Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összefogás

2010.10.06

Azt hiszem minden ember, akit engednek szabadon gondolkodni, felteszi ezt a kérdést vagy hangosan, vagy egy belső párbeszédben. És ő maga eldönti miben hisz.

 

A tömeges manipulálás, hisztéria az egész emberiséget utolérte, kivéve az elzárt közösségben élőket és az ott születetteket, a szigorú vallási felekezetekben élők maradtak ki ebből a hullámból, és lett belőlük szeparált közösség saját törvénnyel. Akik kitörnek meggyötörten, agyonsebzetten tér vissza és próbál alázattal lenni hagyományaikkal szemben. De ebből a közegből származnak a fanatikusok, akik mindennel felszámolva küzdenek valamiért, amiben hisznek és ezt tűzön- vízen át, ha kell öngyilkossággal is, de végigviszik. Kiadják magukból embertársaikra öntve a társadalmi, vallási, vagy anyagi kiszolgáltatottságukból származó elkeseredett energiáikat. Vagy saját elképzeléseiket, amivel szemben nem tehet senki semmit, még a közösség Öregjei sem.

 

Megjegyezném, ez az Isten által teremtett szabad akarat, hogy mások életével játsszunk, a felett rendelkezzünk? Lehet azt tenni a vallás égisze alatt, vagy társadalmi hatalom által, vagy leszűkítve a családon belül: uralkodni mások felett, kihasználva a gyengeségeiket.

 

Ha már teremtett, miért nem hagyott bennünket a paradicsombeli körülmények között, miért nyitotta ki a szabad akarat zsilipét, megmérgezve a világegyetemet mindenféle bajjal, bánattal. Hittem meggyőződéssel, hogy létezik egy másik dimenzió, ahova visszavárnak, ahol minden tökéletes, ahol megbocsátanak, de nem számon kérnek. Nem lenne mindez, ha a szabad akaratban nem tartozna bele a gyilkolás, az embertársak leigázása, az anyagi, lelki, szellemi terror, mert legyünk őszinték egy jót- gondolkodás nélkül nehezebb megtenni, mint egy rosszat. És sajnos sok- sok jót kell tennünk, hogy egy rossz gondolatot, cselekedetet helyre hozzunk, vagy talán sohasem tehetjük jóvá, hiszen az egész jövő megváltozott vélt vagy valós energiáink következményeként.

 

Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de elharapózott a szellemi túlkapások mellett az a láthatatlan hárítás, amit mostanában spirituális embereknél észlelek, azaz mindent az eljövendő korszakváltásra, egyesek dimenzióváltásra kennek, ahelyett, hogy befelé néznének, még mindig kívülről várják a segítséget.

 

-Igen, az árvízkárosultak, a viharok károsultjai várhatnak segítségre, de mi, akiknek fedél van a fejünk felett,- nem tehetnének másképp? Az eljövendő nem abból áll, hogy figyeljük testünk kisugárzását, reakcióit, hogy mikor világosodunk ki és meg, hogy mikor kerülünk önző módon csakis kizárólagos jogon közelebb Istenhez, hanem minden gondolkodás nélkül ugrunk azok felé segíteni, akik rá vannak szorulva. Néztem a "tömeghisztériakeltő" tévét és láttam, hogy a nehezen összegyűjtött, talán sokak számára nem nélkülözhető és mégis felajánlott kis holmiját raktáron tartják, mert nincs ki foglalkozzon azok szétosztásával. Abban kellene segítsen a média, hogy beszámoljon- ne csak a szűk közösségek tudjanak róla, hogy hova, mikor van szükség emberekre a szétosztásban, a terítésben. Igen tudom, ez csak egy réteg, akik azonnal tudnak ugrani, de mi van velünk spirituális lényekkel? Megtettünk mindent értük, eljárunk mi gyógyítók honorárium nélkül,- felosztva egymás között a lelkileg rászoruló embereket? Saját energiáinkkal egy jó szó által segítő kezet nyújtani? Na, szerintem ez a harmadik kategória, amiről előbb beszéltem, mert vannak közöttünk igenis nagyon jó gyógyítók, akik a SZÍVÜKKEL, képzeletbeli ölelésükön kívül, nagyon sokat tehetnének az elgyötört, megtört ház nélkül maradókon.

