Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom ezoterikus klub 5-6-7-dik foglalkozás

2012.01.02

  

Lélekszirom ezoterikus klub 5-6-7-dik foglalkozás

 

 

 karacsony-4.jpg

 

Az év három utolsó klub foglalkozása is nagyon tartalmasan és vidáman telt el.

 

Hol többen, hol kevesebben voltunk, volt, hogy 15-en, volt, hogy heten. Már mindenki a karácsony előtti időszak feladataival volt elfoglalva.

 

A három este is az Advent és a Karácsony Szent Ünnepének energiáival telítődött.

 

Vendégünk volt kedves komlói barátnőnk, Simó Lívia, aki előadást tartott a Jézusi energiákról, a Hathorokról, Anasztáziáról.

 

Kik a Hathorok?

 

Hator – az egyiptomi termékenység-istennője volt, de létezik egy Hathor nevű földön kívüli faj is. Fenn is maradt róluk néhány ábrázolás Egyiptomban, ahol is Kr. e. 10.000 körül jártak. De a Hathorok kapcsolatban álltak a tibeti lámákkal is a tibeti buddhizmus kialakulása idején. Az ő tanításuk lett az alapja a hang használatával kapcsolatos egyedi technikájuknak és gyakorlatuknak. Érdekes megjegyezni, hogy a mikor a médium rákérdezett a vele kommunikáló Hathor nevére, azt válaszolta, hogy Avar-nak hívják. Állítása szerint Sanat Kumara kérésére érkeztek ide, aki a Fehér Testvériség néven ismert intergalaktikus tanács tagja.

 

A Hathorok állítása szerint mikor itt jártak Kr. e. 10.000-ben, Atlantisz már elpusztult. De együttműködtek néhány atlantiszi és lemúriai beavatottal is, akiket Egyiptomba irányítottak. Az arktúriaiak és a fiastyúkbeliek is Észak-Afrikába irányították néhány beavatott emberüket. A Hathorok meglehetősen könnyen kapcsolatban tudnak lépni az emberekkel. Mivel ők egy magasabban fejlett civilizáció tagjai, magasabb rezgésszámmal, ez a kontaktus nem fizikai formában szokott történni. A kapcsolatteremtést az emberek általában éteri hangüzenetként, azaz tisztán hallásként és tisztánlátásként, azaz látomásként, intuícióként és álombeli megjelenésként tapasztalhatják.

 

Ők segítették az egyiptomi Misztérium iskolák létrejöttét és fejlődését is. Elmondásuk szerint, ha akarnak, meg tudnak jelenni fizikai testben is, ekkor 3-4 méter magas, nagy fejű, nagy és hegyes fülű, hosszú kezű-lábú humaniodokat látnánk magunk előtt, akiknek szintén van hajuk, amit összefogva hordanak. De csak ritkán jelennek meg így, hisz az ő természetes formájuk a fénytest, DNS-ük 12 szálból áll. Változtatni képesek tehát a saját rezgésszintjüket, de a rezgésszint váltás az alapja a közlekedési eszközeik működésének is.

hathorok.jpg 

 

Majd aurát néztünk közösen. Volt olyan, akinek ez már jól megy, volt, aki most próbálgatta, több-kevesebb sikerrel.

 

Elengedéses meditációt is csináltunk.

  

Másik alkalommal a karácsony és advent misztériumáról beszélgettünk, a szeretet erejéről, súlyáról, kiemelkedő szerepéről.

Megállapítottuk, hogy az igaz szeretet nem kötődik napokhoz, s az év minden napján áramoltatnunk kell, válogatás nélkül minden és mindenki felé.

 

Adventi tisztító meditációban megidéztük az adventi angyalokat, érezhettük jelenlétüket, szeretetüket, áldásukat.

 

 

 angels30.jpg

 

Beszélgettünk az ebben az évben elindított segítségnyújtásokról is. A nyírszőlősi Befogadó Otthon gyermekeit és a Csodalámpa alapítvány kis betegeit igyekszünk segíteni, a napjaikat szebbé, boldogabbá tenni.

 

Elindítottuk az újabb adománykéréseket, hogy karácsonyra sok ajándékkal lephessük meg őket.

 

Az év utolsó összejövetele karácsonyi hangulatban telt. Szép énekek, zene, Bagdi Bella dalai…

 

Mindenki elmondta, ki hogyan ünnepelt régebben és most, hogyan zajlik az ünnep várása, a szent este, az ajándékozás.

 

Élmény volt meghallgatni a szokásokat.

 

Jókívánságokkal búcsúztunk egymástól.

 

Jövőre, veletek, ugyanitt! J

 

 karacsonyi-angel.gif