Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eggyé válás Isteni Fényeddel – meditáció

2013.08.02

 Eggyé válás Isteni Fényeddel – meditáció

 

szinfeny--1-.jpg

Teremts magad körül nyugalmat, tegyél be egy lágy zenét, ülj, vagy feküdj kényelmesen!

 

Hunyd le a szemed, s engedd, hogy elcsendesedjenek a gondolataid, ellazuljon a tested …………………………………………..

 

Egyenletesen lélegezz, mélyeket! Lassan szívd be a levegőt, és lassan fújd ki! Az egyenletes légzésedre figyelve lazulsz! ....................................

 

Szívd be a friss, pozitív energiát, és fújd ki a benned lévő feszültséget! .......................................

 

Befelé figyelj! Keresd meg szívközpontodat, érezd a mellkasod közepén dobogó szíved, az éltető erőt! ………………………………………….

 

Küldj igaz szeretetet önmagad felé! Érezd, ahogy átjár, feltölt, és egyre inkább fénylesz, érzed a pozitív energiákat önmagadban! Csak erre figyelj! ……………………………………..

 

Amikor kellőképpen ellazultál már, és a szeretet fényében időzöl, megszűnik minden hétköznapi problémád, eloszlanak a gondok, s te békében és harmóniában lélegzel most! …………………………………………………………….

 

Ahogyan tested lazul, egyre kevésbé érzed a súlyod, könnyűvé válsz! Egy kellemes, laza érzés, minden korlát eltűnik ……………………………………….

 

Érezd ezt, hagyd, hogy ebben a megnyugtató állapotban létezz most! …………………………..

 

Figyeld meg, ahogyan lassan a tudatod, a lelked, emelkedni kezd, s itt hagyva a fizika tested, a Fény felé kezd haladni! Engedd, bízz az angyali segítőkben! Biztonságban vagy, vigyáznak rád! …………………………………………….

 

Egyre magasabbra emelkedsz, hívogat az Isteni Fény! Haladsz felé, biztonságban! Élvezed az utazást, a korlátok nélküliséget, a szabadságot! …………………………………………

 

Felemelő érzés, ahogy egyre távolabb kerülsz a fizikai valóságtól, egyre közelebb a Gyógyító Örök Fény erejéhez! ………………………………………….

 

Már kinn lebegsz az Univerzum Szeretetfényében! Érezd, ahogy lényed elkezd kiterjedni! Csodálatos érzés, ahogy egyre nagyobb és nagyobb leszel! Engedd, figyeld, válj a kiterjedés részévé! …………………………………………

 

Lényed Fénye egyre csak nő, s te egyre nagyobb Fény vagy! Erős, fényes szeretet vagy, áldást hozó, aki sugározza ezt a fényt az Univerzumban! Érezd a határtalanságot, a végtelenséget! …………………………………………………….

 

Válj eggyé Isteni Létezésed Fényerejével teljesen! A Végtelen Szeretet Kegyelmévé válsz, az Isteni Rész vagy most, aki átad, sugároz, gyógyít! …………………………………………

Energia áramlást, vibrációkat érzékelsz, csillogó fényeket, melyek a teljes nyugalmat és békét adják át neked!

 

Csak hagyd, hogy Lényed betöltse az egész Univerzumot, ellássa Fénnyel azt, teljes mértékben! Figyeld meg, milyen érzés? Milyen végtelen kiterjedtnek lenni? Milyen adni? Milyen energiák mozognak benned? …………………………………………….

 

Éld át Isteni Teremtő Erődet, és gondolataid és érzéseid segítségével kérj, teremts! Magadnak és másoknak is! ……………………………………………………………

 

Átölel a Fény, aki most Te magad vagy! Ringatózol, fürdesz, töltekezel a Fényesszenciából, s felfedezed önmagad Csodáját, Isteni Mivoltod Áldását! ………………………………….

 

Ringatózz a Lélekóceán ölelésében! Szívd magadba a ragyogó fényt, mely átjár, feltölt, gyógyít, s melyet azonnal továbbítasz magadból mindenre és mindenkire! ……………………………

 

Érezd mélyen Lényedben Isten közelségét, a Jelenlétet, mely a Csoda, az életedben! ………………………………………

 

Halld most a Szférák Zenéjét, az Angyalok Hangját! Figyeld, mit üzennek neked! Csak hagyd, hogy bármi érzés vagy gondolat, most megjelenjen, megmutatkozzon neked! ………………………………………….

 

Engedd még, hogy töltsön, átöleljen ez a Tökéletes Fény, áramoltasd te is, gyógyítsd a Mindenséget! ……………………………………….

 

Most, hogy megtapasztaltad Lelked, Lényed határtalanságát és erejét, eljött az idő, hogy lassan, visszaereszkedj a fizikai testedbe, a fizikai valóságodba! …………………………………..

 

Figyeld meg és segítsd tudatosan, hogy Lényed fokozatosan kisebbedik, s abból a térből, amit eddig kitöltött, egyre összébb zsugorodik, s idővel visszanyeri eredeti nagyságát, azt a nagyságot, mellyel megérkeztél az Isteni Kegyelemfény közelébe! ……………………………

 

Majd érzékeld, hogy lelked, tudatod, egyre lentebb ereszkedik, közelít a fizikai testedhez. …………………………………………

 

Hozod magaddal a megélt érzéseket, feltöltekezve Isteni Teremtő és Gyógyító Erővel érkezel vissza testedbe. Elfoglalod helyed benne, s tudatosítod önmagad a jelenben! ……………………………………….

 

Vedd észre önmagadban a Határtalan Szeretet létét, az erőt, a harmóniát, az akaratot, a mindenre képes vagy – energiát! ……………………………………………….

 

Köszönd meg a megtapasztalást, légy hálás, sugározd ezt magadból!

............................................

 

Ha úgy érzed, teljes mértékben, a jelenben vagy, nyisd ki a szemed!

Áldás!

 

A meditációt használhatod, akár csoportban is, de csak annak megjelölésével, hogy tőlem van, az én saját meditációm! Köszönöm!

/Szécsi Ildikó/

 

sziv-3.jpg