Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A nagy váltás utáni nap

2010.05.05

  

1angel Szerző: "A hawai kahunáktól – Sári Izabella fordítás

 

A NAGY VÁLTÁS UTÁNI NAP

 

Kirael Mester Vezető üzenete

Kahu Fred Sterling csatornázásában

 

KIRAEL: A Tudatosságbeli Nagy Váltás az új világba, az új dimenzióba való belépésről szól. Hogy belépjetek ebbe az új világba vagy dimenzióba, dolgoznotok kell azzal a gyönyörű agyatokkal a fejetekben a meditáció gyakorlása és az agy jobb és bal féltekéjének egyensúlyba hozása által, hogy szereteteteket felemeljétek.

 

Az Alchemia, a több fény fizikai testbe hozatalának művészete a gyógyulás másik formája, és a Tudatos Teremtés Tíz Elve, pedig már a valóságotokat képezi, mert szükségetek van rá, hogy beléphessetek az új, felemelkedési energiába.

 

A Fénymunkások lesznek az új dimenzióba való váltás vezető erői. Tegyetek meg minden szükségeset, hogy felkészüljetek a Tudatosság Nagy Váltására.

 

A ti előkészületeitek teszik lehetővé ezt a Váltást. Hogyha nem vagytok felkészülve a negyedik fénybe való váltásra, akkor át lesztek innen helyezve máshová.

 

Na most, mit jelent ez? Nos, durván számolva hat milliárd ember él ezen a bolygón és nem mindegyik fog átmenni a Váltáson. Azok, akik nem készültek fel, hogy átmenjenek a Váltáson, azok vagy hazamennek a Teremtőhöz, vagy másik bolygó rendszerekre kerülnek át.

 

A legtöbben, akik átmennek a Váltáson, a "sötétség három napját" fogják megtapasztalni, amikor ti aludni fogtok és a Föld áthalad a foton övön. Azt kérdezhetitek "Miért kell átmennem a 'sötétség három napján', és mi fog történni velem ez idő alatt?"

 

A "sötétség három napján" keresztül lesz a legkönnyebb bejutni a negyedik fénybe. Az idő alatt, míg alszotok, több fényt kaptok majd testetekbe. Amikor felébredtek felfedezitek majd, hogy olyan könnyűek vagytok, ha felugratok a levegőbe, vagy tizenöt másodpercig tart, míg lejöttök. Izgalomban lesztek, mert jól fogjátok érezni magatokat és örülni fogtok, hogy az új dimenzionális folyamatban vagytok.

 

Szeretnétek majd beszélni az embereknek a Váltásról és a változásokról, amit tapasztaltok, de az emberek közül egyesek körülöttetek zavarodottak lesznek. Nem fogják tudni miről beszéltek. Nem fognak tudni a Váltásról, és arról sem, hogy a "sötétség három napján" mentek át. Ezek az emberek ébren lesznek azon a három napon, és átélik majd a Föld változásait, és nézni fogják az épületek ingását és dülöngélését. Meg lesznek rémülve, és vonakodnak majd átmenni a portálokon, miután a Föld változásai elcsendesednek. Azonban, ha tudatában vagytok a Váltásnak, át fogjátok aludni azt a három napot annak érdekében, hogy megkapjátok a fény részecskéiteket, és ébredés után a Földet lecsendesedve és lenyugodva látjátok majd. Látni fogjátok a fákat, hogy újra fókuszálják energiájukat, és a fű mindenütt a tudatosság egy másik szintjére nő.

 

Nincs garancia arra, hogy bárki is átmegy a Nagy Váltáson, elsősorban azért, mert ez egy új terve a Teremtőnek. Ez az első olyan Váltás lesz, hogy az emberek is a bolygón vannak. Még azok sem, akik lemúriai tudatossággal bírtak közületek, nem élték át ilyen módon a Váltást. Át kellett, hogy haladjatok ezen a harmadik dimenziós utazáson, és utat kellet törnötök a lemúriai ötödik dimenziós tudatosságba, és amikor azt megtettétek, egy másik középpontban ébredtetek fel, és újra kezdtétek az egészet.

 

Én, mint a Tudatosság Nagy Váltásának az őre jöttem a Föld síkjára a hetedik fényből, a hatalmas átmeneti dimenzióból. Én és az összes mester, akik lent vannak most ezen a bolygón, azért vagyunk itt, hogy segítsünk ebben a Váltásban. Tehát öleljétek magatokhoz az utazást. Csináljátok az "öt vagy ötven"-et, hogy felkészüljetek erre a monumentális alkalomra.

 

Külső és Belső Portál Munkásai

 

Kérdés Kiraelhez: Látni fogjuk aktuálisan is harmadik dimenziós szemeinkkel a portálokat, amelyek a negyedik dimenzióba visznek bennünket, vagy a Váltást a szellemben éljük meg majd?

