Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lélekszirom klub 2011. tizedik foglalkozás

2011.06.26


Ismét egy szép estét terveztünk, s bizony, így is sikerült J

 

Előző nap, június 15-én volt a Holdfogyatkozás, melyről beszélgettünk, s éppen akkor Telihold is volt, melynek energiáira építettük fel a klub programját.
 

telihold.jpg

10-en vettünk részt az esti tűzszertartáson.

Haniel Arkangyal üzenete volt a vezérfonal:

A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje, pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálák fűznek majd isteni varázserejéhez.´ (Holdfázisok - Hániel arkangyal)

Úgy terveztük, hogy meditációs állapotban, mindent elengedünk, ami nem szolgálja legmagasabb érdekeinket, a boldogságunkat, az egészségünket, a szeretetben élésünket, a társteremtésünket, az igazi önvalónk felvállalását.

Ide tartoznak, pl. a félelmek, áldozati szerepek, a szegénység, kishitűség, korlátozó hitrendszerek, káprázatok, vagyis a nem szeretet által mozgatott mintáink.  

Átbeszélve ezeket a lehetőségeket, tüzet gyújtottunk, majd mindenki kiválasztott magának egy pálcát, melybe elcsendesülve, gondolataink segítségével beletettük mindazokat az akadályozó energiákat, melyek ott vannak bennünk, akár tudjuk, mik ezek, akár nem. 

Amikor készen álltunk az elengedésre, beledobtuk a tisztító tűzbe a kis pálcánkat, botunkat, s szeretettel engedtük el a negatív mintákat, miközben elégett mindenkinek a pálcája.

samandob.jpg

Ezek után sámándobolás következett, Zsolt csodás dobolása, egyszeri, erre az alkalomra, amit érzett, amit sugalltak neki égi segítőink, azt dobolta ki magából, nekünk.

Nagyon szép energiák mozdultak meg bennünk, és értünk. J 

A dobolás után mindenki elmondta, mit érzett, hogyan élte meg az elengedést és a dobolás meditációt. 

Majd beszélgettünk sok ezoterikus témáról, jó hangulatban, örömben, szeretetben telt el az este.

Két hét múlva ismét együtt……..

Angyal