Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom ezoterikus klub – Őszi 1. és 2. foglalkozás

2011.10.01

Lélekszirom ezoterikus klub – Őszi 1. és 2. foglalkozás

 

 

Hosszabb nyári szünetünk után ismét elindult a kis lélekszépítő, egymást segítő és szerető klubunk. J

 

Első alkalommal 17-en jöttünk össze.

 

A szokásos teázás, kis ennivaló jóízű elfogyasztása után, beültünk a nappaliba, ahol már a behangolt térben angyali energiák vártak minket. Gyertyák, füstölő, lélekemelő zene…..

 

Angyali meditációval kezdtük az estét. Célja volt, hogy egyrészt megtapasztaljuk ismét, csoportban az angyali energiákat, másrészt, hogy teljes energetikai tisztításban és feltöltésben legyen részünk.

 

A szivárványon túl - című, saját meditációmban egy csodálatos környezetbe kerülve pillantottuk meg az égen a szivárványt, s lelkünk felemelkedve jutott át a szivárvány, szín rezgésein, mely idő alatt a csakráink behangolása, harmonizálása történt meg.

 

Ezután a fénylények a Szeretet Kápolnájához repítettek minket, ahol a Végtelen Szeretet áramlását tapasztalhattuk meg, és égi áldást is kaptunk.

 

A meditáció után mindenki megoszthatta élményét, átélt érzéseit, képeit, tapasztalásait.

Mindenki végig tudta követni az eseményeket, s voltak tapasztalások, kinek kinek saját szűrőin keresztül.

 

Tudjuk, hogy van, aki lát a belső látással, képeket, szinte filmszerűen jelennek meg neki információk. Vannak olyanok, akik színeket, felvillanó fényeket látnak, vannak, akik energiát, vannak olyanok, akiknek fizikai érzet formájában érezhető a történés. Sokunknak érzésben jelennek meg az energiák, az angyali szeretet minőség, s minden a gondolatunkban, gondolati síkon érezhető, s ez által válható képekre, így tudjuk elmesélni, mi is történt, mit is láttunk.

szivarvany-018.jpg

A megtapasztalások nem egyforma módon és minőségben, s nem egyforma intenzitással jelentkeznek az egyes személyeknél, de ez így természetes.

Szünet után a témánk nem más volt, mint mindenkinek önmaga bemutatása olyan módon, hogy elmeséltük egymásnak, hogyan kerültünk a spirituális útra. Mi volt az a pont, amikor erősödött a hitünk, amikor valami mást, az átlagostól, az anyagvilágtól eltérőt, kezdtünk keresni.

 

Itt is sokféle élmény került napvilágra, érdeklődéssel hallgattuk egymást, figyeltük egymás életének részleteit, a sokféle indíttatást, az ébredés sokszínűségét.

 

Jó volt megnyílni a többiek előtt mindenkinek, feleleveníteni a spirituális út kezdeti lépéseit.

 

Örömben, sok mosolyban és hatalmas szeretetben volt részünk ismét.

 

Köszönjük nektek!

Elohim-of-Aquarius.jpg

 

A lélekszépítő foglalkozásunk második alkalmával 14-en jöttünk össze, várva az újabb találkozást, az új embereket, az új élményeket.

 

Mihály napja lévén, természetes volt, hogy Mihály arkangyal energiáit hívtuk le magunk közé, tapasztaltuk meg. Hatalmas, fényes energiával, a tűz elem erejével érkezett közénk, s kaptunk tőle energetikai tisztítást és arany fénnyel való feltöltést.

 

Imákat mondtuk el felé, kértük védelmét, gondoskodását, erejét és fényét.

 

Ezután átadtuk szárnyaiba a bennünk lévő negatív érzéseket, gondolatokat, tulajdonságokat, rezgéseket. Kértük Őt, vegye el tőlünk, felajánljuk őket a Létezésnek, Istennek, s kértük, mindezeket pozitív energiákká alakítva kapjuk vissza, áldásként a Fényből.

 

Jó volt érezni a tisztulást, a könnyebbséget, a frissességet, s azt, hogy felszabadultunk sok negatív rezgés alól.

Mihály-2.jpg

Ezután egy tisztító meditáció következett, ahol a víz tisztító erejét hívtuk segítségül, és egy vízesés alatt lettünk fényesebbek, energetikailag tisztábbak.

 

Mindenki elmondta a megtapasztalását, a gondolati vagy harmadik szem, látással, vagy akár érzetekkel jövő képeket.

 

Szünet után témánk volt Szepes Mária: Fényszutrák című írása, ahol az írónő, kérdéseket tesz fel, s azt mondja: Tedd fel magadnak a kérdést és válaszold is meg!

 

Kiválasztottunk néhány kérdést, melyről beszélgettünk. Elmondtuk gondolatainkat, élményeinket, tiszteletben tartva, hogy mindenkinek a maga igaza a valós J

 

Szóba kerültek a következő témák:

 

n      Bizonyosak vagyunk –e abban, hogy nem ez az első és utolsó életünk?

n      Találkoztunk-e már olyanokkal, akik ismerősnek tűntek, pedig előtte nem láttuk soha egymást?

n      Ki lehet hiteles gyógyító, tanító?

n      Tudunk-e önzetlenül adni, birtoklás nélkül szeretni?

 

Ismét csodálatos estében volt részünk, a résztvevők szívének nyílása, a szeretet áramoltatás mindenki felé, emelkedetté tette az esténket.

 

Két hét múlva újra együtt! J