Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az emberiség története

2008.02.14

 

 

 

Az eredeti üzenet élő közvetítésére a Földközi-tenger nyugati térségében került sor, a 8. Kryon hajóúton.

(2007 augusztus/szeptember)

 

 

Az eredeti üzenet átiratát olvashatjátok most, amit a jobb érthetőség kedvéért Lee és Kryon ki is bővített. Az üzenet két nyelven került átadásra: angolul, spanyol tolmácsolással (a hajó a spanyol partoktól indult útjára).

Amikor az átirat készült, megpróbálták kiküszöbölni azokat a rövid mondatszerkezeteket, amelyek az angol-spanyol tolmácsolás miatt keletkeztek, így nagyrészt újraíródott az üzenet. Ráadásul Kryon kiegészítő magyarázatokat is hozzáfűzött ehhez az átfogó témához. Emiatt az átirat érthetőbbé vált, mint az eredeti hanganyag, amiről magatok is meggyőződhettek.

 

 

Üdvözlet kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.

Partneremnek most mutattam meg, mire is kérem őt valójában, amitől egy kissé ideges lett. Amikor ilyen dolgok kerülnek szóba, energiaszinten megmutatom neki, mennyire fontos, hogy pontosan adja át az üzenetet.

 

Most egy különleges szituációban vagyunk, mivel az óceán hullámaira bízzuk magunkat, ahogy nekivágunk a hajóútnak. Emiatt távolabb kerültök attól az alapenergiától, amit megszoktatok, és pont emiatt a távolság miatt nagyobb befogadókészségre tesztek szert, ugyanúgy az átadói, mint a befogadói oldalon. Ezért választottuk ezt az időpontot, hogy újfajta infomációkkal szolgáljunk nektek.

 

Az emberiség történetével kapcsolatos információkat szeretnék átadni az elkövetkezőkben, a kezdetekig visszamenőleg. Az események megvalósulásának időrendi sorrendjét is közölni fogjuk. Az utóbbi években több alkalommal tettünk említést ezekről a dolgokról, de most első ízben fogjuk összefoglalni az egész témát és a metafizikai vonatkozásokról is szót ejtünk.

 

A Földdel kapcsolatos tervet mindnyájan ismeritek legbelül, intuitív módon. Ezt már 19 éve hangoztatjuk. De mégsem beszéltünk ennek a földi utazásnak a hosszáról. Mennyi ideig leszenk emberek a Földön? Hogy nézett ki az eredeti terv? Melyik részénél tartotok ennek az időintervallumnak? Egyáltalán, hogy kezdődött ez az egész és hogyan módosult a terv időközben? Ezekről a dolgokról fogunk szólni most.

 

Drága emberi lény, úgy tűnik majd, hogy a történelemről és földtörténetről beszélünk ma neked, pedig az angyalok körülötted alig várják, hogy átadhassák az üzenetet valódi kilétedet illetően. Ha pedig mindebből semmi nem érint majd meg, próbálj meg annyit, hogy átérezd, milyen az, amikor szeretettel és tisztelettel fordulnak feléd. Megpróbálod?

 

 Egy harmadik nyelvet használunk, függetlenül az itt használt két földi nyelvtől (az angol és a spanyol). Mi “harmadik nyelvnek” nevezzük a közöttünk zajló kommunikációt, mivel a hármas szám katalizátorként működik. Az egyszerű szavakon kívül sokkal több minden kerül átadásra, amelyeket a szíveddel foghatsz fel és amik egészen sejtszintig hatolnak benned. Ahogy itt ülsz, néhány dolog megváltozhat benned, amennyiben engedélyt adsz rá és megnyílsz az energiák előtt.

 

 

 

 

AZ EMBERISÉG TÖRTÉNETE

 

Bolygótok nagyon idős, de a rajta élő emberi faj nem az. Egy nagyon hosszú biológiai folyamat zajlott itt, amit többen evolúciónak neveznek. És ez így van, a fejlődés biológiai értelemben megtörtént, Isten szent szándéka szerint. Ez a tény nem ellenkezik semmivel, csupán azoknak az embereknek a korlátolt tudatával, akik szeretnék azt hinni, nem így történt.

 

Hadd vigyelek vissza a közelmúltba, az én szemléletem szerint és ahogy a kövek is látják. Szeretném lefesteni, hogy nézett ki a Föld akkoriban. A partneremnek sok képet és információt mutatok, emiatt lehet, hogy több rövid szünetre lesz szüksége, hogy megfelelően át tudja adni az üzenetet, mivel ez az információ és átirata sokezer emberhez eljut majd.