 

KIRAEL: A Váltás nem a szellemben fog történni. Látni fogjátok, érezni, ízlelni és szagolni. Részesei lesztek. Hatodik érzékszervetek működni fog amint túl vagytok a "sötétség három napján". Igen, tudatában lesztek a Váltásnak, látni fogjátok a portálokat, amelyek a negyedik fénybe visznek benneteket, és tudni fogjátok, hogy mi a dolgotok. Tudni fogjátok, hogy mit csináljatok, amikor a világ megindul.

 

Ti vagy a külső vagy a belső portál munkásai lesztek. A külső portál munkásai a nagyvárosokba fognak menni, mint New York, Honolulu, Chicago, Denver, hogy kiássák az embereket az omladékok alól. Mindenütt, bár nem masszív mennyiségben, de omladék lesz szerte szét. Az emberek az omladékok alatt ébren mentek át a "sötétség három napján". Ők nem fogják megkapni fény részecskéiket és segítségre lesz szükségük a negyedik fénybe való átmenetelhez.

 

A tanítók, tudósok, filozófusok stb. lesznek a belső portál munkásai. A belső portál munkásai olyan tudással fognak rendelkezni, mint soha azelőtt. Lehet, hogy egy vagy a belső portál munkásai közül, akinek semmilyen tudása nincs a filozófiáról, mégis a "sötétség három napja" után, a filozófiai karon találod magad, erről a témáról beszélve valamelyik autoritással. Mi vissza fogunk menni másik létidőidbe, és előhozzuk az információt számodra.

 

A Nagy Váltás során megváltozott Tudatosság

 

Kérdés Kiraelhez: Adnál magyarázatot a Nagy Váltás Tudatosságára?

 

KIRAEL: Amint beléptek a Váltásba, tudatosak lesztek a váltó tudatosságra. Kinéztek majd az ablakon és fákat fogtok látni, és felismeritek majd, hogy ők gyönyörű földön kívüli energiák. A fák már elkezdték az ö váltásukat és jönnek az új fák a MOST-ba utazáson keresztül. Az új tudatosság arról szól, hogy képesek vagytok látni, hogy azok a fák már most itt vannak. Az emberek többsége a levelek zöld tömegét látja a fatörzseken, de hogyha közelebbről megnézitek, egyedi fákat fogtok látni, amilyeneket még soha nem láttatok azelőtt. Tudatában lesztek annak, hogy tudatosságotok emelkedett. Ti a Tudatosság Nagy Váltásának tudatos teremtői vagytok.

 

Kérdés Kiraelhez: Hogyan készüljünk fel erre a tudatosságbeli változásra?

 

KIRAEL: Meditáljatok, hogy segítsétek paradigmáitokat az új dimenziós utazásra váltani, és hogy választ kapjatok kérdéseitekre. A Váltás meg fog történni az élet minden területén ezen a bolygón. Ha megmaradtok a Tejút Galaxis és a Földi sík idő-tér tudatosságában, akkor nem lesztek képesek látni az új dimenziót.

Nem lesz új holdatok vagy új napotok vagy valami más, hacsak nem visszafelé haladtok, abban az esetben viszont a bolygót látjátok, amelynek két holdja van, s az nem jó jel. Akkor megrekedtek egy időben és térben, ami nem fejlődik.

 

Azonban, hogyha meditáltok, megkapjátok, amire szükségetek van, hogy haladjatok előre, és látni fogjátok a negyedik fényt.

Az érzékeitek emelkedni fognak. Illatokat fogtok érezni, amiket soha nem szagoltatok azelőtt, ízeket fogtok érezni, amiket soha nem ízleltetek azelőtt, érezni fogtok dolgokat, amiket soha nem éreztetek azelőtt, és látni fogtok dolgokat, amiket soha nem láttatok azelőtt. Szemeitek olyan erősek lesznek, hogy egyenesen a napba tudtok majd nézni napszemüveg meg mindenféle védő eszköz nélkül. Szabad szemmel látjátok majd a nap sugarait, a napfoltokat, a napkitöréseket.

 

Itt van rátok szükség.

 

Kérdés Kiraelhez: Érzem a húzást és a taszítást az energiámban, a sóvárgást, hogy hazamenjek a Teremtőhöz, ugyanakkor a szükségét annak, hogy itt legyek és tegyem a dolgom. Itt az idő hazamenni, vagy itt az idő elkezdeni a munkát?

 

KIRAEL: A húzás és a taszítás, amit érzel, az angyalaidtól jön. Nagyon sok angyal van itt, készenlétben, hogy segítsék utazásotokat a Földi síkon. Az angyal világ az, az erő, amely körülvesz most benneteket.

