Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom klub 2011. 5-6-dik foglalkozás

2011.04.08

 

 

Kis szünet után ismét folytatódott a lélekszépítő klubunk.

 

Március 24-én, és április 7-én este gyűltünk ismét össze, szeretet energiákban, vidáman, pozitívan.

 

Örültünk a viszontlátásnak, a sok ismerős arcnak.

 

Első alaklommal 13-an, a mostani alkalommal 11-en voltunk.

 

Meditációink voltak, a Bölcsesség Mesterével való találkozás, és Naptemplom meditáció.

Egyiket én, másikat klubtársunk tartotta.

 

A Bölcsesség Szent Ereje által eljutottunk egy másik tudati síkra, ahol a Bölcsesség Mestere várt minket. Megkaptuk tőle az Isteni Bölcsességet, hogy az, megvilágosítsa az elménket, átjárja a szívünket.

 

Majd a Bölcsesség Fénysugarát helyezte a szívünkbe. Gondolati és érzelmi úton olyan kapcsolatba léphettünk vele, amikor tanításokat kaphattunk, szimbólumokat, válaszokat a kérdéseinkre.

 

Nagyon szép, tartalmas volt ez az utazás, feltöltődve, tapasztalatokkal tértünk vissza a jelenbe.

 

 aranytemplom-1-.gif

  

 

A Naptemplom meditációban síkokon és dimenziókon keresztül utazott a lelünk, teljes biztonságban és védelemben. Eljutottunk a világegyetem tágasságába, kiterjedt a lélekrészünk. A Naptemplomba kaptunk belépési lehetőséget, ahol szellemi segítők és arkangyalok vártak, teljes tisztítást és feltöltést adva ajándékul. Kapcsolatot létesítettünk egyik szellemi tanítónkkal, aki szeretetet, bölcsességet, tudást adott át életünkről, feladatainkról. Az utazás végén teljes csendességben, nyugalomban, szeretetben, egységérzésben tértünk vissza.

 

Mindkét meditáció után mindenkinek lehetősége volt elmondani, ő mit tapasztalt, milyen élményei, képei, érzései, gondolatai voltak, hogyan élte át a meditációt energiákban.

 

Összességében mindenkinek nagyon kellemes megtapasztalásai voltak, belső melegség járta át szívünket.

 

Beszélgetéseink témái voltak:

 

Feldmár András filmje: Van-e élet a halál előtt? Megnéztünk belőle egy 10 perces összefoglalót, az egész filmet előzetesen mindenki megnézhette otthon.

A film által keltett kérdésekről, gondolatébresztő információkról beszélgettünk, fejtette ki mindenki a saját véleményét.

 

 gnmlogo-1-.png

 

 

A GNM, az Új Germán Medicina alapjaival ismerkedtünk meg egyik klubtársunk előadásában. A módszer alapjairól hallottunk, példákkal kiegészülve.

A Dr.Hamer által felfedezett és kidolgozott Új Germán Medicina, a jelenleg hivatalosan alkalmazott orvostudomány betegség felfogását, és módszereinek zömét érvényteleníti. Felfedezésének lényege az, hogy betegségeinket olyan konfliktusok okozzák, amelyeket válsághelyzetként éltünk meg. Ezek feloldására ad módszereket, lehetőségeket ez a tudomány.

 

Ennél a témánál is elmondták többen a véleményüket, tapasztalataikat, ki hogyan érzi, látja, gondolja, ennek a gyógyítási, gyógyulási rendszernek a hatékonyságát.

 

Mindkét alkalmunk családi, szoros baráti közegben, mosolygósan, szeretetben telt el, s várjuk a következő találkozást J

 

Angyal