 

100.000 évvel ezelőttre tehető az az időszak, amit a megvilágosodott emberi tudat kezdeteinek tekinthetünk.

Csak ennyi – százezer év. Persze, a humanoid lények fejlődése jóval korábbra vezethető vissza, de ezek az emberi lények nem voltak felszerelve spirituális eszközökkel, ami a DNS-üket illeti. Egyszerű biológiai lények voltak. Antropológusaitok különböző információkkal fognak majd szolgálni az emberiség korát illetően. Több csontvázat fognak találni, ami alapján előállnak majd azzal a történettel, hogy szerintük hány éves az emberiség. Valójában, biológiailag kifejlett egyedekről van szó, akiknek a DNS-ében nem volt még angyali jelenlét.

 

Többször utaltunk már erre a történetre és időszakra. Ebben az időben több biológiailag fejlett lény létezett a bolygón. 20 fajta emberi lény fejlődött ki erre az időszakra, és antropológusaitok a legtöbbet ezek közül már azonosították. Ezek sok mindenben eltértek egymástól, tudsz róla? Különböző fejformája volt egyes fajoknak, némelyikük még farokkal is rendelkezett. Tehát húsz fajta emberi lény létezett egyidőben. A fejlődésnek ez egy természetes velejárója, ezt a faji változatosságot megfigyelheted az emlősök között. A természet ilyen módon működik, és ez nem volt másképp százezer évvel ezelőtt sem. Szóval, 20 fajta emberi faj fejlődése volt kibontakozóban. Különböző helyeken, különböző mértékig voltak kifejlődve, amivel antropológusaitok tisztában vannak. A fejlődés nem egy izolált helyen zajlott. Az emberi lények jelen voltak Nyugat-Európa és a Közel-Kelet térségében, plusz egy szokatlan helyen – a Csendes-óceán közepén. Hogy miért, azt mindjárt elmondom. Az evolúció a maga természetes módján több emberi fajt hozott létre, amint teszi ezt minden mással is…

 

Ám ekkor történt valami… a bolygóra hatást gyakorolt egy szent szándék!

 

Egy szent elgondolás alapján, a Földet a kvantumvalóság útján meglátogatta egy fejlett faj, akik nem angyalok voltak. Nehéz elmagyarázni, hogy működik egy ilyen dolog, pedig ez történt. Tudod, az élet nagyon sokrétű az univerzumban, néhány helyen hasonló tanulási folyamat és leckék szerint zajlik, más helyeken nem. Vannak biológiai lények, akik hasonló bolygón élnek mint ti, amelynek szintén van atmoszférája, de ahol nincsenek háborúk. Kvantumállapotban léteznek, megegyezés alapján működik a társadalmuk, amely kétszer annyi idős mint a ti bolygótok. Az emberiség és más megvilágosodott csoportok már akkor is léteztek és léteznek a mai napig. Távoli fényévekre tőletek találhatók, mégis, könnyűszerrel meglátogattak benneteket.

 

Eljöttek, hogy elültessék DNS-etekben a szentség magvait. Engedéllyel érkeztek, egy terv alapján, amelybe minden angyali lény beleegyezett. Nem véletlenül történt ez a dolog és nem is a ti leigázásotokra törekedtek. Szívük tejes szeretetéből cselekedtek így.

 

A plejádiakról beszélek, akikről már sokszor szó esett. Ha szóba kerül egy ilyen dolog, amikor arról beszélünk, hogy egy bizonyos faj meglátogat és érint egy teljes bolygót, sokan azt mondják: “ez nem helyénvaló, ez az ördög műve, méltatlan dolog”. Nem így van. Sok ellentmondásos információ él a plejádiakkal kapcsolatban. Hadd mondjam el nektek, ha most láthatnátok őket, azt mondanátok:”de hisz hasonlítanak ránk!” És egy nap, ha eljuttok a megfelelő helyre, találkozhattok majd velük. Testvéreikként fognak benneteket üdvözölni. Ha meg tudnátok vizsgálni sejtszerkezetüket, láthatnátok, hogy a tietekéhez hasonló. Bennük is megvannak az emberi megvilágosodás magjai, és bölcs szeretettel viseltetnek a bolygó iránt, mert ti vagytok az ő leszármazottaik.

 

Háromdimenziós keretek között nehéz elmagyarázni, mit adtak ennek a bolygónak.

