Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egy GYÓGYÍTÓ NAP tapasztalatai

2009.10.20

 

Kép  

 

Egy évben többször is megszervezzük nálunk a Gyógyító napot, így volt ez október 18-án is.

 

Összeállítottuk a nap programját, meghívókat küldtünk szét, s vártuk az érdeklődő embereketJ

 

Nagy örömünkre 20-an jöttünk össze ezen a szép napon, éppen Újhold napján. Ez a későbbiekben fontos információ lesz.

 

Megérkeztek a résztvevők, ki kicsit korábban, ki később. Ismerkedtek egymással, kávéztunk, ettünk, ittunk, az energiák kezdtek kiegyenlítődniJ

 

A nap nyitásaként összegyűltünk a nappaliban, a kis szent helyünkön, és köszöntöttem a jelenlévőket. Ezután elmondtam, hogyan is terveztük a nap programját. Bemutatkozás következett, ki honnan érkezett, milyen céllal.

 

A társaság összetétele nagyon vegyes volt, 17 nő, 3 férfi, a legfiatalabb tizenéves kislánytól az idősebb hölgyekig, korukat említeni nem illik, egyébként is lélekben, szellemiekben 21 évesekJ  Debrecen, Nyíregyháza, Hajdúböszörmény, s még néhány település, ahonnan érkeztek. Egy olyan kis emberke is itt volt velünk, aki még anyucija pocakjában van, de hamarosan itt lesz közöttünkJ

 

A nap megnyitása után elfoglaltuk az egész lakást, ki itt, ki ott beszélgetett, cserélt tapasztalatot, kérdezett vagy éppen válaszolt. Úgy éreztem, az emberek kezdenek kinyílni egymásnak, érzik, hogy ez az a hely, ahol el lehet mondani problémájukat, ahol mindenről lehet beszélni anélkül, hogy bárki is kinevetné őket.

 

Ahogy a kis csapat élénkült, oldódott, elkezdtük a nap fénypontját jelentő Angyali Teremtő Szertartást.

Újhold lévén, beszéltem annak jelentőségéről. Az újhold a holdciklus kezdete, azt jelenti, hogy a Hold teljesen egy vonalban van a Nappal és a Földdel. Nem is látszik egyáltalán. Ez az új dolgok, a megújulás ideje.

Ez az újjáéledés, a megújulás szakasza. Javul testi állapotunk, erősebbnek érezzük magunkat, tevékenyebbé válunk. Aki fogyókúrázni szeretne, le akar szokni a dohányzásról vagy más rossz szokásáról, kezdje újholdkor. Akaratunk acélosabb ebben a fázisban, és a méreganyagok is gyorsabban kiürülnek a szervezetből.

Újholdkor vékony a világok közötti fátyol és a láthatatlan áthajlik a láthatóba. A legjobb lehetőség ez, a tudattalan mélyére rejtett dolgainkkal való szembenézésre.

 

A szertartás első része az imák elmondása volt, majd egy egyszerű tisztító gyakorlatot végeztünk el, védelmeket kértünk. Következő feladat volt, hogy megteremtettem egy gyógyító teret, szent kört hoztunk létre, s a valóságban is körben ültünk.

A szellemi munkánk helyét Mihály arkangyallal levédettük, s behívtuk a négy nagy arkangyalt, Mihályt, Gabrielt, Rafaelt, Urielt. Majd szólítottuk segítségül Plagiguel arkangyalt, aki a kívánságaink továbbításában segített, és Vénusz Istennőt is, aki most a nőiség energiáit hozta el közénk.

 

                             Kép                   Kép

                      

 

 

Ezután megjelenítettük kívánságainkat, vágyainkat, céljainkat, gondolatainkkal, teremtő erőnkkel vizualizáltuk a már megvalósult helyzeteket. Amikor mindenki készen állt ezzel, akkor négy ember megjelenítette a négy nagy arkangyalt, ketten pedig Plagiguelt és Vénuszt.

