Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A kapcsolatok átalakulása

2013.02.28

 A kapcsolatok átalakulása

URIEL

Günther Wiechmann közvetítése

 uriel-2.jpg

Itt Uriel, Isten Fénye.

Szeretett Lényeim, feltétel nélküli szeretettel köszöntelek benneteket! Egy új energiát hordoz világotok, általa egyre jobban kikerül a régi kerékvágásából és a változások minden szinten érezhetővé válnak. Egy olyan átváltozás ez, mely az élet minden területén tapasztalható lesz, de egyfajta bizonytalansággal jár együtt. Hamarosan minden társas kapcsolatotokat érinteni fogja, ezért is szeretnék ma veletek átalakuló kapcsolataitokról beszélni.

Tovább haladtok a szeretet felé és a szeretettel szorosan összefonódott a kapcsolat és a hasonlóság. A szeretetben minden összetartozik, nincs elválasztva az Én a többiektől. Csak a szeretet létezik, mely univerzális, isteni és Mindenek létének eredete. Aki tudatában van az igaz szeretetnek és ebben él, az képes különböző emberek irányában is érezni a szeretetet, de közben nem választja el vagy nem rögzíti azt. Aki megérkezett a szeretetben, az aligha lesz képes egy kizárólagosságon nyugvó párkapcsolatot kialakítani. A tiszta szeretet számára lehetetlen a ’Csak téged szeretlek!’ – kijelentése. A szeretet behatárolásának minden nemű próbálkozása előbb vagy utóbb a kiszabadítás cselekedetét vonja maga után. A szeretet és a szabadság összetartoznak, mindkettő mindenkiben jelen van, a szívcentrumotoknak adták születési jogotoknál fogva és mindegyik kifelé növekszik.

Gyakran hangsúlyoztam, milyen fontos önmagunk megszeretése, mert ezzel kezdődik a feltétel nélküli szeretet. Beszámoltam nektek a belső szabadság útjáról is és kezetekbe adtam egy eszközt, hogy ráleljetek erre az útra. Most eljött az idő, hogy megújuljanak a társas kapcsolatok. Ez a szabadság és a szeretet útja, mely minden egyénben meg van, ami által az új társadalom létre jön.

Szeretett Lényem, ne hidd, hogy ez egy könnyű út lesz, mert szembe kell nézned az ellenállással, mely a sok inkarnáció alatt növekedett. Az Én-ed a sok szeretettel szemben védekezni fog és a belső szabadságra bizonytalansággal és szorongással fog reagálni. Ami a bensődben lejátszódik, azt a külvilág is tükrözni fogja, amikor a változások láthatóvá válnak.

Talán megkísért a féltékenység, ha a partnered megnyílik a [feltétel nélküli] szeretetre, melyből mások is profitálnak. Talán hirtelen az az érzésed támad, a partnered már nem fontos számodra, mert már nem függsz az ő szeretetétől, mióta felszabadítottad Őt Önmagadban. Ez a párkapcsolatok tűzpróbájának és tisztítólángjának fázisa lehet és ez egyes kapcsolatok végét is jelentheti, akik nem állják ki a szeretet próbáját. A végén mindig a szeretet győzedelmeskedik, akkor is, amikor ez fájdalommal járhat.

Mindannyian azt az utat választottátok, hogy elkíséritek Gaia-t a felemelkedésben és erőtök szerint vállaltok részt benne. Most eljött az idő, hogy partneredet elvidd magaddal az útra, akkor is, ha ez idáig még nem vállalta, hogy életét és a társadalom értékeit megkérdőjelezze [felülvizsgálja]. Mert csak akkor, ha mindkét partner tudatában van az útnak, akkor lehetséges a kapcsolatukat egy új szintre helyezni. 

Minden kapcsolatot érint ez a változás, mert a fejlődés bennetek zajlik. Nincs kivétel, csupán részletkérdés, hogy meddig hagyjátok figyelmen kívül, vagy meddig nyomjátok el magatokban a késztetést. A szeretet finom, de ereje feltartóztathatatlan, ami mindent felold, ami gátolja őt. 

