Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A karmát befolyásoló tényezők - 2. rész

2008.01.24

Kép Egoizmus:
Az önző ember minden tevékenysége kifejezésre juttatja gondolatait és érzéseit. Leblokkolódnak a világmindenséggel összekötő csatornái, így életereje rohamosan csökken ennek következtében „kénytelen” mások energiáit felhasználni: energetikai vámpírrá válni.

 

Ezt a folyamatot nehéz megállítani ráadásul ezek az emberek a gyerekeiket is súlyos betegséggel sújtják. A gyerekek már lezárt energiacsatornával rendelkeznek, ezért vagy őket „szívják meg”, vagy már idejekorán a gyerekek is vámpírkodásra kényszerülnek.

 

A legjobb védelem az etikátlan energiavámpírral szemben az ima,
és ezzel egyidejűleg segítség is a deformált szellemi struktúra helyreállítása.

 

Imátkozz azokért, akik megátkoztak, áldd meg a gyűlölködőket!”

 


Elhalálozás:
A halottak világa és a mi világunk közötti kapcsolat könnyen megvalósulhat, azonban ez mind a két világ számára káros folyamat. Az élő és halott személyek energiaburkainak „összetapadása” a fenti törvény megszegésekor jön létre. A vallási szertartások, - pl.: siratóének- az élő és halott energiamezők szétválásának megkönnyítésére irányul, segítve ezáltal a haldoklót a megfelelő szintre jutásában.

 

Ha valaki megörzi a sérelmeit a halottal szemben, negatív hatások fogják érni
különböző betegségek és lelki zavarok formájában.

 

A haldokló megőrzött sérelme is a mezők összetapadásához vezet, ezért kell minden esetben teljesíteni az utolsó kívánságot. Ellenkező esetben a halott szelleme sokáig „kisért” a családban, nem egyszer rémületet és kárt is okozva.

 

Az élettel való elégedetlenség, az öngyilkossági kísérletek, az alacsonyabb szintű életvitel mind karmikusan determinált esetet jelentenek a személyes, a családi, vagy mások által okozott karma által.

 

Az élettől való elszakadás vágya, az öngyilkosság,
programot hoz létre az aurában és öröklődhet ugyanúgy,
mint a gyűlölködés, a kegyetlenkedés,
melyek kettétörhetik életét vagy sorsát.

 

Öngyilkosság:
Bármilyen gondolat az öngyilkosságról veszélyes és pusztító hatású az adott személy és utódai számára. Az élettől való elszakadás vágya, az önmegsemmisítés kisérletei sok éve szunnyadnak a tudatalattiban.

 

Mi lehet az oka, hogy az ember lassantartó folyamat eredményeként nem kívánja az életet?

 

Elsősorban az energiamezejében lévő program az önpusztításra, amit hozott az illető magával.

 

Másodsorban a szülők nem akarták a gyermek születését, elégedetlenek voltak a nemével, gyakori betegségeivel. Ha ezeket a negatívumokat nem ellensúlyozták a gyermek iránti szeretettel annak tudatában, hogy a gyermek, Isten ajándéka, akkor a tudatalattiba lévő program idővel a tudatban hoz létre késztetést a viszályok, elszakadások felerősítésére.

 

Harmadsorban az ingerültség, az erőszak és a kényszer bármilyen formája, ami gyakran alkoholizmusba, narkománia felé fordul a mérhetetlen szeretet hiány miatt.

 

A szenvedélybetegségektől való megszabadulás előlépcsője
a sértődöttségen történő felemelkedés.

 

Utána pedig a belső lelki egyensúly elérése stabilizálása.

 

Táplálkozás:
Kép A helyes táplálkozás gyógyítja az embert a helytelen rontja az egészséget, ugyanúgy mint a helytelen világnézet és viselkedés. Néhány vallás tiltja a ki nem véreztetett hús fogyasztását, mert a vér tárolja az élet adatait, kódolva vannak benne a betegségek ugyanúgy, mint az érzések, érzelmek amiket az állat a vágóhídon átélt. A régi indiai filozófia tiltotta a három óránál tovább tárolt étel fogyasztását, mivel az már „piszkos étel” csak a testet táplálja a szellemnek semmit sem nyújt. Az étkezés közbeni olvasás, tv-zés nemcsak a tudatalattit károsítja, de megfekszi a gyomrot is. „A test a lélektől, a lélek a szellemtől, a szellem az Istentől kell hogy táplálkozzon.”

 

 -Sueee-