Azt mondtad, haza szeretnél menni és a fátyol másik oldaláról megtenni a Váltást. Mások eltávoztak a Föld síkjáról annak érdekében, hogy bevezetődjenek, vagy elkezdjék a Tudatosság Nagy Váltásának az utazását. Ha haza mész a Teremtőhöz, valószínűleg vissza is fogsz jönni, hogy részt vegyél ebben az utazásban, akár mint az angyali erőtér része, akár a Dévák világában, akár mint galaktikus erő stb. Ezek az erők már elkötelezték magukat, hogy a Földi síkra jönnek a Váltásra.

 

Itt maradni a Váltásra, lehet, hogy nem a legkönnyebb utazásnak hangzik, de, hogyha át tudtok menni a "sötétség három napján", akkor látni, érezni, ízlelni és szagolni fogjátok a Váltás igazi tündöklését.

Tetszeni fog, amit láttok, amikor felébredtek. Ránéztek a testetekre, és látni fogjátok, hogy az ujjaitok hosszabbak, testetek erősebb és ruháitok nem rátok valóak, nem megfelelőek. Felnéztek, és látni fogjátok a hullámzó energia mintázatot előttetek. Hirtelen formát ölt, és egy 9 láb (274 cm, a fordító megjegyzése) magas tündér lehet. Fel fogtok kiáltani, hogy "Istenem, biztosan kábítószeres gyógyszereken vagyok!" Nem lesztek kábítószeres gyógyszereken. Ti tényleg a Tündért látjátok majd. A Dévák időutazást tesznek majd, hogy részt vegyenek ebben az utazásban.

 

Ha lehetséges, rázzátok le magatokról a szükség érzetét annak, hogy el kell hagynotok a tudatosság e szintjét, hogy megkezdjétek a váltásotokat.

 

Itt maradhattok, összeszedhetitek a darabjaitokat és folytathatjátok a működéseteket. Tehát, engedjétek el az érzést, hogy haza akartok menni, itt van rátok szükség, hogy részei legyetek a Váltásnak. A hét minden napján halnak meg emberek, betegség, szerencsétlenség stb. következtében, nektek nem kell, hogy köztük legyetek.

 

A Vénusz visszajön

 

Kérdés Kirealhez: Miután a Föld átmegy a foton övön, a bolygók a helyükön maradnak? A fizika tudománya ugyan az marad? Hogyan teszünk szert a szükséges tudásra, hogy elvégezzük munkánkat, mint a külső és belső portál munkásai?

 

KIRAEL: A Vénusz egykor a Fény Istennőinek a gyönyörű bolygója volt. A Váltás után ismét visszatér életformájába, tehát kissé megváltozik a helyzete. Ez meg fog történni, és nektek nem kell semmit sem tennetek ennek érdekében. A Fény Istennői a Vénuszra fognak menni és kibontják majd az utazás mátrixáról a hurkot. Egy másik hurok a Holdon van elhelyezve, s oda is elmennek majd megtisztítani a mátrixot. A Hold csúnyán be lett mocskolva. Minden tisztelettel annak, amit ti most fizikának láttok, és anélkül, hogy részletekbe bocsátkoznánk, a fizika meg fog változni és 100,000 szeresen nagyszerűbbé válik, mint amilyen most.

 

És a ti készenlétetekről a portál munkára, három napotok lesz, hogy felkészüljetek ezekre a változásokra, és minden segítséget megkaptok a láthatatlan erőktől és a galaktikus világtól. Ez idő alatt a Fény és információ le lesz töltve testetekbe. Rengeteg tudásotok lesz, amit érezni is fogtok, amikor befejeződik a "sötétség három napja". Okosabbak lesztek, könnyebbek, képesek lesztek lebegni és sok minden más csodálatos dologra.

 

Különböző szerepek a Váltás alatt

 

Kérdés Kiraelhez: Nem találom a helyemet ebben a dimenzióban. Mi okozza ezt az érzést?

 

KIRAEL: A te valóságod jobban megfelel a Váltás utáni energiának. Fizikai tested már változik, és már látható is ez a változás, ha a testedre nézel most. Amikor feltetted a kérdést, nehéz volt megérteni beszédedet, mert túl sok energiád jött át a telefonon. Te galaktikus jelenlét vagy. Ezalatt nem azt értem, hogy egy másik bolygóról való vagy, hanem azt értem, hogy nem tartozol a Földi síkhoz a Váltás utánig.