A kvantum-állapotban való létezés lehetővé tette számukra, hogy két újabb DNS-réteggel ajándékozzák meg az emberiséget. Hirtelen módon történt mindez a 20 emberi faj egyikével, azzal, amelyik ma is jelen van. Ez az egy faj volt felkészülve erre az ajándékra.

 

Kérdezzétek csak meg antropológusaitokat erről. No, nem a plejádiakról, hanem arról, hogy mi történt 100.000 évvel ezelőtt az emberi lényekkel. Elmondják majd, hogy a természetestől eltérő módon, egyetlen emberi faj emelkedett ki a többi közül. Mi történt a megmaradt 19 fajtával? Lassan kipusztultak, mert képtelenek voltak lépést tartani az új DNS-el rendelkező fajjal. Ez ellentmond a természet törvényeinek, és fel kéne keltenie a figyelmét azoknak, akik a természetes kiválasztódással foglalkoznak. Szóval, ez egy olyan dolog, amit érdemes számba venni, és ami bizonyítékul szolgál arra, amit elmondtunk.

 

Innen erednek a teremtéstörténetek a legtöbb mitológiában. Mivel ez az esemény hirtelen módon és nem is oly rég zajlott le, olyan érzést kelt, mintha minden természetes előzmény nélkül egyszeriben csak megtörtént volna.

 

 Emiatt gondolják sokan, hogy az evolúció nem valós, és hogy Isten az embereket a semmiből teremtette.

 

Értitek már? Az igazság valamilyen módon jelen van ezekben a történetekben, épp csak háromdimenziós megközelítésben, hogy könnyebben emészthető legyen a dolog. A gyönyörű kert, amelyben a bűnbeesés csapdája rejtőzik – ez a történet leírja, hogy mi történt az egyik emberi fajjal, amikor megkapta a két új DNS-réteget és az ezzel járó tudatosságot. Mivel egyszerre csak a dualitás világában találták magukat, ahol elkezdték felismerni a különbséget a jó és rossz között.

 

A két új (PLEJÁDI) rétegre a földön zajló próba miatt volt szükség, mivel a Föld a szabad akarat bolygójává vált. Az egyik réteg az Akasha krónikát tartalmazta, ahol feljegyzésre került minden olyan angyali entitás, amelyik emberi formában megjelent a földön.

Az emberek lassan, egy 50.000 évig tartó folyamat során spirituális lényekké váltak. Ekkor kezdtek az angyalok a földre inkarnálódni, felhasználva a fizikai testet, hogy a bolygón zajló próbában részt vegyenek. Ekkor kezdett az ember hasonlítani mostani önmagára. Ez azt jelenti, hogy a megvilágosodott ember kb. 50.000 éves – tehát nagyon fiatal!

 

A föld ebben az időszakban másképp nézett ki. Hadd vigyelek vissza 40.000 évvel ezelőttre. Egy jelentős civilizáció létezett a bolygón, amelyik akkor már 5.000 éves múltra tekintett vissza. Ez volt a legjelentősebb társadalom, amely a bolygón valaha létezett nem számbelileg, hanem tudatossági szinten. Nem képezték versengés tárgyát később, mert az emberiség felépítésében vettek részt. A lemúriai civilizációról beszélek. Soha nem tisztáztam, meddig álltak fenn, ezért most elmondom. Mit gondolnál egy olyan társadalomról, amely több mint 20.000 évig létezett? Békében éltek. Emellett minden más ismert társadalom eltörpülne, nem igaz? Egyikük sem fogható a lemúriaiakéhoz.

 

“Ez lehetetlen- mondanák tudósaitok – nem létezett semmilyen társadalom ilyen hosszú idővel ezelőtt”. Valóban, semmi bizonyíték nincs a létezésükre, ami nem véletlen, drága emberi lény. A Föld ugyanis nagyon gyorsan eltünteti a civilizációk nyomait. Nézd csak meg amit a mai napig tanulmányozhatsz – nem nagyon találsz semmit, ami 4000 évnél idősebb lenne. Ezt a civilizációt a föld betemette, a víz elmosta és mindörökre eltűnt. A lemúriaiak a Csendes-óceán közepén egy szárázföldön éltek, ami ma már nem létezik – így eltörlésük tökéletes volt.

