Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az erdő szívében - meditáció

2011.06.05

 

Helyezkedj el kényelmesen…. Zárj ki minden zavaró gondolatot… Figyelj a légzésedre…. Végy egy mély levegőt majd fújd ki…. Ismételd meg kérlek…. Mély levegő és szépen lassan kifújod…. Érzed, hogy a feszültség, a negativ gondolatok távoznak belőled a levegő kifújásával….. tested ellazul és könnyeddé válsz, nincsenek benned görcsök, blokkok…. Nyugodt vagy és békés….
 
erdo.jpg 
 
Kérlek figyelj most a bensődre és képzeld el, hogy egy tisztáson vagy az erdő közepén a kedves kis fakunyhódban…. Lásd, érezd és jelenítsd meg a fakunyhódat belülről, ott állsz a kis szobád közepén, szemléld a bútorokat, a színeket, illatokat, a természetességet…. az ablakon át beszűrődnek a fények, a hangok….. A reggeli órákban vagyunk, a nap már  felkelt a madarak csicseregnek…. Az erdő éledezik….. apró neszek, susogások tudatják veled, hogy új nap virradt….
 
Lépj ki a tornácra, és szívd be a friss tavaszi levegőt…..tüdőd kitágul, megtelik frissességgel…. Ülj le a tornác előtti lépcsőre, és nézz szét….. lásd ahogyan a napfény átszűrődik a fák lombjain…..
 
kunyho.jpg 
 
 
A napsugarak melegséggel töltik meg szívedet…. Hunyd le a szemed, és képzeld el, ahogyan a napsugarak közt egy élénken csillogó tündöklő fényoszlop jelenik meg, mely a magasból, az égből érkezik a tisztásra….. Lépj közelebb, és bátran lépj bele a fényoszlopba, mely szépen lassan az egész tisztást elfedi és csillogásával átjárja a tájat…
 
Egy angyal érkezik most hozzád színes pillangók kíséretében…. Képzeld el, lásd az angyalodat…. kibontakozik előtted ragyogóan szép lénye, alakja, látod amint a kis színes pillangók megpihennek rajta, és sokféle színben pompáznak angyali segítődön.…. Szinte sugározzák feléd a színeket. Színes fény-nyalábok indulnak el tested felé és érzed, hogy elérnek Téged és fürdőzöl a színekben…..Engedd, hogy átjárja testedet a színek energiája…. Érzed a színek melegségét, szeretetét, nyugalmát, érzed, hogy tested energiával telik meg, és körülötted mindent elárasztanak a színek. Fogadd be a színeket, az érzéseket, és minden pozitív dolgot, amit most elhoztak neked angyali segítőddel…
 
 angyalka.jpg
 
 
A táj csodálatos, tested könnyű, lebegsz a fénycsatornában angyali segítőddel összekapcsolódva…..
 
Érzed, hogy felemelkedtek a színes fénysugarakkal, lebegtek a tisztás felett, szinte úszol… mindeközben biztonságban vagy, nincs benned félelem, se görcs, bátran lépkedsz a levegőben ….
 
Lépj közelebb most az angyalhoz, és kérlek öleld át…. takarózz be a szárnyaival, bújj hozzá…... Add át magad az érintésének, nyisd ki a szívedet és fogadd el a boldogságot, amit az ölelésével ad át neked…. Fürdőzz a szeretetben az érzésekben…. Körülöttetek a kis pillangók repdesnek, táncolnak, Te mélységesen boldog vagy….
 
Észreveszed, hogy ismételten egy angyal érkezik hozzád…. leereszkedik mellétek és megpillantod, hogy hozott számodra valamit…. Feléd nyújtja és arra kér vedd most ezt el tőle…… Lépj hát közelebb fogadd el az ajándékot….
 
Egy kis gömböt pillantassz meg most a kezedben, mely a szívárvány minden színében ragyog, lásd benne a szívárvány színeit (a vöröset a narancsot, sárgát, zöldet kéket, indigót, és az ibolyaszínt) és lásd a szivárvány színein túl az aranyat, a smaragdot….
 
Érzed, hogy a kis gömb beépül a testedbe, és csakráidat feltölti a megfelelő színrezgésekkel…. gondolatodban menj végig a csakráidon, és hagyd hogy a kis színes gömböd átjárja a megfelelő színnel a csakrádat és tisztítsa testedet….hogy energiával töltsön fel….Lásd ahogyan a színek beépülnek csakráidba: Menjünk rajta végig a kis gömböcskéddel, ez a kis csodagömb a megfelelő színűvé változik csakráidnál…
 
szinek.jpg 
 
 
A gyökércsakrádhoz a vörös szín érkezik…, a szexcsakrádhoz a narancs….., napfonatcsakrádba a köldöködnél a sárga…., a szívcsakrádba rózsaszín vagy zöld és arany….., a torokcsakrádba a kék….., harmadikszem csakrádba az ibolyalila…., majd a koronacsakrádba a fehér vagy az arany szín épül be….  
 
Tested egyensúlyba kerül, csakráid összehangban vannak, a megfelelő szín minőség a csodagömb segítségével beépült testedbe…..
 
Angyali segítőid körbevesznek féltő gondoskodásukkal, szeretetükkel… Most visszakísérnek Téged a tisztásra… leereszkedtek a földre ahova magaddal hoztad a szín minőségeket az ajándékot, melyet égi magasságból kaptál és amely most már életed részévé vált… és amit bármikor elő tudsz venni, ha lelkednek szüksége van a színek erejére… Köszönd meg angyali segítőidnek az ajándékot, és azt hogy itt voltak most veled, és lásd ahogyan felemelkednek az égben és szépen lassan elhagyják a tisztást….
 
Pihenj még egy kicsit a színek tengerében…… közben érzékeld, hogy a tornác lépcsőjén ülsz a friss tavaszi reggelen, hallod a zörejeket a neszeket,…. Elmédet lassan tudatosítsd, és érzékeld, hogy itt vagy velünk a szobában, figyelj a légzésedre, mozgasd meg a lábadat, kezedet…. Végy egy mély levegőt, majd fújd ki….és amint felkészültél rá kérlek nyisd ki a szemedet…..
 
 
 
Anzsalka, 2011.03.15