Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom ezoterikus klub, 2012. 3-4-5-dik foglalkozás

2012.04.11

 

Lélekszirom ezoterikus klub, 2012. 3-4-5-dik foglalkozás

sziv4.jpg


 
Kis szeretet klubunk folyamatosan működik, és továbbra is kéthetente igyekszünk találkozni.

Három foglalkozás menetét foglalom most össze.

A klubfoglalkozások létszáma változó, hiszen éppen aki tud, ráér, az jön. Az utóbbi három foglalkozáson is voltunk 6-an, 8-an, de 16-an is. Mindig változik.

Amikor a barátok találkoznak, mindig az odafigyelés, a szeretet, az érdeklődés jellemzi a tagokat.

A lelki elmélyülés minden alkalommal nagyon fontos. Eltávolodunk ilyenkor a hétköznapok problémáitól, csak önmagunkra figyelve igyekszünk a rezgésszintünket emelni, pozitív gondolatokra és érzésekre koncentrálni. Kitisztítani magunkból az akadályozó vagy negatív blokkokat, energiákat, s megerősíteni feladatainkat a hétköznapi és a spirituális világban is.

Meditációink, gyakorlataink között volt önmagunk meggyógyítása. Belépve önmagunk testébe mentünk végig a testrészeken, szerveken, sejteken, s beindítottuk az öngyógyítási folyamatokat testi és lelki szinten is.

Másik alkalommal az egonkat jelenítettük meg, találkozhattunk, beszélgethettünk, barátkozhattunk vele. Sok érdekes megtapasztalásban volt részünk.

Legutóbb a szeretet energia áramoltatását gyakoroltuk, megnyíltunk ennek a csodának, majd kiterjesztettük a világba, szeretteinknek, barátoknak, ismerősöknek, majd ki a Földre, élőlényeknek, tárgyaknak, s ki az egész Univerzumba. A fény áramlás csodájában volt részünk.

 
Beszélgetős témáink között volt az érzelmeink kifejezése, a pillanatnyi érzelmeinkkel való azonosulás. Nagyon jó kis beszélgetés, vélemény csere bontakozott ki ezzel kapcsolatban.

Másik alkalommal mindenki elmesélte, hogyan, milyen módon, milyen késztetésre indult el a spirituális úton, miket tanult, hogy érzi magát. Nagyon jó volt mindenkit még közelebbről megismerni, motivációit megtudni, meglátni az útra való rálépés különböző helyzeteit.

Majd általában beszélgettünk ezoterikus, spirituális dolgokról. Mindenről, amire éppen kíváncsiak voltunk, ami felvetődött. Kötetlenül volt lehetőség több aspektusból is rávilágítani spirituális tanításokra, vagy éppen tapasztalatokra.

Mint mindig, mindenki elmondhatta véleményét, szeretettel teli meghallgatásra lelt mindenki.

Számunkra nagy öröm, hogy helyet és lehetőséget tudunk teremteni barátainknak, hogy szeretetben, örömben, vidámságban lehessünk együtt, s egymás kezét fogva járhassuk életutunkat, hirdethessük a fényt!

Áldás!

feny-4--2-.jpg