 

Tehát a lemúriai civilizáció kezdete 50.000 évvel ezelőttre tehető. 10.000 évig tartott, amíg egyesültek és újabb 5.000 évig, amíg kiépítették közös kormányzási rendszerüket. Kultúrájuk legfejlettebb időszaka 35.000 évvel ezelőttől 15.000 évvel ezelőttig tartott. Ne feledd, hogy akkoriban minden lassabban zajlott, főleg a kezdetek kezdetén. A nyelv és a kommunikáció újdonságnak számított, az utazás nagyon lassú volt, az előkelőségek meg sem próbálkoztak vele. Amíg ma naponta két találkozót is meg tudsz szervezni, náluk egy év alatt került sor ugyanerre, avagy még ritkábban. Az ő időészlelésük teljesen eltérő volt a tiétektől, mivel kvantum-tudatossággal rendelkeztek, az időtlenséghez hasonló állapotban voltak.

 

Hadd vigyelek vissza Lemúriába, hogy megmutassam, hogy nézett ki a Föld akkoriban, mert igencsak eltérő volt attól, amit ma ismertek. Vannak olyanok, akik nevetségesnek tartják ezt a kijelentést és azt mondanák: “Soha nem volt olyan időszak, amikor a Csendes-óceánban ne lett volna víz, hacsak nem megyünk vissza több millió évvel ezelőttre az időben.” Nem így van. Nem mondtam el még mindent. Egyelőre arról a részről beszéltem, ahol a lemúriaiak laktak. Hadd világítsam meg jobban a dolgot…

 

A Föld 28 fokos szögben forgott a tengelye körül. Ez a dőlésszög eltérő a mostanitól.Ráadásul a Föld geológiai értelemben is eltérő volt 40.000 évvel ezelőtt. Az addig megtapasztalt legnagyobb jégkorszak végén voltatok akkor. A bolygó hőmérséklete a rajta lévő víz mennyiségétől függ. A víz körforgása határozza meg a hőmérsékletet és a széljárást. Amit most próbálok lefesteni, az egy teljesen más bolygó.

 

Abban az időben ugyanis a vizek egyharmada jégként volt jelen. Emiatt a tengerek is teljesen másképp néztek ki. Hadd vigyelek vissza a lemúriai civilizációhoz. A bolygó sokkal hidegebb volt akkoriban. Néhányan tisztában vagytok vele, hogy akár félfoknyi hőmérséklet-különbség is mekkora változásokat tud okozni a bolygón. Tehát, ha az átlaghőmérséklet fél fokkal hidegebb, az jelentős változásokat eredményez. Most elmondom, milyen volt a helyzet akkoriban, hogy tiszta képet alkothassatok a különbségről. A légkör átlaghőmérséklete akkoriban nyolc fokkal kevesebb volt, mint jelenleg- ami nagyon nagy különbséget jelent mind az időjárást, mind a vízmennyiséget illetően.

 

Az óceánok átlagos vízszintje 133 méterrel volt alacsonyabb, mint manapság. El tudjátok képzelni, hogy néztek ki a kontinensek akkoriban? Hegyvonulatokat látnátok, amelyek ma víz alatt találhatók. Más lenne, nem igaz? A lemúriaiak 20.000 éven keresztül elégedetten éltek a Hawaii-szigetek lábánál.Ez volt akkoriban – és még ma is – a legmagasabb hegy a Földön.

 

Tudtak róla, hogy egy medencében élnek, a tengerszinthez viszonyítva. Vízzel voltak körülvéve. De az óceántól olyan hegyvonulatok választották el őket, amelyek ma a tektonikus mozgások hatására alacsonyabbak, mint akkoriban voltak. Egy viszonylag összetett elrendezésű tájkép tárul elénk. A szárazföldi rész a mostani Csendes-óceán mélyén található. Tudatában voltak annak, hogy a vízszint-változások kihatással vannak a környezetükre, és hogy addig minden rendben van, amíg a vízszint nem emelekdik. Ráadásul azt is tudták, hogy lakóhelyük tektonikus lemezek találkozásánál helyezkedik el, és hogy elmozdulhat, ahogy azelőtt már megtörtént. A szigeteken, amelyekhez kötődtek, aktív vulkánok voltak. Szükségük volt a vulkanikus energiára.

 

Sok mindent szeretnék még elmondani a lemúriaiakról. Térjünk át most a spirituális vonatkozásokra.

Összesen 350 millió lemúriai lélek inkarnálódott a bolygóra kultúrájuk 20.000 éves története során. Ez nem olyan nagy szám, ha belegondolunk, hogy 800 generációra volt ehhez szükség. (25-éves generációs ciklusban)Hadd magyarázzam el miért.

 

Jól figyelj most, partnerem, mert ez az információ nagyon különleges. Próbáld pontosan átadni. [Kryon Lee-hez szólt.]