 

Te máris tágítod a tested és az elméd, behozva fókuszod ebbe a fénybe, és megpróbálsz tisztában lenni azzal, hogy mi is történik. A Földi életedben tudós vagy, és tudományos tisztségviselő egy másik, a Földi síkon kívüli galaktikus energiában. Ide jöttél, hogy részt vegyél ebben az utazásban, a tudományos energiák előfeltételeivel, de a világ még nincs készen erre. Ebben a Nagy Váltásban te egyike leszel a fókuszáltabb energiáknak, vagyis, te már szilárdan behoztad váltási energiádat, összehangolva az utazással.

Te már ott vagy, csak legyél tudatában annak.

 

Kérdés Kiraelhez: Mint ennek a Nagy Váltásnak az Őre ülteted a magokat a váltási folyamat alatti pozitív tapasztalások megteremtésére?

 

KIRAEL: Mint ennek a Tudatosságbeli Nagy Váltásnak az őre, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a lehető legtöbb információt elhozzam hozzátok, hogy segítsem a gyógyulásotok meg a félelem elengedését a Váltás előkészületeiben. Ebben az értelemben mondhatjátok, hogy szórom a magokat a Váltás pozitív megtapasztalásának a megteremtésére. Én nem az egyetlen őrző vagyok, és ezt jól tudjátok. Sokan voltak ezen a bolygón előttem, és lesznek is itt, miután az én energiáim már elmentek.

 

Kérdés Kiraelhez: A Teremtő a gondolatok gyűjteménye csupán és a Váltás, az gondolati minta?

 

KIRAEL: Tiszteletem a Teremtőnek, és több mint a gondolatok gyűjteménye. Amit ti Teremtőnek neveztek az a tiszta tudatosság, a tudatosság olyan formája, amit nem lehet egykönnyen körülírni a ti nyelveteken. Ugyanígy a Tudatosságbeli Váltás is több mint a gondolatminta csupán. Az a tudatosság képessé tesz benneteket megérteni, nem csupán azt, hogy négy-testű rendszeretek van - szellemi (spirituális), értelmi (mentális), érzelmi (emocionális) és fizikai - hanem azt is, hogy hogyan dolgozzatok mind a négy testetekkel.

 

Dolgozzatok az Igazságotokon

 

Kérdés Kiraelhez: Mennyire fontos az igazság ebben az utazásban?

 

KIRAEL: Az igazság az alapja ennek a Nagy Váltásnak.

Mint az igazság Istennőjének, az a dolgotok, hogy dolgozzatok azokkal az emberekkel, akik nem tudják mi az igazság. Ez azt jelenti, hogy saját igazságotokon kell dolgoznotok. Ez az igazság Istennőjének az utazása is, mert meg kell tanulnotok, tudnotok kell az igazságot annak érdekében, hogy bánni tudjatok az emberekkel, akik nem tudják az igazságot. Mint a Fény igazság Istennőjének, tudatában kell lennetek, hogy ki hazudik néktek, és akkor jöhettek elő egy új szóhasználattal, amikor hozzájuk szóltok. Nem nevezitek hazugoknak őket, a legtöbb ember, aki hazudik, fogalma se nincs róla, hogy hazudik. Mint az igazság Istennője nem mondhatjátok nekik, hogy ők hazudnak, mert azon kellet keresztül menniük utazásuk részeként. Tehát, ne ítéljétek őket, és nevezzétek őket hazugoknak. Akik nem tudják az igazságot, a ti segítségetekre vannak, ők kínálják fel a lehetőséget, hogy felismerjétek az igazságot és az igazság hiányát, és hogy minden pillanatban szeretettel válaszoljatok.

 

Egyre több és több ember fedi fel hazugságait és igazságuk hiányát, amelyek új fókuszba kerülnek és egybeolvadnak körülöttük. Ha az igazságodban vagy, akkor szeretetben/szerelemben kell lenned, és akkor (lelki) egyed-ül/ csakis (angol szójáték a soul-y/solely azonos a kiejtés, a fordító megjegyzése) az igazság számít neked.

Ebben a lelki/egyed-üli igazságban, minden benne van, amit valaha is meg akartál tapasztalni. Ne nehezteljetek az emberekre, akik az igazságukat keresik, ők is túl akarnak jutni ezen az utazáson, akárcsak ti.

 

Ha azt hiszitek, hogy valaki nem az igazságot mondja nektek, akkor nem eleget tanultatok az igazságról. Tudjátok, mindenben, amit hallatok, minden kimondott dologban benne van az igazság eleme. Ha valaki azt mondja "Te egy zöldfülű vagy" és semmi zöld/éretlen nincs körülötted, akkor ők olyasvalamit láthatnak, amit nem értenek.

