Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozás tökéletes éteri testeddel-meditáció

2011.05.16

 

Erin vagyok, engedd, hogy energiáim megérintsenek.
 
 
Most a teljes ellazulás állapotába kerülsz, minden izmodat ellazítod.
 
Kezdd a lábujjadnál.
 
Lassan ez az ellazultság felfelé kúszik, minden izmod laza, elengeded magad. Minden szorongást, gondolatot, mely testeddel kapcsolatos éppúgy elengedsz, ahogy végigpásztázod testedet és elengeded izmaidat. Érzed, hogy ez az elengedés most valami nagyon mély.
 
Elengedsz mindent, minden gondolatot, hiedelmet, vágyat, ítéletet, ami testeddel kapcsolatos. Figyelmed erejével, mely szívedből indul ki, az elengedés következtében kialakult állapotba beviszed a szeretet erejét. Újra végigpásztázod testedet, lassan, centiméterről centiméterre, egyszerre elengeded, majd feltöltöd a szeretet energiáival. Közben enyhe bizsergést érzel. Érzed, hogy jelen vagy, a testedben vagy, teljes tudatosságoddal, szereteteddel, teljes lényeddel átérzed minden sejtedet, legkisebb részletedet is.
 
Most menjünk beljebb, egyre mélyebbre, érezd át, hogy testedben tökéletes harmónia van. Képes vagy sejtjeiddel, a bennük lévő DNS-sel kommunikálni. Add át nekik szeretetedet, szeresd át őket. Küldj nekik egy üzenetet arról, hogy feltétel nélkül elfogadod és szereted őket, mert részeid ők, minden pillanatban újrateremtenek téged, önmagukat és ha lehántod róluk elvárásaid, szorongásaid és félelmeid, képesek kommunikálni nemcsak veled, hanem a világegyetemből érkező gyógyító energiákkal is. Érezd őket.
 
Ha bárhol érzel valami kellemetlenséget, ha tested bármely pontján tested figyelmedet kívánja, add meg neki szeretettel, figyelj rá oda, mondd el neki, hogy szereted, hogy tudod, hogy a részed, benned van és elfogadod őt úgy, ahogyan most van és tudod, hogy képes önmagát a tökéletes harmónia állapotába egyensúlyozni.
 
És most képzeld el, hogy tested körül megjelenik egy gyógyító fehér fényburok.
 
Ez is Te vagy, tested tökéletes éteri másolata. Minden tökéletes benne és rajta, tartalmazza mindazokat az információkat, melyekre testednek szüksége van ahhoz, hogy harmonikusan és kiegyensúlyozottan működjön.
 
Most érezd át, hogy ez az éteri tökéletes test megérint téged, eggyé válsz vele.
Beléd nyomódik, és minden sejtedben érzed a bizsergést.
Érzed a bőrödön, hogy megújul, belső szerveid ellazulnak, csodálatos harmónia és bizsergés érzése jár át.
 
Engedd, hogy sejtjeid kommunikáljanak ezzel az éteri mintázattal.
Engedd meg magadnak, hogy tökéletes legyél, hogy egészséges legyél, hogy szeretve legyél, hogy beburkoljon téged ez a tökéletesség, aki te magad vagy.
Ez a te járműved, a te tudatosságod táplálja, működteti.
Csak érezd és engedd a folyamatot megtörténni.
Ez vagy te, tökéletes vagy, egészséges vagy, bármikor képes vagy újra harmóniába kerülni, ha megengeded magadnak.
 
Lélegezz, lélegezz mélyen, lélegezd be ezt az energiát, minden sejteden keresztül lélegezz, mélyen és lassan.
Érezd, ahogy átjár a fény, érezd, ahogy kapcsolódsz ehhez a felsőbb tudathoz, önmagadhoz. Érezd és lélegezz, lassan.
 
Adj időt magadnak, hogy a tökéletesség tengerében ússzál, eggyé válva önmagaddal. A tudatossággal, aki Te vagy, azzal a lénnyel, aki te vagy, aki több vagy a testednél, mégis a testedben vagy, és a tested körül és mindenhol kiterjedve.
 
Bármikor visszajöhetsz ebbe az állapotba, képes vagy ezt önállóan is elérni. Nincs közvetítőre szükség, megtanulhatod. A tökéletes lazaság állapotában, mikor izmaid ellazultak, csak képzeld magad köré ezt a fényburkot, engedd be testedbe, és gyógyulj.
 
Vegyél még néhány mély levegőt, majd lassan hozd vissza hétköznapi tudatosságodat, kezd újra fizikailag is érezni testedet, óvatosan mozgatva, lassan és könnyedén az izmaidat is.
 
Nagyon lassan és fokozatosan most hétköznapi tudatosságod visszatér testedbe. Minden részed visszatér, gondolataid, elméd, akaratod, egód is itt van már. Lassan kinyitod a szemed és nyújtózol egy nagyot és megköszönöd önmagadnak, a téged segítő Mestereknek, angyali lényeknek, hogy ezen az utazáson elkísértek.
 
Köszönöm!