Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ikerlélek bevonzása – meditációs gyakorlat

2012.01.24

Ikerlélek bevonzása – meditációs gyakorlat

 

szerelem-3.JPG


Helyezkedj el kényelmesen. Minden tagod ellazul. Ellazul a tested. Elpihen benned minden gondolat, érzés. Mélyen megnyugszol, és befelé figyelsz. Nem zavar semmi.

Húzódj vissza belső középpontodba. Kiüresíted magad. Eltávolodik a hétköznapjaid valósága... a környezet minden zavaró rezdülése... és csak magadra figyelsz. Érezd és lazítsd el a testedet. Engedj el minden képet, érzést, ami fogva tart... most csak ez a jelenlét a fontos.

Látom magad, amint egy hosszú, lépcsősor legtetején állsz. Látod, hogy a lépcső alján enyhe köd van. Nem félsz, sőt kellemes izgalom jár át, hiszen tudod, hogy rendkívül fontos és izgalmas percek állnak előtted.

Indulj el a lépcsőn lefelé. Minden egyes lépéssel egyre nyugodtabbnak érzed magad. Egyre lejjebb és lejjebb lépkedsz. Lágyan és lassan. Nagyon jóleső érzés a lépcsőn lefelé menni.  

Egyre mélyebbre és mélyebbre mész, folyton csak lefelé. Megtapasztalod, milyen jó érzés ennyire ellazulni. Ahogy egyre mélyebbre mész, annál könnyebbnek érzed magad. Lassan olyan, mintha lábaddal nem is érintenéd a talajt. A köd lassan körülvesz és beborít Téged, ám ez cseppet sem zavar. Ez a köd gyönyörű és simogató.  

Már nagyon régóta nem érezted magad ennyire könnyűnek és elengedettnek. Már szinte olyan, mintha úsznál lefelé a lépcsőn. Lassan megpillantod a lépcső alját. A köd lassan eloszlik, és lábaddal most érinted a talajt. Ha megérkeztél, nézz körül, és egy csodálatosan szép ajtó előtt találod magad, mely fényjátékával hívogat téged.  

Ahogy kilépsz az ajtón, egy csodálatos óceán partján találod magad, ahová mindig is vágytál. Lehet, hogy álmodban már sokszor jártál itt. Leveted a cipőd. Az aranyló homok apró szemcséi puhán simulnak a talpad alá, és megőrzik annak lenyomatát, ahogy tovább lépkedsz a parton a víz felé.

Lassan, egyenként megszabadulsz a ruháidtól. Teljes testedet átjárja a Nap melege, a langyos óceáni szellő is üdvözöl. Minden érzékeddel éld át az élményt! Hallgasd a partnak ütődő, a sziklákon megtörő hullámok zaját, távolból sirályok hangját hozza feléd a szél. Ahogy tovább lépkedsz, érezd a bokádat körülölelő langyos hullámot, ugye ismerős már?

Lábszáradat, térdedet, combodat simogatja a víz. Hagyod, hogy a hullámok a hátukra vegyenek. Bár távolodsz a parttól, tökéletesen biztonságban érzed magad a hullámok ölelésében, amikor észreveszed, hogy közvetlenül melletted egy játékos delfin úszik.  

Örülsz a delfin társaságának, de egyszer csak egy nagy csobbanással eltűnik a habokban.

Körülnézel, de nem látod sehol, mígnem azt érzed, hogy megemelkedsz. A delfin alád úszott, hogy hátára vehessen. Megkapaszkodsz a hátuszonyába és egy mély lélegzetet veszel. Ahogy lebukik veled a víz alá, tested körül csodálatos, szivárványszínű légbuborék képződik. Egyre mélyebbre és mélyebbre ereszkedtek. Végül egy gyönyörű korall szirten álltok meg.

Könnyedén lecsúszol a delfin hátáról, aki távolabb úszik, hogy ne zavarjon víz alatti szemlélődésedben, de ott marad a közelben éberen őrködve és várakozva. Nyugodt vagy és békés. Előre-hátra ringatózva lebegsz az áramlatban. Gyönyörködsz az eléd táruló látványban: rózsaszínű korall polipocskák nyújtózkodnak a fény és a planktonok felé. Csodálatos formájú és színű halak úsznak el előtted. Lábaid előtt narancssárga tengeri csillag hever széttárt karokkal. Pici csikó halak ficánkolnak, bohóc halak kergetőznek pajkosan, ráják úsznak kiterjesztett szárnyakkal maguk után húzva hosszú farkukat, mint valami szalagot.

A tengeri rózsák kinyílnak egy pillanatra, majd épp olyan gyorsan össze is záródnak. Az egész olyan, mint egy álom. A növények úgy hajladoznak az áramlatban, mintha a szél fújná őket. Közvetlen közeledben egy nagy leves teknős úszik el lassan, méltóságteljesen és találkozik a tekinteted időtlen pillantásával. Neon halacskák raja fordul, mintegy vezényszóra egy irányba, majd hirtelen vissza.

Átlátszó testű medúza lebeg, teste, mint a tüllfátyol. És akkor hirtelen, mint egy varázsütésre felpattan egy kagyló héja, és te meglátod, amiért jöttél: egy igazgyöngyöt, a te igazgyöngyödet. Lehajolsz érte, felveszed, és a tenyeredbe szorítod. Kissé képlékeny még és nem is a legszabályosabb gyöngy, de a tied. Körülnézel, pillantásoddal odahívod a delfint, aki több társával érkezik.  