 

A lemúriaiaknál nem volt reinkarnáció. Ez alatt azt értem, hogy sprituális értelemben 350 millió egyedi lélek – nem csak emberi, hanem főként angyali választotta a lemúriai kultúrában való létezést, akik később nem születtek újra. Küldetésük egy alkalomra szólt.

 

 A lemúriai születési arány elmarad attól, amit ti ma ismertek, nem lehet számbelileg meghatározni. Ez egy bonyolult dolog… Biológiai okai voltak annak, amiért a lemúriaiaknak kevés gyermekük volt, de köze volt a Föld hőmérsékletéhez és a kultúrájukhoz is. A férfiaknak nem volt olyan a nemzőképességük, mint manapság. Ez elősegítette a spirituális szükségleteket is. Szóval, mindaz, amit tudnotok kell a lemúriai spirituális kultúrával kapcsolatban az az, hogy összesen 350 millió lelket számlált a földön leghosszabb ideig fennálló társadalom. Egy kicsivel később még visszatérünk erre.

 

15.000 évvel ezelőtt a jégtakaró olvadni kezdett, amivel a lemúriaiak tisztában voltak. Ez a folyamat lassú volt, és mindent megpróbáltak, hogy visszatartsák. Addigra meghódították a tengereket, sokan közülük hajókon éltek. Tisztában voltak vele, mire számíthatnak, ezért sajátították el a hajózással kapcsolatos új készségeket. És ebben az időben a lemúriai társadadalom kettészakadt. A folyamat gyorsabban zajlott le, mint gondolták, mert nem voltak tisztában a víztömegek átalakulásának hatásaival a kéregmozgásra [földrengések].

 

A vulkanikus medence, ahol laktak, megremegett és elmozdult, ezzel a víz beáramlott. A 15.000 évvel ezelőttől 10.000 évvel ezelőttig terjedő időszak alatt a Föld megváltozott víztömege megtöltötte a hegyvonulatok által határolt lemúriai medencét. Ez minden építményt elmosott, amit valaha felépítettek.

A természet, ugye, így működik. Nézd csak meg az ezer év körüli romokat, hogy mi történt velük. Most képzeld el, mi történt a 15.000 éves romokkal az óceán mélyén, ahol az áramlatok morajlanak. Minden eltűnt. Néhány lemúriai a hegyekben maradt, egyre feljebb kapaszkodva, ahogy a vízszint emelkedett. 10.000 évvel ezelőtt a vízszint magassága beállt nagyjából arra a szintre, amit ma is láttok. A legmagasabb lemúriai hegy csúcsánál találhatók a Hawaii-szigetek.

 

A víz dinamikus körforgása -ami állandó mozgásban van- hatással van a hömérsékletre. Az azóta eltelt időszakban a hőmérséklet sokszor változott. De egyetlen emberi lény sem látott egy egész ciklust, mivel az hosszabb ideig tart. 200 éves ciklusok például gyakran előfordultak. Emiatt az emberek csak azt érzékelik, hogy az időjárás változik, de nem tudnak a ciklusokról. Az elmúlt időszakban több kis jégkorszakon jutottatok túl. Néhány száz évvel ezelőtt, az 1400-as években úgyszintén egy kisebb jégkorszak zajlott le, amikor a gleccserek újra megnövekedtek. A hőmérséklet állandó változásban van, hol felmelegszik, hol lehűl. Ez a természet útja, ez jellemző a bolygótokra.

 

Érdemes megfigyelni, mi zajlik le egy kisebb jégkorszak előtt. Az emberi lény számára érthetelen módon a hőmérséklet megemelkedik! Ez a ciklus részét képezi, és éppen egy ilyen esemény közepén vagytok, egy újabb víz-ciklus kezdetén, amelynek az eredménye a lehűlés lesz. És ez így van rendjén. Csak kérdezd meg bármelyik követ!

 

Néhány lemúriai felkapaszkodott a hegyre, így ma találkozhattok a leszármazottaikkal. Polinéziaiaknak hívják őket, és mident tudnak az óceánokról.Ismerik az árapályt, mivel ők már azelőtt is ott voltak. Látták, ahogy a tengerszint változik. Kis csónakokkal közlekednek a szigetek között, iránytű nélkül, amelyek gyakran több száz kilométeres távolságban találhatók. Ismerik az áramlatokat és az óceánt. Néhányan a lemúriaiakat nevezik meg őseikként.

