Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tisztító fény és szeretet - meditáció

2016.07.14

Nagy szeretettel osztom meg veletek ezt a meditációt,melyet más meditációkkal együtt megrendelhetsz.

https://angyalszarny.eoldal.hu/cikkek/meditaciok/ujabb-meditacios-cd-k.html

A tisztító fény és szeretetenergia áramoltatása

 

Helyezkedj el kényelmesen, csukd be a szemed, végy egy mély lélegzetet, majd lassan fújd ki az elhasználódott levegőt! Légzésed lassú és egyenletes, béke és nyugalom vesz körül téged.

Gondolatban lépj be a fejedbe, és belülről nyisd ki a koronacsakrádat, mintha egy ablakot nyitnál ki a világra. Ha kinyitottad a koronacsakrádat, kérd, hogy az univerzum tisztító fénye és szeretet energiája sugározzék rád, és töltse fel a fizikai testedet, a talpadtól a fejtetődig.

Érezd, és lásd, ahogy a fény és a szeretet átjárja a fizikai testedet, és egyre feljebb hatol a testedben, mígnem eléri a fejtetődet. Ez eltarthat pár percig, de lehet, hogy csak egy pillanat és máris feltöltött téged. Amint feltöltődtél ezzel a csodálatos tisztító fénnyel és szeretettel, lépj be a szívedbe, és gondolatban azt is nyisd ki, tárd ki a világra, mint egy ablakot.

Majd kérd, hogy ez a csodálatos tisztító fény és szeretet energia sugározzék a (szívcsakrádon), rajtad keresztül mindenre és mindenkire, tekintet és válogatás nélkül. Érezd és lásd, amint a fény elindul kifelé a szívedből és egyre nagyobb területet fog be körülötted. Figyeld meg, hogy mekkora fénnyel és energiával távozik rajtad keresztül.

Tudatosítsd magadban, hogy ez az energia kifogyhatatlan és végtelen, így nem kell attól tartanod, hogy neked nem marad belőle. Az univerzum hatalmas és az energiája végtelen, így sohasem történhet meg, hogy elfogy. Fontos tudnod azt is, hogy ezzel megteremted azt a biztonságot, hogy nem a saját energiádat adod, hanem az univerzumét. A saját energiádra neked is szükséged van. Tudd, hogy minél több energiát engedsz át magadon, annál többet kapsz az univerzumból.

Most gondolatban jeleníts meg magad előtt olyan személyeket, akikről tudod, hogy pozitívak veled szemben, és olyanokat is, akikről tudod, vagy sejted, hogy negatívak veled szemben.

Kérd, hogy az univerzum tisztító fénye és szeretet energiája sugározzék rajtad keresztül mindannyiukra. Figyeld meg, mi történik velük. Kik azok, akik elfogadják és kik, akik nem. Soha ne zavarjon téged az, ha valaki elutasítja ezt a szeretet energiát, mert neki abban a pillanatban, biztosan nincsen szüksége rá. Viszont nagyon fontos, hogy te ne tégy különbséget, ember és ember között. Te soha se döntsd el ki az, aki kaphat belőle és ki az, aki nem. Ez az energia nagyon intelligens, és mindig eljut azokhoz, akiknek szükségük van rá. Akik elutasítják azoknak meg éppen másfajta energiákra van szükségük. A lelkek tudják, mikor mire van igényük, ezért te minden pillanatban sugározd magadból a tisztító fényt és szeretetet.

Ahhoz, hogy ezt az állapotot fenn tudd tartani, csak annyit kell tenned, hogy minden reggel, mikor felkelsz, kéred, hogy az univerzum tisztító fénye és szeretet energiája sugározzék rajtad keresztül, mindenre és mindenkire, tekintet, és válogatás nélkül. Majd a nap folyamán többször ránézel önmagadra, és ha azt veszed észre, hogy már kevésbé sugárzik belőled az a szeretet, akkor ismét kéred, hogy még erősebben áramoljon rajtad keresztül. Nefeledd, hogy minél több szeretet energiát engedsz át magadon, annál többet kapsz te is. Az energia hatványozódik, és így, te magad is folyamatosan fel leszel töltve szeretettel.

Most, hogy megtanultad hogyan oszthatod meg embertársaiddal az univerzum szeretet energiáját, lassan saját tempódban nyithatod a szemed.

Nagyon fontos, hogy csak akkor működik az, amit most tanultál, ha használod is. Ahhoz, hogy ez tudatosodjon benned minden nap, használd, és eléred majd azt a pillanatot, amikor már természetes lesz, hogy ez magától is működik nálad.

Használd szeretettel és minél nagyobb sikerrel ezt a lehetőséget, és az elkövetkező napokban figyeld meg magad, és a környezetedet, hogy milyen változásokat veszel észre magadon.

Bodacz Zsolt

A cikket, a tartalmat elviheted, de csakis a forrás megjelölésével, kitől, honnan hoztad, a tartalmon nem változtathatsz!