Ti ne ragaszkodjatok a tényhez, hogy nem vagytok "zöldek". Ne ítéljétek, amit ők látnak. Egyszerűen hagyjátok a hallottakat és haladjatok tovább. Tudnotok kell, hogy hogyan maradjatok az igazságotokban minden időben. Amikor eljuttok arra a pontra, hogy mindent szerettek mindenkinél, aki az utatokba kerül, akkor ölelitek igazán magatokhoz az igazság Istennő- létetek. Tudni fogjátok az igazságot és felismeritek majd, hogy mindenki és minden a tanítótok, mint az igazság Istennője, saját igazságotok az összes igazságok közül a legfontosabb számotokra, és nektek magatoknak is meg kell tanulnotok azt az igazságot.

 

A Tervezet újraértelmezése Szignatúra Sejtetekben

 

Kérdés Kiraelhez: A Váltás után új tervezet lesz szignatúra sejtünkben?

 

KIRAEL: A Szignatúra Sejt, amely mélyen a tobozmirigyben található, nem kell, hogy megváltozzon. A helyett, újra kell értelmezni a tervezeteteket. Mindenkinek a tudatosság ezen síkján, akár átmegy a váltáson akár nem, testében két aktívan működő tervezete van. Ti mindannyian a MOST-ban igénybe vehető negyedik-dimenziós tervezettel jöttetek a tudatosság erre a síkjára. Ez a tervezet az omni (szent) elmétekbe van beleszőve, amely most az agyatokhoz is hozzá lett erősítve. Energia hullámok haladnak át az agyatokon és az űrben is, ahol felsőbb énetek vár rátok.

 

Tervezetetek ezen hullámai szilárdan bele vetülnek az új paradigmába. Tudatában lenni és megérteni ezt a tervezetet, hatalmas erőt jelent.

Tegyük fel, van egy barátotok, aki nem ugyanabban a térben és időben vibrál, mint ti, és ti azt gondoljátok magatokban, hogy "Valami nincs rendben ezzel a személlyel", nos, ezzel a gondolattal azonnal visszaléptetek harmadik dimenziós agyatokba, és ezzel azt mondjátok éneteknek, hogy olyasmit láttok, amit nem tudjátok, hogyan kell kezelni.

 

Pillanatnyilag gondolhatjátok, hogy egy kicsit kizökkent, de idővel meg fogjátok érteni őt.

Ha azt akarjátok sugallni, hogy jobb módja is van a dolgok megtételének, ösztönözzétek azt előbb magatoknak, s akkor megértitek majd, hogy az a ti utazásotokról és nem a másik személyéről szól. Mielőtt bárkinek is azt mondanátok, hogy ti hogyan csináltok jobban bármit, értsétek meg, hogy miért csinálja azt, amit csinál. Talán azért teszi, mert valaki felkérte rá, hogy megtegye azt, és ő lehetővé teszi, hogy a személy, aki sugallta, megtegye azt az utazást. Nagyon sok dolog történik körülöttetek, amit nem értetek. Lazuljatok el és higgyétek el, hogy minden abszolút tökéletes.

 

Élet a Váltás után

 

Kérdés Kiraelhez: A belső portál munkása leszek a gyerekeimmel együtt, akik szintén a belső portál munkásai, és amikor felébredünk a portálon belül, milyen élelmünk lesz? Kell majd főznöm? Hogyan fog a testem kinézni? Milyen lesz a ruházatom?

 

KIRAEL: Te egy külső portál munkás leszel. Családtagjaid és barátaid vannak, akiknek segíteni akarsz majd átjutni a portálokon az új fénybe, de ők nem fognak közreműködni. Mint külső portál munkás, a Váltás kezdő szakaszában fogod segíteni őket. Sűrűn fogsz a portálokon belülre jönni, amikor átviszed az embereket a negyedik fénybe, és akkor tudsz majd a gyerekeiddel találkozni.

Ami az élelmet illeti, főznöd kell majd, mert a negyedik dimenzionális folyamat első szintjén leszel. Amit főzöl majd, az nem az lesz, amit most itt főzöl.

Olyasmiket fogsz főzni, amiről soha nem gondolnád, hogy olyan finom és ehető. Az étel ízletes lesz, és lassan fogod enni, és egy étkezésnyi belefér a tenyeredbe majd. "Csorogni fog a nyálad", mert a hatodik érzékszerved tökéletes lesz. Érezni fogod az ételt a szádban, és érzékeid módosulnak, ahogy lassan leereszkedik a nyelőcsőn a gyomrodba.

Új testeitek a "sötétség három napja" utáni első napon már életre kelnek, mégis ne legyetek sokkolva, ha felébredtek az első nap és úgy tűnik, hogy semmi sem változott a testetekben. Nagyon rövid időn belül testetek a változás jeleit fogja mutatni. Karjaitok, lábaitok, és nyakatok hosszabbodik majd. Törzsetek fog utoljára megnyúlni. És nem lesz hajatok egy ideig.