Kapcsolataitok intenzívebbek lesznek, tartalmasabbak és szeretetteljesebbek. Keresitek egymás társaságát és ez kölcsönösen gazdagabbá tesz benneteket. Nem lesz szükségetek egymásra, mégis kívánni fogjátok a társaságot. Nem lesztek többé magányosak, ha nincs jelen a partneretek, hanem élvezitek mások társaságát. A féltékenység és a birtoklási vágy el fog múlni és a bizalom, a nyitottság és a mély összetartozás érzése lép a helyükbe.  

A szeretet újjáéleszt minden barátságot, és kifejezést talál rá. A felületes kapcsolatok száma egyre kevesebb lesz, mert spontán jön létre a kötődés, a megértés és a vonzódás. Az együttélés új formáit fejlesztitek ki, ahol a személyes szabadság és a szeretetteljes közösség kiegészítik egymást. Az ideológiák és a társadalmi normák nem maradnak fenn, ha nem harmonizálnak a szívben érzett célokkal, szándékokkal. 

Gyermekeitek öntudatos és szeretettel teli lényekké cseperednek. A ’nehéz’ gyerekek, még a hamis ideák általi társadalom ellentmondásait, szorongását és bizonytalanságát tükrözik. Egy időszak végét jelzik, és oly sok új energiát hordoznak magukban, hogy a meghaladott régi struktúrákba való igazodásuk már nem lehetséges. Ezek a gyerekek az önzést tükrözik, ami a társadalmat formálja, és ami figyelmen kívül hagyja mindenki szabadságra, szeretetre és biztonságos fejlődésre való jogát. Csak akkor történik meg a békés és finomra hangolt átmenet a társadalmon belül, ha szeretettel közeledtek feléjük, mert az átváltozás most már elkerülhetetlen. Ezek a gyerekek azért érkeztek, hogy véghezvigyék ezt az átváltozást.  

A nagy társadalmi váltás számára csupán egy út járható, ami az egyes emberek szívén keresztül vezet. A szív megnyitásával megtörtént az első lépés a folyamatban, amit már nem lehet megállítani. A Fény tovább sugárzik minden találkozásnál, és rövid időn belül eléri az egész emberiséget. Hosszútávon senki nem tudja kivonni magát hatása alól, és minél később talál rá az illető a belátásra, annál nagyobb lesz később a szégyenérzete, amikor ráébred saját életére. 

És ha még mindig kétségek között vergődnél, szeretett Lényem, hogy a társadalom képes lesz a világot megváltoztatni, akkor tedd fel magadban a kérdést: Hogyan ne tudna a társadalom megváltozni, ha az emberek maguk megváltoznak? Hogyan tudna egy szeretet nélküli társadalom tovább fennmaradni, ha a szívekben felébred a szeretet, és az vágyik a kifejezésre? A szerető szívek továbbra is elfogadják a szívtelen vezetőket? Az Isteni szándék már rég formát öltött, a magas rezgésű energiák finom árhulláma már miden anyagi és finomanyagi struktúrába behatoltak. A testetek elkezd átalakulni.

Már most több kapcsolatotok van az érzelmi testetekkel, és közelebb kerültetek az érzelmeitekhez. Sokan a kezdetekben csak további tehernek érzik ezt, mert nehezükre esik a Lényükkel nem harmonizáló dolgokat tovább folytatni. Ennek következtében kiégettnek érzitek magatokat, a testnek nyugalomra van szüksége, és teret engedtek az elmélkedésnek.

Csak ha visszataláltatok a szeretethez, akkor léptetek túl a nehezebb fázison. A szeretet, szeretett Fényem, az egyetlen erő, mely folyamatosan és korlátlanul rendelkezésedre áll. 

A szeretet meggyógyít, a szeretet teremt, bízz az erejében! Kezd magadnál és a közeli, szoros kapcsolataidnál, és ezután menj és változtasd meg a világot!

Te vagy a világ Fénye! Elkísérlek utadon és megáldalak a Minden Létező Forrásának feltétel nélküli szeretetével.

Uriel vagyok.

Csatornázta: Günther WiechmannMagyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.guentherwiechmann.de

2013. január 21.

uriel-1.jpg