Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom ezoterikus klub újabb találkozásai

2013.01.27

 Lélekszirom ezoterikus klub újabb találkozásai

 angyiszarnyi.jpg 

Már jó ideje nem írtam a klubunkról, valahogyan mindig halasztottam a többi munkám miatt.

De most írok néhány élményt! J

A kis csoport folyamatosan találkozik, igyekszünk kéthetente összejönni és lelkünket kicsit kényeztetni, azonos szemléletű emberekkel együtt lenni.

Fontosnak érezzük, hogy feltöltődjünk, vidámságban és szeretetben ápoljuk a kapcsolatainkat, illetve kellő időt és energiát szánjunk önmagunkra, az önismeretre is.

Ezt úgy valósítjuk meg, hogy minden alkalommal egy szép meditációban mélyülünk el, önmagunkkal foglalkozunk, keressük a válaszokat a kérdéseinkre, vagy éppen egy – egy feladaton dolgozunk.

Ilyen elmélyülés volt, például, amikor a Varázstükörben szembesülhettünk valós lényünkkel, az igazi önmagunkkal, s feloldhattuk az angyalok segítségével azokat az esetleges energiákat bennünk, amelyeken változtatni szeretnénk. Lehetőség volt a régi fájdalmak és sérelmek, valamint félelmeink elengedésére is. 

Másik alkalommal, év elején az elmúlt év és az idei év felelős angyalaival találkozhattunk, érezhettük jelenlétüket, kapcsolatba kerülhettünk velük. Végig gondolva az elmúlt évünk eseményeit, letehettük a nehéz, fájdalmas energiákat. Megköszönhettük a történéseket, bármilyeneknek is éltük meg azokat a múltban. Majd kéréseinket, vágyainkat jelenítettük meg az ez évi angyaloknak. Kértük támogatásukat erre az évre, életünkre, személyünkre, cselekedeteinkre.

Egyik összejövetelen a szeretet angyalival meditáltunk, legfőképpen nyitott szívünkkel éreztük meg a jelenlétet. Kitártuk a szív csakránkat, és csak engedtük, hogy a szeretet ereje átjárjon minket, tisztítson és feltöltsön. Majd kiteljesedve továbbítottuk ezt az esszenciát mindenkire a Földön és az Univerzumban. 

Nagyon nagy örömmel tölt el, hogy új emberek is megkeresnek minket, s jól érzik magukat közöttünk. 

A klubok alkalmával a forró tea, a finom falatok is hozzájárulnak ahhoz, hogy szinte családias legyen a légkör. 

Az éppen névnapjukat, vagy a születésnapjukat, ünneplőket is fel szoktuk köszönteni, ez még meghittebbé teszi az együttlétet. 

Fontos része az estéknek a közös beszélgetés. Bármilyen minket foglalkoztató téma, éppen aktuális hír vagy aktuális energia része lehet ennek. Mindenki elmondhatja, kifejtheti véleményét, meghallgathatja a másik ember álláspontját. Vagy éppen segítséget kérhet bármilyen őt foglalkoztató dologban.

 

A szeretet legyen velünk, MINDIG! Áldás!

 

szarnyas.jpg