 

Én csak saját magamról beszélek, mert ezek a gondolatok, mind az álmomból fakadóan törnek rám, hogy igenis tehetnék többet, még akkor is, ha nem vagyok tűz közelben, nem tudok fizikai síkon, kézzelfoghatóan többet segíteni. De nagyon bánt, így, minden reggel 9- kor és este 9- kor bárhol, bármit csinálok, szakítok öt percet arra, hogy kérjem a Segítőimet, hogy a legrászorultabb emberhez abban az időpontban elküldje a legmegfelelőbb személyt! Nem azt kérem, hogy jobban lássak a jövőbe, vagy mit mond a zacc!

 

Elaltatom így a lelkiismeretemet, lustaságomat így akarom pótolni szellemi energiával? Nem tudom, csak látom, hogy itt lenne az idő az összefogásra, hogy mi gyógyítók tegyünk valamit önzetlenül, hogy lelkünk határtalan szeretetét látható energiává alakítsuk, és tudásunkat hasznosítsuk embertársaink megsegítésére. Ne azt várjuk, hogy jön a világvége 2012-ben, és mi ott toporgunk majd a sok- sok önként kikiáltott, látszat kiválasztott között. Így ott leszünk? Így megtettünk mindent? Ha Terézanya nem mutatta volna az utat, akkor igen, de az a csöpp asszony ott küzdött, harcolt mások önző szellemével, és mivé lett? Maradt utána egy űr, amit részlegesen pótolnak, mert nincs olyan önzetlen, magát nem sajnáló ember, aki a helyére lépne!

 

Ha nem tudunk kimozdulni, helyhez vagyunk kötve, tegyük oly módon a dolgunkat, ahogy spirituálisan lehetséges, de tegyünk valamit!

 

Mivé válunk? A politikusok tegyék a dolgukat, a tanügyben, egészségügyben, szociális szervezetekben tegyék mindazt, amire hivatottak, de mi spirituális szellemi segítők ugorjunk, mert az általam értelmezett megjövendölt változás, dimenzióváltás erről szól: egymás megsegítéséről!  Nem azon morfondírozni, hogy a reiki megszámlálhatatlan tanfolyamai, vagy az angyaltanfolyam, bioenergetika, parapszichológia, grafológia (ezeket én mind végig csináltam), vagy a különböző lehetetlenség felsorolni iskola követői mondják az igazat, és az általuk hirdetett tan az igaz.

 

Rájöttem, hogy bármennyi iskolát is végzek, különböző tanokat követhetek az: Isten EGY- és, akkor kerülök közelebb hozzá, ha nyújtjuk a kezünket a rászorultak felé, aki ezt érzi, az imádkozhat embertársaiért olyan spirituális módon, ahogyan azt akarja, DE TEGYE, hogy ne legyen több robbantás, ország,- ország ellen ne menjen, a Föld fogadja el gyarlóságunkat, és ne torolja meg gyermekeinken, unokáinkon önző vágyainkat, hataloméhségünket, hiszen mi voltunk azok is, akik évezredekkel, századokkal tették a mostban nyúló hibáikat! Hogy gyermekek ne váljanak tömeggyilkosokká, hogy ne éhezzenek az emberek, mert mindenki tudja a spirituális emberek közül, azt a szlogent: egy fenékkel nem lehet több lovat megülni, így nem tudunk mindenkin segíteni, de tudjuk mindnyájan mi az erősségünk: telepátia, energiaátadás, gyógyítás, meditálás, üzenetküldés. Mindenki válassza ki azt a módot és

 

Fűzi Erzsébet, a SPŐK közvetítője

www.spok.gportal.hu