Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Arab horoszkóp

2009.12.06

Arab horoszkóp

 

 

A mesés kelet csillagászai a legenda szerint, úgy tartják, nemcsak sorsunkat befolyásolják a bolygók, de már születésünk pillanatában eldől, szerelmi csatáinkat miként vívjuk majd.

 

A sikeres csábításhoz, bevethet néhányat a háremhölgyek ősi praktikái közül is!

 

 

Kép   

 

GÖRBE KARD (HANDZSÁR) (március 21.–április 20.)

 

Szenvedélyes természete vonzó kedvese számára, ám ahogyan telik az idő, a veszekedés is szokásává válhat. Csípős nyelve egyáltalán nem tetszik szerelmének. Szócsaták helyett bújjanak inkább ágyba, s itt engedjék szabadjára indulataikat!

Háremhölgyek titka: az igénybevett haj kiábrándító. A keleti nők mogyorónyi olívaolajjal ápolják hajukat. Ha a hajtövekhez masszírozzák, megerősíti, szebbé teszi a hajkoronát.

 

 

BUZOGÁNY (április 21.–május 21.)

 

Nem szeret ajtóstól rontani a házba, inkább kivárja a megfelelő alkalmat a csábításra. Ha már kinézte partnerét, akkor türelmes, amíg a kapcsolat beindul. Ha már becserkészte párját, akkor nagyon féltékenyen őrzi! Jobb azonban, ha nem ellenőrizgeti folyton őt, mert ezzel mindent elronthat!

Háremhölgyek titka: A háremhölgyek híresek csábító ruháikról. Az igazán szexi ruha egyszerre megmutat mindent, miközben a lényeget mégis elfedi. A lágy esésű fátylak arra is alkalmasak, hogy kedvesét erotikus tánccal szórakoztassa!

 

 

CSILLAG (május 22.–június 21.)

 

A szabadságot szereti az élet minden területén, így a szerelemben is. Nem tűri a „rabláncokat”, ha rövid pórázon tartják, akkor azonnal elmenekül. Mindig izgalmas marad, soha nem lehet teljesen „betörni”. Minden napra tartogat egy kedves meglepetést, mintha csak arra született volna, hogy boldoggá tegye kedvesét!

Háremhölgyek titka: A háremekben nem szégyenlősködtek! A fiatalabb háremhölgyek tanulhattak az idősebbektől. Ön is tanulhat újat, nézzenek meg kedvesével néha egy-egy erotikus filmet.

 

 

HOSSZÚ KÉS (június 22.–július 22.)

 

Gyengéden viselkedik a szerelemben, nem szereti a feszültségeket, vitákat. Néha inkább akkor is kompromisszumot köt, ha szíve szerint nem tenné meg. A béke kedvéért azonban szinte mindenre hajlandó. Ha viszont unalmassá válik a párkapcsolat, akkor máshol keresi a romantikát és az izgalmat!

Háremhölgyek titka: Ha úgy érzi, kedvese érdeklődése kihunyóban van, főzzön vágykeltő ételeket. A gyömbér az egyik leghatásosabb vágyfokozó, ízesítse vele szerelme vacsoráját!

 

 

KARD (július 23.–augusztus 23.)

 

Ha párja nem dicséri eleget, nem bókol önnek, akkor máshol keresi a csodálatot. Kizárólag azért néz új „vadászmezők” után, mert az önbizalmát akarja megerősíteni. Egyszerűen éreznie kell, hogy a szerelemben is ön a legjobb. Az új kalandokat azonban akkor is csak nehezen hagyja ki, ha kedvese megbecsüli önt.

Háremhölgyek titka: A keleti nők gyakran használnak cukros-citromos oldatot bőrradírként. Remekül felfrissíti a bőrt, segítségével eltávolíthatjuk az elhalt hámréteget!

 

 

KIS KÉS (augusztus 24.–szept. 23.)