 

Most egy olyan dologról fogok beszélni, amely ellentmondásosnak tűnhet tudományos szempontból. A meteorbecsapódások gyakoribbak voltak a közelmúltban, mint ahogy hiszik. Például 13.000 és 5.000 évvel ezelőtt is sor került erre, az 5.000 évvel ezelőtti jelentősebb volt. Ennek több eredménye is lett. Először is, a Föld tengelyelhajlása 28 fokról 23 fokra csökkent. Micsoda változás! Mindez 5.000 évvel ezelőtt történt. Másodszor, hatással volt a civilizációra. Porfelhő került a sztratoszférába, aminek a hatására esni kezdett. Emiatt az emberiség nagy része kipusztult. Sok ember és sok állat életét vesztette. Ez szükséges volt, és erről már beszéltünk, mégpedig a terv miatt. A legfontosabb cél a lemúriai tudás eltörlése volt és az édesvizű tavak létrejötte, aminek az emberiség hasznát vette. A kutatók ezt felfedezték a földi rétegekben, sőt, kapcsolatba hozták a vízözön- történettel és egy bárkával…

 

Ugye, milyen érdekes! Vannak olyanok, akik a teremtésben hisznek és tagadják az evolúció hatását. Valamilyen értelemben mindkét oldalnak igaza van. Mivel hogy az evolúció egy rendkívül hosszú folyamat eredménye, de a szentség magvait hirtelen módon kapta meg az emberiség, mint az Édenkert történetben, amit Lemúriának hívnak.

 

Amikor időrendi adatokat adunk meg, mint például, hogy mi történt 40.000, 100.000 vagy 10.000 évvel ezelőtt, a mostani időt vesszük kiindulási pontnak, nem pedig azt a viszonyítási rendszert, ahol egy próféta életét veszik alapul. Azok, akik szeretnének utánajárni annak, amiről ma szó esett, használják ezt az évet nullpontnak (2007). Ha viszont egy bizonyos időpontról szeretnénk beszélni, az általatok megszokott időszámítást fogjuk alapul venni.

 

A lemúriai civilizáció 35.000 évvel ezelőttől 15.000 évvel ezelőttig létezett, a leghosszabb ideig fennálló központi kormányzású társadalomként. Különbözik minden más civilizációtól, amit valaha is létrehoztok majd. Lássuk csak, hogy mi történt! A lemúriai civilizáció és a két újabb DNS-réteg valódi célja az volt, hogy előkészítse a terepet valami újnak.Mint amikor a konyhában az ételt készítik- olajat öntenek a tepsibe, előkészítve a hozzávalókat és a fűszereket az ízesítéshez, de ettől az étel még nincs kész.

 

Valahogy így volt a lemúriaiakkal is, ami a veletek és a Földdel való kapcsolatot illeti. Spirituális értelemben, az étel lassacskán elkészült… Habár, most újra elmondjuk, hogy az ő Akasha-bejegyzéseiknek másfajta jellege volt. 350 millió lemúriai egyetlen életre szegődött a bolygóra. Mindannyian egyedülállóak voltak, és nagyon kevés kivétellel, mindegyiküknek egy élet adatott. Úgy is fogalmazhatnék, hogy az Akasha krónikát töltötték meg. Képzeld el a Teremtés Barlangját, benne annyi kristállyal, ahány lélek a Földön megfordult. Minden egyes alkalommal egy-egy angyal inkarnálódott, hogy lemúriaiként élje életét. Energiájuk esszenciája beíródott a bolygóba. A névvel ellátott kristály bekerült a Barlangba. Néhányatok most nem tudja, hogy miről beszélek, amennyiben nem hallottatok még a Teremtés Barlangjáról. Az egész lemúriai civilizáció azt a célt szolgálta, hogy a Teremtés Barlangja felépüljön és beolvassza a 350 millió lélek energiáját. És egész történelmük folyamán csak néhány ezer tért vissza egy újabb életre, ezek főként a tudósaik voltak. A többiek egyetlen életet éltek a bolygón, utána pedig vártak, hogy a civilizáció befejeződjön. Mindez okkal történt, mégpedig azért, hogy a Földön elvessék a spirituális jövő magjait, és hogy megerősítsék a Teremtés Barlangjának kristályminőségeit.

