Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Miért spők a spők

2009.06.25

MIÉRT SPŐK A SPŐK? - ÉS TARTALMAZZÁK- E A DNS- RE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓKAT?

F. E.  2008.06.29. 15:26

A SPŐK ALAPUL SZOLGÁLHATNAK TEREMTÉSÜNK EREDETI TARTALMÁRA, UGYANAKKOR FIZIKAI LELKI ÉS MENTÁLIS KÉPESSÉGEINK TÉRKÉPE.

 

 

Ahogy a héber és az arab nyelv bibliai időkből származó ábécét a modern kémiával hozzák kapcsolatba, és ami a feltételezések szerint egy elfeledett kódra- származásunk titkának kulcsára derít fényt, úgy az Őssejtek is alapul szolgálhatnak teremtésünk eredeti tartalmára. Ha az előbb említett tény igaz, és nagyobb távlatokban kezdek el gondolkodni ( miért ne tehetném), és feltételezem azt, hogy mi van akkor, ha ezek az Őssejtek egy ősi emberfaj DNS- re vonatkozó információkat tartalmazzák, ugyanakkor kapcsolatba kerülve velük, amit felismeréssel, elfogatással és tudatosítással lehetséges, katalizálják bennünk az erre vonatkozó információkat.

 

Emlékeztetnek arra, hogy az emberi sejtek fénykódolt szálaiban minden ránk vonatkozó tudás el van raktározva.

 

A sejtek finom vékony szálai a tudást őrzik, együtt kábeklént működve kialakítják a DNS spiráljait. Egyes metafizikusok állítják, hogy valamikor a KÉT szálas DNS spirálunk TIZENKÉT spirálból állt, amit átalakítottak, de az eredeti minta ott maradt lenyomatként az emberi sejtekben. Csak a kettős spirál maradt meg, és a SPŐK ezeket a rejtett fényszálakat aktiválják ösztönözve bennünket, hogy minél többet akarjunk tudni fajunk jellegzetességéről, és más szemmel tekintsük csodálatosnak teremtett fizikai testünket, lelki manifesztációinkat, és mentális teremtő- kreatív képességünket.

 

Tudatosuljon bennünk egyszeri és megismételhetetlen fizikai szereposztásaink, tudjuk és segítsük embertársainkat megérteni csodálatos felépítésünkkel, összetett küldetésünkkel, és ébresszük rá önmagunkon keresztül leliktársainkat valós tartalékaira.

 

A fénysávján át emlékezhetünk arra, kik vagyunk, honnan jöttünk, mi a feladatunk, megismerhetjük nemcsak hármastestünk szinkronmozgását, de azt a lenyomatot, ami tartalmaz minden hozzáférhetőséget a közös tudathoz. Megteremthetjük saját realitásunk, mely nem feltétlenül másokéval ugyanaz, ami csak egy darabja az igazságnak, és éppen ebben rejlik az élet szépsége, hogy külön utakon járunk, de mégis ugyanarra tartunk.

 

Hogy lássátok mennyire minden összefügg a világegyetemben megírt és gondolatilag teremtett feltételezésekkel, elétek tárnék egy részletet a "PLEJÁDOK TANÍTÁSAIBÓL":

 

" Amikor a teremtő istenek elözönlötték a bolygót. úgy találták, hogy az itt élő faj túl sokat tud. A Földön lakó nép túl sok képességgel rendelkezik, éppen úgy, mint a magukat Isteneknek kiadó lények. Biogenetikai manipulációt hajtottak végre, és sok mindent leromboltak.                     Kisérleti fajt hoztak a bolygóra. Az eredeti adatbázist szétszórták, de az nem semmisült meg. Valamikor a DNS- ek szerkezete ép volt, olyan, mint egy gyönyörű könyvtár, ahol minden információ katalogizálva és megjelölve szerepelt. Amikor az adatok kikapcsolását célzó biogenetikai átváltozás megkezdődött, az olyan volt, mintha valaki lerámolta volna az összes könyvet a polcokról, és halomba dobálta volna a földön, ahol már nem volt közöttük rendszer.

 

Valaha így kuszálták össze a DNS- t a betolakodók. Amit elmondunk, az egy történet a javából. Nem a logikus elmétekhez szól, hanem a memóriabankotokhoz, hogy emlékezni kezdjek arra, hogy részesei vagytok egy történetnek. Ilyen módon megértitek mi történt, és mi a szerepetek ebben a folyamatban.

 

Az összes genetikai információ szétszóródott. Megszünt a rendszer, de a sejtekben megmaradt a nyoma. A DNS hordozza a kódot, az apró, vékony szálak információt úgy tárolják, mint a száloptika. A fény, amellyel aktiválod magad, és információt viszel a testedbe szintén kódolt szálak. Ezek hatalmas mennyiségű adatot és információt tárolnak, és egész testedet megtöltik."

 

Ha tovább játszadozok a gondolattal és még merészebbet feltételezek, akkor akkor a SPIRITUÁLIS ŐSSEJTEK lehetnek maguk a kódfejtők, melyek segítségével rákapcsolódhatnak a rejtett mintáink fényszálaira, beindítva azokat, információt adnak- vesznek, így segítenek emlékezni. Eért is nevezhetjük Őket Emlékgömböknek is. Azok körül jelennek meg, akik keresik eredetüket, akik hisznek egy magasabb erőben, ami hozzásegít a láthatatlan világ megismerésében. Az energiaáradat annál erősebb, minél nyitottabbak vagyunk, testünk, lelkünk és szellemünk várja a kérdéseket, amelyek a másik dimenzió által aktiváltak, ugyanakkor Ők- várják, hogy elkezdjünk Rájuk rezonálni.

 

Bármi legyen a magyarázat, a legfontosabb, hogy mindenki fedezze fel önmagában az erőt, hogy kivetíthet ő is egy ilyen rezgéslenyomatot, ami az éterrel együtt rezeg. Így, aki szán magára elegendő időt, saját maga megfejtheti nyelvezetüket, és tartalmukat. De ez, csak egy külső megközelítés, amit tovább fejlesztve a tudattalannal kapcsolatba kerülhetünk, amelyek a  tudatos felismeréseket is eredményezhetik  már a mindennapok szintjén is. Ha mégtovább fejlesszük képességeinket, a felszínre hozhatjuk számtalan életünk tapasztalásait, ami következményként azzal jár, hogy nem teszünk fel a továbbiakban már magától érthetődő kérdéseket: ez miért történt velem? Már a válszt is azonnal megkapjuk, még akkor is, ha nem hangosan teszük fel a kérdést. Ez azért történik így, mert sikeresen tudjuk a mintázat alapján, fényszálaink segítségével felidézni a tudásunkat, a megfelelő tapasztalással együtt.

 

Szeretettel F. E. a SPŐK közvetítője

http://www.spok.gportal.hu