megértsük küzdelmünk okát, annak lefolyását és ne okoljunk másokat csúfos tapasztalásainkért. Ehhez rengeteg segítséget adnak a nem evilági lények, akiket nevezhetünk úgy, ahogy a személyiségünknek könnyebb, elfogadhatóbb.

 

Én most az üzenet alapján, angyaloknak hívom Őket, és a - változás hírnökeinek tekintek- (egy hatalmas energiának a miniatürizált formái, darabkái ők, de emberi viszonylatban felfoghatatlan méretűek), és akiknek különböző energia manifesztációjuk van a földi létben, az általam oly kedvelt és tanulmányozott Spirituális Őssejtek, azaz SPŐK között.

Többen mosolyognak, mondván: hiszem, ha látom!

 

Mi emberek mindig vegyes érzelmekkel tekintettünk, tekintünk az angyalokra, az isteni jelenlétre. Egyszerre érzünk tiszteletet, félelmet, zavart, irigységet velük kapcsolatban.

 

    - Tiszteletet, mert közelebb állnak istenhez és felsőbbrendű lényekről van szó.

    - Félelmet, mivel emberként rettegünk az ismeretlentől.

    - Zavart, mert nehéz megmondani mik az angyalok, vagy akár csak elképzelni őket.

    - Irigységet, mert (elképzeléseink szerint), ők élvezik mind azt a kiváltságot, amire mi emberek egész életünkben áhítozunk.

 

Nem véletlenül hozom fel ezt a témát, hiszen ezek az energia lenyomatok, Őssejtek, amelyeket nemrég kaptam kedves ismerősömtől, más, az eddigiektől eltérő szférából üzennek, erednek.

 

Az eddigi tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy ezek a szárny- rombusz alakú megnyilvánulások (ami egyik szimbolikus megjelenítése e lényeknek), a behatárolt testet-öltők: angyalok rezgésének részei a mi világunkban. És személyre szabott üzenetük van, amelyeket pontosan át lehet ültetni a mindennapok szintjére.

 

 

KépKépKép      Kép 

Nem akarok sem pesszimista, sem életuntnak tűnni, de minden tekintetben, nagy bajban van a világ, mert vége egy „mesés” korszaknak, nemcsak a gazdasági, erkölcsi-válság miatt, ami felütötte néhány éve fejét közöttünk, hanem megdönthetetlenül a cselekvés hiánya, az elhallgatás bűne pecsételi meg éránkat. Észrevételezik ezt, azok az emberek is, akik vajmi keveset foglalkoztak a spirituális dolgokkal,- értékekkel, és hogy lefutottak szimbólumrendszereink, elavultakká, használhatatlanokká váltak az eddig tanultak, tanítások.

Szerintem rengeteg megnyilvánulás, jelenés formájában kaptunk eddig már üzenetet a másik dimenzióból, de érthetetlen volt legtöbbünknek ez a jelképrendszer, amit nemcsak a technika fejlettsége tett elavulttá, hanem a korszak melyet írtunk: Halak, váltott Vízöntőre.

A Bárány meghal, és a Halak élnek. Krisztus Halként támadt fel! Ez volt áldozatának és a kereszténység elterjedésének jelképes értelme. Ám, a Halak korának vége: át kell alakítani, minősíteni a szimbolikát, ami jellemző volt rá, mert értelemszerűen változik a ki mondott, ki nem mondott szó lényegisége.

 

Ahhoz, hogy újra rátaláljunk Teremtőnkre- ezáltal létünk igazi értelmére- nincs szükség az eddig általunk ismert szimbólumrendszer megváltoztatására, csak az őssejt- lenyomat rezgésének felismerésére. Rá kell, hangolódjunk több évezredes jelképeinkre, hogy átérezzük azoknak igazi üzenetét, hiszen a rombusz alakú lándzsa, már az őskorban megjelent a barlangrajzokban.  

 

 Kép

                                                 

 Kép                Kép 

 

 

 

 

A jelenség rombusz rendeződése Őssejt rezgést képvisel, lehet:

 

    - angyalszárny, ami a felemelkedés, az önzetlen segítségnyújtás szimbolikus megnyilvánulása,

    - lándzsahegy, ami az akarat, harciasság, kitartás, kezdeményezőkészséget képviseli,

     - irányjelző, nyomjelző, a lelki-válság labirintusába került személynek, mutathatja sorsának, céljának irányát, amihez tudatosságot kell párosítania e küzdelmes vagy könnyűnek tűnő úton. Tehát útbaigazító szimbólum is.

     - lehet egy szirom darab az ÉLETVIRÁGÁNAK szimbolikus tartalmából. Szólhat a hovatartozás felismeréséről (spirituális lények vagyunk mi is), a közös tudat- tudás értékéről, mely istenhitünket erősíti.

 

Egyértelműen tudomásunkra akarják hozni: hogy, olyan szimbólum képviselője jelentkezik be, nyilvánul meg ezen válságos periódusban, ami egyértelművé teszi feladatunkat, pontosabb segítséget nyújt annak a személynek, aki mellett megnyilvánul.

     Tudomására akarja hozni, hogy:

 

Eddig elcsépeltnek tűnt, de most időszerű: a bízz önmagadban, bízz másokban mondás, ami a legerősebb ok- okozat törvénnyé vált!

 

-         Erősítsd testi- lelki- szellemi minőségedet sétával, olvasással, tanulással autodidakta módon, mert nem a csoportos tapasztalásról szól e korszak, hiszen megtisztulni csak magányosan lehet!

-          Tégy fel minél több kérdést Őrangyalodnak, vagy szellemi vezetődnek, és fogadd el sugallataidat, belső érzékenységedet, hogy könnyebben ráérezz másokra, mert ezt tanulni nem lehet, csak a Tiszta Forrásból meríteni!

    

     Amire elsősorban figyelmeztet ez a szárny- rombusz lenyomat az, hogy alakítsunk ki bensőségesebb kapcsolatot Istennel, de nem propagandaszerűen, hanem némán, csendben, hogy ne lásson senki, harcoljunk a lelki tisztaságunkért, a felszínesség ellen.

 

    Szinte harcra szólít, buzdít ez a mini lenyomat -SPŐK- megnyilvánulás: elég a lelki tespedtségből, nemes szándék vezéreljen bennünket, ne a másik világ jutalmáért tegyünk jó dolgokat, és ne csak prédikáljuk a segítséget, tegyünk is érte!

 

Fűzi Erzsébet, a SPŐK közvetítője

www.spok.gportal.hu