Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Energiafeltöltő tavaszi angyalmeditáció

2013.03.06

 Energiafeltöltő tavaszi angyalmeditáció

 tavaszi-napfeny.jpg

Itt a tavasz! 

Használjuk ki a csodás időjárást, a Nap meleg fényét, és végezzünk el egy rövid, 10 perces, de annál hatásosabb angyali meditációt! 

Mit tegyél? 

Amikor időd engedi, és süt a Nap, menj ki a szabadba, ülj le egy kényelmes székre, padra, ha lehetőséged van, akár feküdj ki a fűre, egy plédre! Vigyázz még az időjárással, becsapós lehet, így öltözz fel azért jól! 

Hunyd be a szemed, és először csak annyit figyelj meg, hogyan süt rád a Nap, mennyire melegíti fel tested, ruházatod! Szívd magadba az éltető fényt! Csak élvezd! Lazulj, engedd, hogy harmóniába kerülj, tested megnyugodjon, lelked szárnyaljon! Próbálj gondolatok nélkül csak „lenni” a békében! 2-3 perc is elegendő erre.

Majd csukott szemmel, nézz a Napba! Érdekes dolgokat fogsz tapasztalni! Ahogyan melegíti szemhéjadat a Nap, ahogy sugározza rád éltető fényét, úgy kezdenek el megjelenni belső látásod által különböző színek. A sárga, narancssárga, a pink, a rózsaszín és a piros, majd vörös, különböző árnyalatai. Általad ismert, és még soha nem látott csodálatos, tündöklő színek! Élvezd ezt a szín kavalkádot, figyeld, hogyan változnak a fények, színek, próbáld meg emlékezetedbe elraktározni szépségüket!  

Ez után még mindig csukott szemmel, belső látásoddal figyelj lefelé, már ne a Napba! Tapasztald meg, hogyan változnak a színek, milyen más színek jelennek meg előtted! 

Következő lépés, hogy újra tekint a Nap felé, csukott szemmel! Hívd meg, kérd meg saját szavaiddal a Nap angyalát, a Természet Angyalait, a tavasz Angyalait, vagy akár Földanyát, jelenjenek meg neked! Kérd, szeretnéd őket tapasztalni, érezni, gondolni, tudni!

Engedd, hogy bármilyen formában megjelenjenek neked! Kép, hang, gondolat, fizikai érzet, érzés a szívedben, érintés, energia, alak, szimbólum, melegség……….. 

 

rozsaval.jpg

 

A tavasz a lelkesedés, fiatalos hozzáállás, az elindulás, tapasztalatok gyűjtése, ismeretszerzés. Érezd és szívd magadba ezeket az energiákat! Gondold át, mi áll előtted az életben, milyen terveid vannak, s kérj hozzájuk égi segítőidtől támogatást, útmutatást, jeleket!  

Maradj ebben az állapotban angyalaiddal pár percig, töltekezz, kérd az erőt, energiát, járja át tested, lelked, hogy kellőképpen megerősödj, legyen erős az akaratod, a hited!

Majd mondj köszönetet az égieknek azért, hogy élsz, hogy képes vagy szeretni! Köszönd meg, hogy szeretsz, és hogy szeretve vagy! Érezd a hálát a szívedben, legyen ott arcodon a belső mosoly, szívedben a túlcsorduló szeretet!

Amikor úgy érzed, térj vissza teljesen a jelenbe, nyisd ki a szemeidet, s lásd meg önmagad, az élet és a természet folyamatosan megújuló csodáit!

Áldás! 

 

Szécsi Ildikó

www.angyalisegitok.eoldal.hu

www.angyalszarny.eoldal.hu

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz! 

 medis-feny-1.jpg