A következő percekben a tiszta, feltétel nélküli szeretet állapotába juthatsz. Magadhoz hívhatod lélektársad. Egyesítheted szívcsakrátok energiáját és átélheted saját szíveden belül az ikerláng energia transzcendens állapotát. Megtapasztalhatod saját ikerláng energiádat, hogy a férfi és női részeid egybeolvaszd. De a következő perceket arra is használhatod, hogy összeköttetésbe lépj lélektársaddal. Ha még nincs Veled, magadhoz hívhatod őt. A bálnák és a delfinek arra kérnek, csatlakozz hozzájuk. Most, a feltétel nélküli szeretet óceánjában eljuthatsz az igaz szerelem állapotába.

Hagyd, a delfinek hadd vezessenek Téged. Légy Te is olyan játékos, mint ők.  

Csak úsztok önfeledtem, hatalmas hullámok hátán, egyik jön a másik után. Távolban egy delfincsapatot vélsz felfedezni, akik felétek tartanak. Ahogy közelednek, lelki családod tagjaid véled bennük felfedezni. Boldogan úsztok együtt az áramlatok között. Érzed, ahogy szeretetük melege átölel.  

Lassanként egy bálna párra leszel figyelmes, akik arra kérnek, hogy kövesd őket. Ahogy velük haladsz, egyre beljebb és beljebb kerülsz az áramlatok mentén. Közben kezdesz rájönni, kezded megérezni, hogy lélektársadhoz vezetnek Téged. És az egyesülés gondolata a boldogság és öröm érzésével tölt el.

Útközben a delfinek felhívják a figyelmedet arra, hogy ha el akarod érni a lélektársaddal való egyesülés állapotát, minden időben fel kell tudnod ismerni a minden dologban jelenlévő szeretet energiáját. Hallgasd a bálnák énekét az igaz szerelemről, hogy emlékezz, hogy minden EGY... minden a Forrás szeretetének megnyilvánulása.  

Próbálj ily módon úszni az óceánban. Érezd, ahogy a tiszta, feltétel nélküli szeretet körbevesz. Tudd, hogy fényed a forrásból ered, és hogy most a Forrás fényét tapasztalod. Hagyd hát, hogy a szeretet energiái benned és körülötted szabadon áramoljanak.  

Lassanként egy épület körvonalai kezdenek kirajzolódni előtted. A bálnák és delfinek kíséretében megérkezel Vénusz és Poszeidón templomához. Hagyd, hogy barátaid a lépcső elé vezessenek. Ússz, vagy menj a csodálatos óceáni templom lépcsőjéhez, és lépj be a templomba.

Egy pompás, hatalmas teremben találod magad, melyet megtölt az Isteni jelenlét. Először Vénusz energiáira leszel figyelmes, akit Afroditének, a szerelem Istennőjének is neveznek, ő képviseli az Istennői oldalt. A falon egy freskó található, amely Vénuszt ábrázolja, ahogy a fényes kagylóhéjon felemelkedve megszületik az emberek szívében.  

Az ellenkező oldalon, pedig Poszeidon, más néven Neptunusz freskója található, az Isteni férfi minőségek megtestesítője, a tenger Isten, akinek csikóhalak által hajtott szekere a hullámokat szeli, bemutatva férfias erejét.

 

És ebben a csodálatos energiában elindulsz a terem végében található kis oltár felé, ahol lélektársad vár Téged. Ő szíved igaz szerelme, aki emberi formában megnyilvánul. Hagyd, hogy karjait kitárva üdvözöljön Téged. És most, hogy egymással szemben álltok és egymás kezét fogjátok, nézz kedvesed szemébe. A felismerés ereje megnyitja szíved, kedvesed mély szerelmének ajándéka előtt.  

Érezd, ahogy a szerelem energiája áramlik köztetek.  

Most már készen állsz, hogy kettőtök szeretetenergiáját egyesítve belépj az ikerláng-energia állapotába. Szívetek megnyitásával és az energiák megerősödésével érzed, hogy eggyé váltok.  

Ketten egy testben. Szívetek egyszerre dobban. Az Istennő és Isten egyesül... szívük eggyé válik... az energia egyesül. Egy forrásból erednek, szerelmük forrásából, az igaz szerelem egyetlen szívéből.  

Ez a szent szövetség valódi formája. Szívetek lángja eggyé válik, az igaz szerelem örömét és üdvösségét jelentitek egymásnak. Lovagold meg az üdvösség hullámait.

És most itt az ideje, hogy kedveseddel együtt visszatérjetek. Egymás kezét fogva kiléptek a templom ajtaján, a lépcsők végén újra a hullámok közé vetitek magatokat, a bálnák és a delfinek kísérete itt várt rátok. Együtt indultok vissza lelki családoddal, érezd szeretetük erejét.

Delfined ismét a hátára vesz és elindultok a felszín felé. Lassan emelkedtek, és amikor kibukkansz a vízből, a testedet eddig körülvevő légbuborék szétpattan.

A hullámok lágyan partra tolnak, majd nyugodtan visszahúzódnak. A delfin egy ugrás után végképp eltűnik a habokban. Ismét hallod a sirályok távoli hangját. Megszárítkozol a napfényben. Felveszed ruháidat. Belebújsz cipőidbe. A gyöngy még mindig megbújik a tenyeredben. Nyisd szét az ujjaidat és zárd szívedbe a gyöngyöt. Ez az igazgyöngy, amit a lélek óceánjában most megtaláltál: a szerelem. Ápold, hogy tökéletessé váljon. Vigyázz rá, hogy soha el ne veszítsd.

Forrás: http://elozoeletek.blogspot.com/2011/07/ikerlelek-bevonzasa-meditacios.html

 

lelektars.jpg