A végtelen szeretet szimbólumát kezükben tartva, gyertyát tartva várták, hogy a többiek beletegyék kívánságképeiket a szeretetegység jelképébe, majd kibocsátották azt a teremtő felé az Univerzumba.

 

Hálát adtunk az égieknek azért, hogy kéréseinket meghallgatták, azok megvalósulását segítik.

 

Nagyon szép, nemes, szeretet pillanatokat éltünk át együtt a folyamat alatt.

Hatalmas energiák voltak jelen és működtek közre.

 

A közös ebéd elfogyasztása következett, mely sok finomságból állt, de hús nélküli ételekből, éppen az Újhold kapcsán. Jókedvűen falatoztunk, s bár sokan voltunk, mégis érvényesült az elv: sok jó ember, kis helyenJ

 

A délutáni program a gyógyításokból állt. Több lehetősége is volt a résztvevőknek, melyeket ki is használtakJ

 

Ketten angyalkártyák segítségével kértünk útmutatásokat a kérdezőknek, kutattuk a jövő lehetséges energiáit.

 

A párom indiai hangtálakkal végzett állókezelést, bemérve a csakrák működését, harmonizálta és feltöltötte mindenki energetikáját csodálatos hangrezgések segítségével.

 

Kép  

 

 

Egyik barátunk csontkovácsolt, illetve, akinek kellett, más gyógyító technikákkal segített.

 

A gyógyító szobában lehetőség nyílt arra, hogy befeküdjenek hatalmas rózsakvarc kristályok közé a barátaink, mellettük angyalok energiái, lágy zene, szívükön rózsakvarc angyal. Töltődni gyógyító szeretet rezgésekkel, elcsendesülni, imádkozni, kérni, egyesülni legbenső valóságunkkal, isteni mivoltunkkal – ez volt a cél. Kivétel nélkül mindenki kihasználta ezt a lehetőséget is.

 

Kedves barátnőnk számítógépes állapotfelmérést végzett, és akinek kellett, számmisztikával segített. 

 

Kép  

 

Mindenkinek hálás köszönet a segítő, test és lélekgyógyításért!

 

A gyógyító napunk nagyon vidám hangulatban telt, estére szinte közeli barátokként váltunk el egymástól.

 

Mi mindig szívből, örömmel szervezzük ezeket a napokat, érezzük, hogy az embereknek nagy szüksége van az ilyen élményekre, s próbáljuk családiassá tenni az ilyen alkalmakat.

Minden emberi kapcsolat, találkozások, hordoznak információt nekünk, csak ügyesnek kell lenni, hogy meghalljuk azokat!

Amikor mosolyt látunk az emberek arcán, amikor azt mondják, jó volt a program, akkor tudjuk, érdemes tovább csinálni!

 

A tapasztalatunk nagyon pozitív volt a Gyógyító nap összességéről, az emberek szívének kinyílásáról, az egymás felé szeretettel, elfogadással fordulásról, s mindenről, ami napközben történt.

 

Többen is elmondták a nap elején, hogy érezték, jönniük kellett, még nem tudják, hogy miért, vagy nem tudják még, vajon megkapják-e kérdéseikre a választ.

A nap végén mindannyian megfogalmazták, hogy már tudják, miért voltak itt, és hálával a szívükben vitték haza a szeretet, az angyalok, a Teremtő esszenciáit.

 

Köszönjük az égieknek, hogy hozzánk vezették azokat, akiknek ezekre a rezgésekre most nagy szükségük volt! Köszönjük az angyali jelenlétet, szeretetet, védelmet, segítő szándékot!

 

Hálásak vagyunk NEKTEK, hogy itt voltatok, hogy jól éreztétek magatokat!

 

A szeretet háza nyitva áll előttetek bármikor, csak rajtatok múlik, éltek-e a lehetőségekkel……..

 

Szívem őszinte szeretetével kérem: legyen áldott bennetek a FÉNY!

 

Angyal

 

 Kép