 

A szerelmet természetesen kezeli, nem szereti túlbonyolítani az erotikát sem. Mindenféle rafinéria nélkül törekszik az örömre, és szívesen adja meg partnerének is a lehető legnagyobb élvezetet. Az extrém szokásokat nem önnek találták ki, a hagyományos párkapcsolat híve. Háremhölgyek titka: Keleten a mai napig különlegesen nagy becsülete van a kevés szőrzettel bíró nőknek. Hogy tartós legyen a hatás, használja a megfelelő kozmetikumot.

 

 

Kép   

 

LÁNC (szeptember 24.–október 23.)

 

Kellemes partner, fontos önnek a szabadság, párját sem akarja rövid pórázon tartani. Nem óhajtja minden percét kedvesével tölteni, hiszen megvan a saját baráti köre, társasága. Az ellenőrizgetést, féltékenykedést nem tűri, ha párja ezt nem tartja tiszteletben, akkor új utakat keres magának.

Háremhölgyek titka: Egy érzéki hennatetoválás nagyon erotikus látvány! Kérje meg kedvesét, keresse meg a frissen készült testdíszt. Helyezze kilátásba a várható jutalmat is!

 

 

ARAB TŐR (október 24.–november 22.)

 

Fontos önnek a szerelem, a szürke, unalmas kapcsolatok azonban egyáltalán nem érdeklik. A szexet is lényegesnek tartja, de csak akkor tudja igazán élvezni, ha az érzelmek is megvannak a párkapcsolatban. Ilyenkor lenyűgöző a szexben, és partnere számára felejthetetlen élményeket ad!

Háremhölgyek titka: A keleti nők ismerik a vérbőséget okozó krémek jótékony hatásait! Önnek is érdemes kipróbálnia – vásároljon illatával is izgató gyümölcsös vagy fahéjillatú krémet!

 

 

ÍJ (november 23.–december 21.)

 

Szeret megküzdeni partneréért, nem k e d v e l i a „könnyen kapható” alkalmakat. A kíváncsiság gyakran viszi bele kellemes flörtökbe, amelyek azonban néha csak tiszavirág életűek. Nem könnyű ellenállnia, hiszen élete során sok vonzó ajánlatot kap!

Háremhölgyek titka: a keleti nők a narancs héját is felhasználták a szépségápolásban. Dörzsölje a narancshéjjal könyökét, térdeit! Bőre puha és ellenállhatatlan lesz!

 

 

LÁNDZSA (december 22.–január 20.)

 

A szerelemben határozott, csakúgy, mint élete minden területén. Fontos, hogy erőteljes egyéniségével ne nyomja el teljesen partnerét! A szexben ragaszkodik a bevált szokásokhoz, de így hamar elszürkülhet a szerelmi élete! Némi újdonságtól jobb lehet a kapcsolata! Háremhölgyek titka: a visszafogottság és a kacérság keveréke ellenállhatatlan egyveleg! Vegyen fel egy konzervatívabb stílusú ruhát, de a szemeit hangsúlyozza ki!

 

 

PARITTYA (január 21.–február 18.)

 

A szerelemben távolságtartó, nem könnyű önt becserkészni. Ez oda vezethet, hogy párja nem biztos abban, hogy boldoggá tudja-e önt tenni. Fejezze ki jobban az érzelmeit! A visszafogottság néha izgalmas is lehet, ha kedvese nem szereti a könnyen kapható alkalmakat! Háremhölgyek titka: a hastánc ősi módszer a csábításra! Kellő gyakorlás után akár ön is a mesterévé válhat. Iratkozzon be egy kurzusra, és lepje meg kedvesét az előadással!

 

 

FEJSZE (február 19.–március 20.)

 

Általában szelíd és alkalmazkodó a partnerkapcsolatban. Néha előfordulhat, hogy egy új, izgalmas partner beindítja a fantáziáját, de inkább csak álmodozni szeret arról, hogy mi lenne, ha… Akkor boldog a szerelemben, ha a párkapcsolat kellően érzelmes és romantikus. Háremhölgyek titka: A háremben használatos erotikus masszázshoz érzéki illatú olajokat használtak. A vágyakat könnyen felkelti a vanília- és a fahéjillat, de a gőzölgő csokoládé is igen hatásos lehet!

 Kép

-BLIKK-