Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Igyon vizet üres gyomorra!

2010.04.06

 

 

Japánban manapság népszerűm, hogy minden reggel, közvetlenül ébredés után vizet isznak. A vízkúrát nagyon sikeresnek találta egy japán orvosi társaság, mintegy 100 százalékos gyógyulás az alábbi betegségekre:

 

Fejfájás, testi fájdalom, szívrendszer, reuma, gyors szívverés, epilepszia, túlsúly, asztma, tbc,

Agyhártyagyulladás, vese és vizelési betegségek, hányás, gyomorpanaszok, hasmenés, aranyér, cukorbetegség, székrekedés, mindenfajta szembetegség, méh, rák, menszesz problémák, orr-fül gége betegségek.

 

Kezelési módszer:

 

  1. ahogy reggel felébred, mielőtt fogat mosna, igyon meg 4 x 1,6 dl vizet (kb. 6,5 dl)
  2. mosson fogat, de legalább 45 percig semmi ne igyon vagy egyen
  3. 45 perc eltelte után ehet, ihat, mint normálisan szokott
  4. A reggeli, ebéd vagy vacsora elfogyasztása után 2 óra hosszat semmit ne egyen, vagy igyon
  5. Azok, akik idősek vagy betegek és képtelenek egyszerre 4 pohár vizet meginni, akkor az elején kezdjék kis mennyiséggel és fokozatosan érjenek el a 4 pohár víz megivásához naponta.
  6. A fentiekben felsorolt gyógymód kigyógyítja a betegeket bajaikból, és mindenki egészségesen élhet.
  7. A reumás betegek a fenti kezelést az első héten csak 3 napig csinálják, és a második héttől már minden nap csinálhatják.
  8.  

Ennek a kezelésnek nincsenek mellékhatásai, legfeljebb az elején gyakrabban kell pisilni.

Az a legjobb, ha folytatjuk ezt a kúrát, és mindennapi életünk szerves részévé tesszük

 

 

IGYON VIZET, MARADJON EGÉSZSÉGES ÉS AKTÍV

 

A kínaiak és japánok forró teát isznak étkezéskor – mi hidegvizet. Itt volna az ideje, hogy mi is megváltoztassuk ivási szokásainkat étkezés alatt. Semmit sem veszítünk, csak nyerünk.

 

Azoknak, akik hideg vizet szeretnek inni, szól ez a cikk. Jó érzés egy pohár hideg víz, étkezés után. Habár a hidegvíz az elfogyasztott ételben levő zsiradékot megkeményíti. Ez lelassítja az emésztést. Amint a megkeményedett anyag savra reagál, szétbomlik és a belekben gyorsabban, felszívódik, mint az elfogyasztott étel maga. Ez nagyon hamar zsírrá változik, és rákhoz vezet. Jobb lenne, ha meleg leveset, vagy meleg vizet inna étkezés után.

 

Komoly figyelmeztetés szívrohamokkal kapcsolatban: A nőknek tudniuk kell, hogy nem minden szívroham a bal karban jelentkező fájdalommal kezdődik. Figyeljem az álkapocsban jelentkező fájdalomra. Nem feltétlenül mellkasi fájdalommal jelentkezik a szívroham. Hányinger, erős izzadás szintén gyakori szimptóma. Azoknak az embereknek a 60 %-a, akiket alváskor ér a szívroham, már a többet nem ébrednek fel. Az álkapocsban jelentkező fájdalom azzal felébreszt még mély álomból is.

Figyeljünk önmagunkra, minél többet tudunk, annál nagyobb esélyünk van a túlélésre.