Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tavaszváró angyali meditáció

2013.01.22

 Tavaszváró angyali meditáció

tavasz-2.jpg 

Ezekben a téli napokban már sokan nagyon várjuk a tavaszt, a napsütést, a természet nyílását.

Amikor időd engedi, és szeretnéd, csináld meg a következő szépséges angyali gyakorlatot!

Szükséged lesz egy szép szál virágra, vagy lehet virágzó cserepes növény is! Örömmel vegyél egyet, válassz olyat, ami számodra kedves, melyet te igazán szeretsz, vagy amelynek a szépsége, színe, formája éppen adott időpontban megérintett!

Teremts magad körül nyugalmat, kapcsold ki a telefonod, hogy senki ne zavarjon meg! Tegyél be egy lágy zenét, gyújts meg egy mécsest vagy egy gyertyát!  

Tedd le magad elé a virágod, vagy akár fog a kezedbe! Egy ideig nézd meg jól! Figyeld a formákat, a színeket! Nézd meg a zöld részeit, majd részletekbe menően a virágait! Szívd magadba a fényeit, energiáit!

Majd vidd a tudatodat önmagadra! Engedd meg magadnak, hogy saját szívedre összpontosíts! Akár nyitott, akár csukott szemmel is csinálhatod! Gondold át, érezd meg, milyen üzenetet ad át neked a virágod? Mit mutat meg a szépsége, milyen érzéseket kelt benned a színe?

Éld át a benned feltörő érzéseket és gondolatokat, merj szembenézni önmagaddal, s minden olyan rezgéssel, melyet a virág most kivált benned! Fogadd el, fogadd be az információkat!

Szánj erre néhány percet, s közben érezd meg, hogy öröm és boldogság költözik a szívedbe, lelkedbe! Béke és nyugalom száll rád, szeretet árad a testedben, lelkedben! A virág csodás energiája feltölt teljes egészében. Átveszed tőle azt a sok pozitív energiát, amit a virágod képvisel.  

Az isteni teremtés tökéletességét látod benne, és ez emlékeztet saját tökéletességedre is! Érezd meg, hogy minden élőlény, a virág, de te is, tökéletes csoda vagy, úgy vagy jó, ahogyan vagy!

Az isteni energia saját tökéletességére teremtett téged is, fogadd ezt el, szeresd magad, feltételek és ítélkezés nélkül!

lila-virag.jpg  

Most arra kérlek, hunyd le a szemed, és hívd meg magad mellé a virágod angyalát! Akár ezekkel a gondolatokkal, szavakkal, akár saját szavakkal: 

Kedves angyal, ki e virág angyala vagy, kérlek, jelenj meg most mellettem! Hívlak és szólítalak szeretettel! Nyitott szívvel várom az érkezésed!

Nyisd meg a szíved, és engedd, hogy az angyal bármilye formában, módon, megjelenjen neked! Tudd, hogy a hívásodra ott lesz, segít, tanít! 

Az angyalok többféle módon mutatkozhatnak meg, te is bármelyik tapasztalásnak lehetsz a részese. Érezhetsz hőmérsékletváltozást, légnyomásbeli változást, a testedben energiaáramlást, bizsergést, forróságot! Belső szemeiddel láthatsz, vagy gondolhatsz színeket, fényeket, energiát, akár alakot, vagy angyali szárnyas lényt. 

Az angyalok leginkább a szívünkön keresztül tudnak megnyilvánulni, ezért leginkább a végtelen szeretet, az isteni fény, a béke, nyugalom semmihez nem fogható érzése járja át szíved, lelked, mellkasod melegséggel telik meg, ami megtölti azt. Nyisd meg a szíved teljesen, bízz az angyalban, engedd, hogy neked bármilyen módon megmutatkozzon! Figyelj oda minden nem hétköznapi, minden nem megszokott jelzésre, érzésre, gondolatra!  

Most gondolataid segítségével kezd el kommunikálni a virágod angyalával! Kérdezz tőle, vagy csak kérd, adjon át neked információkat, segítsen neked élethelyzeteid rálátásában, vagy csak egyszerűen szeressen, simogasson meg szárnyaival!

Engedd, hogy az információk bármilyen formában megérkezzenek hozzád! Kép, hang, érzés, fény, gondolat formájában! Ne zárj ki semmilyen információt! Ne akard görcsösen a megtapasztalást, csak légy laza, nyugodt, csak engedd az energiák áramlását! 

Maradj ebben az állapotban mindaddig, amíg jó érzed magad! 

Majd mondj köszönetet az angyalnak! Fejezd ki háládat azért, hogy itt volt, szeretett, segített! Gondolatban vagy hangosan, de érzéssel is megteheted ezt!  

A szép virágodat tedd olyan helyre, ahol naponta többször látod! Gondozd, ápold, amíg lehet! Hozzon minden pillanatban örömet, boldogság érzést, szeretet áramlást benned és körülötted! 

Így legyen!

Szécsi Ildikó

www.angyalisegitok.eoldal.hu

www.angyalszarny.eoldal.hu

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!

 

kek-rozsaszin.jpg