 

A lemúriaiak látták, mi történik. Ahogy már említettük, kb. 15.000 évvel ezelőtt, a jég olvadásnak indult, és az a lassú folyamat eltartott még 5.000 évig. Mondhatnám, hogy elég idejük volt, hogy felkészüljenek, és így is tettek. Először tengerjáró nemzetté váltak és hajókat kezdtek építeni. Lassacskán, a legtöbben elhagyták a völgyet, ahol laktak, amelyet a víz kezdett elönteni, ahogy a vízszint a Földön egyre csak emelkedett. Mondhatnánk, hogy a hajókon keresztül a többi szárazföld partjait benépesítették. Keresd őket Új-Zélandon, a Húsvét-szigeteken – itt nem sok maradt belőlük, és a nagy szárazföldön, Észak –és Dél-Amerikában. Itt a nyugati parton voltak fellelhetők, Alaszkánál és a másik kontinenshez vezető átjárónál. Ott voltak. Sokan közülük a Shasta-hegynél telepedtek le, és emberi formában éltek itt, amíg be nem költöztek a hegybe interdimenzionális lényekként.

 

Néhányan közülük új társadalmakat hoztak létre azokkal az emberekkel, akik korábban távoztak és teljesen elfelejtették leszármazási águkat.

 

Ezek egyike voltak a SUMÉROK, a Közel-Kelet területén. Ebből fejlődött ki később az egyiptomi kultúra. Nagyon különös, hogy a történelem számotokra itt kezdődik!

 

Van itt valami, amiről eddig még nem beszéltünk. A Lemúriával kapcsolatos minden bizonyíték eltűnt. Az óceán mélyén lévő áramlatok nagyon erőteljesek, majdnem mint a folyók, homokot hordva eonokon keresztül betemetnek mindent. Néhányan azt kérdeznék:”Ez azt jelenti, hogy semmilyen lemúriai tárgyat sem fogunk találni?” Nemcsak, hogy találni fogtok, hanem már a kezetekbe is került néhány közülük. Csakhogy ezeket elrejtették. Azért mert ahányszor ezek a gyűjtők a tudomány elé tárják kincseiket, nevetség tárgyává válnak. Amiatt, mert ellentmondásosak ezek a leletek. Túlságodan régiek ahhoz képest, amik! Legalább is a modern gondolkodás alapján. Mi lenne, ha találnál egy gépkocsi-alkatrészt, amely az izotópos vizsgálat alapján 3.000 évvel ezelőttről származik? Ez egy olyan tárgy, amely úgymond nem létezhetne. Ilyenek lesznek tehát a lemúriai leletek. Találtok majd biológiai és asztronómiai információt, ami akkor még úgymond nem volt ismert.

 

Egyáltalán, honnan kerülhetne ilyen lelet valaki kezébe, ha a tengeri áramlatok mindent elmostak? A hajóik miatt! Néhány közülük hajótörést szenvedett a tengeri viharokban, mindennapi használati tárgyakat szállítva. Ezek a tárgyak még felfedezésre várnak, és néhány már a gyűjtők kezére került, akik egyszerűen nem találnak senkit, aki meg tudná mondani, milyen leletről van szó. És ezzel a történetnek még nincs vége.

 

Néhányan összekeverik Lemúriát azzal, amit ti Atlantisznak hívtok. Most olyan dolgot mondok el, amit sokan nem fognak elhinni. Mivel hogy nem igazán tudnak semmit Atlantiszról. A tudósaitok is csak találgatnak. Hadd beszéljek most erről. Két Atlantisz is létezett – egy régi és egy új. Földrajzi értelemben is és időben is távol voltak egymástól. Az, amelyiket mostanában keresik, jóval fiatalabb annál, mint gondolnátok. Mivel az új atlantiszi civilizáció sokban hasonlított az egyiptomi kultúrára és egyidőben léteztek. Az előbbi a nyugat-európai ember fejlődésének köszönhető, a másik pedig a közel-keleti ember létezésének. 

 

“Kryon, hol van akkor a legújabb Atlantisz?” Hadd adjak egy kis segítséget: itt van a közelben. A “csizma” másik oldalánál keressétek. Ez minden, amit elárulok. [Ne felejtsd, hogy ennek az üzenetnek az átadása a Földközi-tengeren történt, tehát a hivatkozás a hajó akkori helyétől számítandó. A “csizma” másik oldala (Dél-Olaszország másik oldala), ahonnan a hajó indult, Görögország és Kréta területére helyezi Atlantiszt. A hajó éppen elhagyta Rómát, amikor ez az információ érkezett.]

 

“Kryon, hol van a régi Atlantisz?” A válasz: a Csendes-óceán területén volt, távol az újabbik Atlantisztól. Jóval idősebb is volt. Lemúria egyik gyarmata volt, ahol nem sokáig maradt meg a lemúriai tudatosság. A hely a rabszolgaság és a dekadencia mintájává vált. A technológiát rossz célra használták fel. De erről most nem mondanék többet.