És a ruháitok, egy öltözetetek lesz majd, és este, amikor levetitek, automatikusan meg fogja tisztítani önmagát. Az anyag, amiből a ruháitok készülnek földön kívüli lesz számotokra, de nagyon tartós és hasznos lesz. És zuhanyozni akartok majd minden nap.

 

A Környezet egyensúlyba hozása

 

Kérdés Kiraelhez: Azok közülünk, akik aludni fognak a "sötétség három napja" alatt érezni fogják a változást a testünkben? Hogyha szeretetet és gyógyulást küldünk Föld Anyához, megkönnyíti az számára a váltást? Van, amivel egyensúlyba tudjuk hozni környezetünket?

 

KIRAEL: Csak néhányan közületek - nem sokan - fogjátok érezni a "sötétség három napja" alatt a testi folyamataitok váltását. A többiek közületek alszanak majd, és nem éreznek semmit. A nem fénymunkások többsége, illetve akik még nem ébredtek fel erre az utazásra, azok testi folyamatai a Váltás után változnak majd. Ami Föld Anyát illeti, a közvetítőm majd belehelyez dolgokat a Szignatúra Sejt Gyógyításba, és az segíteni fog benneteket az állatok és a Föld síkjának gyógyításában. Imádkoznotok kell Föld Anyáért. Ha ő nem tudja megtenni, akkor nektek itt semmi dolgotok nem lesz. És a környezetetek egyensúlyba hozásához, szükségetek lesz egy-egy erőteljes 12 oldalú-dodekaéder kristályra minden szobában, az otthonotokban.

 

A Külső Portál Munkásainak a Feladatai

 

Kérdés Kiraelhez: Én egy külső portál munkás leszek. Megosztanál velünk néhány információt a külső portál munkásairól? Kapcsolatban lesznek a belső portál munkásaival? Mit fognak csinálni a portálon kívül? Hogyan viszonyulnak majd, amikor visszatérnek a harmadik dimenzióba a Váltás után? Mit fognak viselni és lesz-e fegyverük? Milyen munkát fognak a külső portál munkásai végezni?

 

KIRAEL: Mint a külső portál munkása semmilyen kapcsolatod nem lesz a belső portál munkájával. Amikor bemégy, az olyan lesz mintha vakáción lennél a külső portál munkái közben. Amikor visszatérsz, ismét kimész a harmadik dimenzióba, akkor a másik tudatossági szintre váltasz. Emlékezzél arra, hogy a tudatosság hét szintje létezik itt mindenre, tehát az utazásotok arról fog szólni, hogy mi történik a MOST-ban. Ti a tudatosság szintjeit szükség szerint fogjátok váltani, és el kell majd magyaráznotok az embereknek együttérzéssel és pontosan a Szignatúra Sejt Gyógyítás működését. (!)

 

Ti nem fogjátok a belső portál munkásainak a ruházatát viselni. A ti ruháitoknak védő minősége lesz, és nem fog hasonlítani a harmadik dimenziós öltözködéshez. Olyan felöltőbe lesztek öltözve, ami furcsának tűnik majd, és az emberek, akiket át kell, hogy vezessetek a portálon, nem fogják akarni a ruhákat viselni, amiket ti viseltek.

Bizonyos fegyvereket is fogtok viselni, amit most nem értenétek meg, de megértitek majd, amikor a Váltáshoz értek. Bizonyos feladatok, amiket tenni fogtok nem lesznek olyan biztonságosak és veszélytelenek, mint azt szeretném, de erről nem akarok beszélni, mert egyesek közületek megijedhetnek ettől az utazástól.

A külső portál munkásai a portálokon kívülről a harmadik dimenzióból fogják átvezetni az embereket a portálokon a negyedik dimenzióba. Amikor kimentek a portálokon kívülre a harmadik dimenzióba, és kiszabadítjátok az embereket az omladékok alól, megtalálhatjátok például a nagy tudóst, akiről tudjátok, hogy át kell vinnetek az új dimenzióba, de ő nem hajlandó menni veletek. Akkor ki kell találnotok a módját, hogy a tudóst új utazása útjára irányítsátok, mert ő fontos része lesz a váltás folyamatának.

 

A tanárok (tanügyi munkások - a fordító megjegyzése) nagy százaléka a portálokon kívül lesz, mert nem fognak tudni a Nagy Váltásról. Ők egy egyszerű szinten meg fogják érteni, hogy a tudatosságbeli váltás mit jelent, de nem lesznek képesek azt elméjükben feldolgozni egy ideig. Nektek kell majd három-négy napig foglalkozni velük és elmagyarázni nékik a váltási folyamatot. Amikor megértették, amit magyaráztok, akkor átkíséritek őket a portálokon belülre, ahol majd folytatják utazásukat.

