Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karma feloldó szertartás

2012.11.15

Karma feloldó szertartás

karma-feloldas.jpg

A karmát képtelenség mágiával feloldani. Ezek olyan leckék, amelyeket meg kell tanulni, a karmikus tartozásokat, pedig ki kell egyenlíteni. A gyertyamágia azonban segít megérteni jelenlegi helyzetedet, és elfogadni, hogy a tartozást ki kell egyenlíteni a továbblépés érdekében. 

A karma az ok-okozat törvénye. Végül minden egyensúlyba kerül, de elképzelhető, hogy több életet is le kell élni, amíg ez megtörténik. Következésképpen előfordulhat, hogy csak a következő életedben kapod vissza mindazt, amit az egyikben elkövetsz. Ez végtelenül lesújtónak bizonyul, hiszen nincs tudatos emléked arról, hogy bármi rosszat tettél volna, jelenlegi életedben tehát jóval nagyobb adag balszerencsét kapsz, mint amit megérdemelnél.

Amire szükséged lesz… 

Szükséged lesz egy gyertyára, ami téged jelképez, három gyertyára, amelyek szimbolikusan az életedben fontos szerepet betöltő személyeket jelképezik, és négy gyertyára, amik az isteni segítséget és védelmezést jelképezik. A legjobb erre a célra a fehér színű gyertya. 

A szertartás menete 

Helyezd a téged jelképező gyertyát, az asztal közepére, ezt kövessék a számodra fontos személyek gyertyái, és végül az isteni segítő gyertyák, a következő sorrendben: kelet, dél, nyugat és észak. Ülj le kényelmesen, tekinteted meredjen a saját gyertyádra. Ismerd be, hogy elkövettél hibákat mind ebben, mind a korábbi inkarnációid során, és hogy a jövőben igyekezni fogsz, hogy helyesebben cselekedj. Természetesen ezt akkor teheted meg, ha valóban szándékodban áll helyesebben cselekedni.

Most nézz rá az életed fontos személyeit jelképező gyertyákra, és mondd el nekik, mennyire szereted őket, majd azt is, hogy mennyire fontosak számodra. Miközben így teszel, felmerülhetnek a gondolataidban bizonyos személyek. Mondj nekik bármit, amit csak jónak látsz, hiszen nincs korlátozva, hogy hány emberhez beszélhetsz.  

Végül szólj az isteni útmutató gyertyákhoz, ismerd be esendőségedet, és kérj mennyei segítséget, hogy vissza tudd fizetni karmikus tartozásaidat. Kérj megbocsátást, és mondj köszönetet az összes segítségért, amit majd kapni fogsz.

Ülj tovább néhány percig, és engedd szabadjára a gondolataidat. Lehet, hogy itt és most hasznos betekintést nyersz a dolgokba, és ez segít majd felülkerekedni a nehézségeken. Ha úgy érzed, készen állsz, oltsd el az életed fontos személyeit jelképező, gyertyákat, de közben mondj köszönetet nekik. Ez után oltsd el az isteni útmutatás gyertyáit, de most is mondj köszönetet. Végül emeld magasba a téged jelképező, gyertyát, és köszönd meg, hogy az, az ember lehetsz, aki vagy, és hogy meg van az erőd és képességed ahhoz, hogy a karmikus tartozás érdekében változtatásokat hajts végre. Oltsd el a gyertyát, majd folytasd tovább a napodat. Ismételd meg ezt a szertartást olyan gyakran, ahányszor csak szükséges. 

Forrás:

http://elozoeletek.blogspot.hu/search/label/Karma