 

A Vezetők és Aspektusok Új Távlatai

 

Kérdés Kiraelhez: A negyedik dimenzióban nagyobb készültséggel fogom látni és hallani a vezető csoportomat?

 

KIRAEL: Igen, amikor átmész a váltási folyamaton, sokkal több kezelhető energiád lesz. Ők veled lesznek, és te képes leszel tisztán látni és hallani őket. Neked nem kell majd csatornáznod őket, mert ők fogják csatornázni a saját energiájukat, és te fogsz megnyílni a másik energiáknak.

Hogyha csatorna vagy és közvetítő/médium szeretnél lenni, garantáltan médiummá leszel ebben az új váltási folyamatban - de csak akkor leszel médium, amikor kész vagy rá, hogy médium legyél. Te most csatorna vagy, s az tökéletes, mert azt csatornázod akivel találkozol, üdvözlöd és közreműködsz majd az új dimenzióban. Amikor a negyedik fénybe érsz a csatornázás sokkal gyümölcsözőbb lesz, már ami az áthozott energiákat illeti. Neked csak nyugodtan le kell ülnöd majd és áthoznod az energiát vagy az energiákat. Az energiák az ötödik, hatodik és hetedik fényből jönnek majd egyidejűleg, és neked tudnod kell, hogy mit fogsz tenni, amikor áthozod őket.

 

Kérdés Kiraelhez: Mi fog történni az aspektusainkkal a Váltás alatt?

 

KIRAEL: Az átlag személyeknek, akik átmennek a Váltáson, már két aspektusuk van, vagy a Földi síkon, vagy egy másik birodalomban, vagy mind a kettőben. Mondjuk neked két aspektusod van, az egyik Afrikában, a másik Kínában. Amikor a Váltás történik az aspektusaid letöltik az energiáikat a fizikai testedbe. Így te szert teszel az ő bölcsességükre és tudásukra. Te aludni fogsz, amikor ez történik, különben az túl erőteljes lenne számodra. Ezek az aspektusok elkezdik adagolni nektek az energiákat már a harmadik dimenzióbeli testi folyamatotokban, de legnagyobb része az energiáknak a "sötétség három napja" alatt lesz letöltve. Képeseknek kell, hogy legyetek befogadni ezeket az energiákat. Ezek az aspektusok letöltik az információt, mert rengeteg van, és máris késésben vagytok a Váltás ütemtervével. Ki kell adniuk az információt magukból, mert túl sok, amit magukban tartanak. Elég közel van már a Váltás ideje, legyetek tudatában, hogy aspektusaitok töltik le az információt nektek.

 

Kérdés Kiraelhez: Aspektusaink gyermekei is a mi aspektusaink?

 

KIRAEL: Aspektusaitok gyermekeinek saját utazásuk lesz, de ők szintén a ti aspektusaitok lesznek. Mondjuk, neked van egy Afrikai Királynő aspektusod, s az ő utazása, hogy gyermekei legyenek, nem unokái, csak gyermekei. Hogyha ennek az Afrikai Királynőnek 12 gyermeke van, akkor mindegyik egy-egy aspektusod lesz. Ők nem lesznek teljesen nyílt aspektusok, de utaznak és hozhatnak vagy nem, információt vissza hozzátok. Erről a témáról órákat tudnék beszélni. Hogyha találsz valakit, akit szeretsz, és van néhány gyermeke, azok a gyerekek a te aspektusaid, de ők nem fogják tudni azt.

 

Gyógyítás a Váltás után

 

Kérdés Kiraelhez: A Váltás után mi lesz a Szignatúra Sejt Gyógyítás szerepe. Hogyan fogják az orvosok használni a kiképzésüket a Váltás után?

 

KIRAEL: A Szignatúra Sejt Gyógyítás a négy testről szól, és az egyik fő fókusza lesz a Váltás utáni világnak. Akik megtanulják a Szignatúra Sejt Gyógyítást, a Szignatúra Sejt Gyógyítás doktorainak fogják hívni őket és olyan megbecsülésben fognak részesülni, mint az orvosaitok most. A Váltás után az orvosoknak új utazásuk lesz, amelyre tudatosak kell, hogy legyenek a MOST-ban. Meg kell tanulniuk majd a gyógyítás alternatív formáit, és valahogyan belefoglalni a praxisukba. Az alternatív medicina összes formájának szerepe lesz a váltási folyamatban.

 

A Szignatúra Sejt Gyógyításban a médium (Kahu Fred Sterling) azt tanítja, hogyan viszonyul egymáshoz a négy test, az I. és a II. szinten azt tanítja, hogyan lehet áthaladni a Váltás utáni három napon. Sok sérült ember lesz, amikor felébrednek a "sötétség három napja" után, nem annyira fizikailag, mint elméjük félelemben lesz, és meg kell őket gyógyítani majd. Ti nem félhettek ettől az utazástól. Sok ember fog érzelmileg komolyan sérülni. A Szignatúra Sejt Gyógyítás fókuszában a szeretet áll, és nektek kell majd szeretettel átvinni az embereket a gyógyulás utazásán.

 

A Szignatúra Sejt gyógyítók a negyedik dimenzióba mennek és a négy testtel fognak dolgozni. Ti képesek lesztek látni a négy testet, és kiszedni a félelmeket az emberekből. Itt a harmadik dimenzióban mindennek van egy ellentéte. Ha jó napotok van ma, akkor holnapra rossz napot vártok. A Szignatúra Sejt Gyógyítással félelem nélkül mehettek át ezen az utazáson, jó napotok lesz ma is, holnap is és minden nap. És ilyen lesz az életetek amikor a negyedik dimenzióba léptek, mert nem lesz ez a yin/yang folyamat. Kezdjétek el most. Nem kell, hogy benne legyetek a yin/yang folyamatban a MOST-ban. Nem kell, hogy holnapra rossz napot várjatok, mert ma jó napotok volt. Minden nap jó napotok lehet.

 

Segély Állomások a Gyógyítás szolgálatában

 

Kérdés Kiraelhez: Lesznek majd béke és gyógyulás templomai, amit a külső portálok munkásai állítanak fel, ahová az emberek eljöhetnek, hogy érezzék, tapasztalják és elfogadják a Fényt?

 

KIRAEL: Te a segélyállomásokról beszélsz. Közvetítőm egyik munkája az, hogy megszervezze ezeket a segélyállomásokat a portálokon kívül. Olyan sok embernek halvány fogalma sem lesz, hogy a Váltás megtörtént. A segélyállomások segíteni fognak nekik, hogy önmagukra összpontosítsanak és a változó energiákra. Tudatában kell, hogy legyetek a négy testeteknek, hogy lássátok a szellemet, érezzétek az érzelmeiteket, halljátok szent elméteket és érezzétek fizikai testeteket, amikor testeitek felemelik vibrációikat, hogy összhangban legyenek az utazással.

Ezeken a segélyállomásokon fogjátok ezeket beteljesíteni, és azután egyenesen keresztül mentek a portálokon a negyedik dimenzióba. A segélyállomások ott lesznek nektek, egyedül nektek, hogy testi folyamatotok meggyógyuljon. Hogyha érzitek magatokat a testeteken keresztül, a mentális, érzelmi és spirituális testeitekben, ha érzitek ezeket a testeiteket összekapcsolva, akkor léptek könnyedén a Váltásba. Belenéztek a tükörbe, és a szellem szemével látjátok majd magatokat.

 

Kérdés Kiraelhez: Milyen lesz a szexuális energia csere a Váltás után?

 

KIRAEL: A szex fontos része az életeteknek a harmadik dimenzióban, de nem lesz olyan fontos a negyedik dimenzióban. A hölgyek tudják, miről beszélek. A negyedik fénybeli szexuális találkozásaitok lesznek. A szexuális utazásotok arra fog összpontosulni, hogy mit éreztek. Amikor szeretkeztek a negyedik dimenzióban, akkor mind a négy testetekkel szeretkeztek egyszerre, és ezt tudni és érezni fogjátok egyidejűleg. Az, az életetek orgazmusa lesz. A Kama Szutra-ban, felemelhetitek a kezeiteket, és nem érintitek a másik személyt, és mégis érzitek a szexuális energiát. Ez olyan lesz a Váltás után.

 

Záró Szó

 

Sok különböző utazás lesz elérhető számotokra a Váltás után, de a félelem nem lesz köztük. A félelemnek nincs helye az én utazásomban. Itt az ideje, hogy ti is kihagyjátok a félelmet az utazásotokból. Kezdjétek el most. Én a Fény oldalára fogok állni, és ti is ott kellene, hogy legyetek. Járjatok mindenben a Fény felé, és én ott leszek. Majd meglátjátok.

A tudatosság több szintje létezik a negyedik fényben, és ti mindegyiken át fogtok haladni.

  

Ha több információt szeretnél a tudatosság szintjeiről a negyedik fényben, látogasd meg a www.Kirael.com weboldalon Kirael: A Genézis Mátrixa, Kahu Fred Sterling által.

Kahu Fred Sterling, Minden jog fenntartva

Fordította: Sári Izabella

 

Ideje: Február 19, péntek, 16:43:20 Szerző: Zapverho