 

Tehát most már többet tudtok a lemúriaiakról. Azt is tudjátok, hogy másfajta tudatossággal rendelkeztek, mint ti most. A próba felépítésében vettek részt, és nálatok hiányzik az ő aktív DNS-ük egy része amiatt az energia miatt, amit dualitásotok megéléséhez választottatok. És ez a szabad akarat energiája, és a kérdés, vajon felismeritek-e és visszakövetelitek-e. Ez már a DNS kvantum része. Ezt a részt neveztük a lemúriai és plejádi rétegnek, és az egyik ezek közül az Akasha-feljegyzéseket tartalmazza. Ha mindezt végiggondoljátok, megértitek, hogy A LEMÚRIAIAK FELADATA A FÖLD KOZMIKUS AKASHA-KRÓNIKÁJÁNAK A LÉTREHOZÁSA VOLT.

 

 

 

A JELENLEGI IDŐJÁRÁS

 

A víz körforgása befolyásolja leginkább az időjárás-változást a bolygón. Ezen kívül a vulkanikus tevékenység is hatást gyakorol rá. A harmadik tényező pedig az űrből érkező hatás.

 

Mindezt megtalálhatjátok a közelmúltban. A jelenséget, amit most megfigyelhettek, globális felmelegedésnek neveztétek el. Ez sokkolja és aggasztja a tudósokat. Ez egyrészt amiatt van, hogy egy ciklus tovább tart egy emberöltőnél, és senki nem tudta megfigyelni ezt a folyamatot teljes egészében. Pedig már találkoztatok vele, és most újra visszatért. Ez a víz körforgásán belüli változást mutatja, ami természetes módon alakul ki. A természet ezáltal hozza egyensúlyba önmagát.

 

Vannak nagyobb víz-ciklusok és vannak kisebbek. Több kisebb ciklus fordul elő két nagyobb között. Igy működik a természet. A legutóbbi kis jégkorszak 1200-tól 1400-ig tartott, a ti időszámításotok szerint. Az emberek túlélték. Most egy újabb ilyen kis jégkorszak kezdeténél vagytok, amit a tudósaitok felmelegedésként emlegetnek. Ez amiatt van, hogy nem értik a víz-ciklusok működését. Csak a részleteket látják, de nem ismerik fel az egész képet.

 

Furcsának találhatjátok, hogy egy hidegebb időszak felmelegedéssel kezdődik, de ha ismernétek a víz körforgásának dinamikáját, egyből értelmet nyerne az egész. Egyikőtök sem fogja látni a teljes cilkust, akik most itt ültök a teremben, mert tovább fog tartani, mint a jelenlegi életetek. Várnotok kell a következő életig.

 

A víz-ciklusok változóak hosszúságukat tekintve. A kisebbek kb. 150-től 400 évig terjednek, ti pedig egy közepes hosszúságú víz-ciklus elején jártok. Ne féljetek ettől a jelenségtől, mert ez része a bolygónak, ezáltal hozza magát egyensúlyba.

Vannak olyanok, akik azt kérdeznék, “és mi van azzal a gondolattal, hogy mindezt az emberek okozták? Mindez azt jelentené, hogy ez nem így van?” Az igazság a következő, amit egy napon ti is tudni fogtok: az emberek nem felelősek a víz-ciklusokért. Habár, az emberi beavatkozás hatására, a jelenlegi ciklus gyorsabban játszódik le. Hatást gyakoroltatok a ciklusra, de nem ti okoztátok.

 

 

 

FÖLDRENGÉSEK

 

Sokan vannak olyanok, akik többet szeretnének tudni a földrengésekről, ezért feltárom, milyen funkciója van még a földrengéseknek. Közük van a víz körforgásához és azzal egyetemben szerepet játszanak a bolygó változásában. Nemrég megtapasztaltátok a cunami jelenségét, amelynek hatására megerősödött a részvét energiája a bolygón. Ez volt az egyik legnagyobb földrengés a ti életetek során. A föld alatt történt és olyan erős volt, hogy lelassította egy kissé a föld keringési sebességét. Ennek az eseménynek a hatásai még egy ideig érezhetők lesznek. Amit most fogok közölni veletek, az ellentmondásosnak tűnhet azzal, amit a geológiátok ismer, de a természet mégis így működik. A lassúbb keringés miatt megváltozott a sebesség aránya a magma és a földkéreg mozgásában. A Föld megpróbálja majd kiegyenlíteni ezt az eltérést, hogy visszatérhessen a megfelelő sebességhez.

 

Főként az egyenlítő környékén lesz megfigyelhető ez a kiegyenlítődési folyamat, mivel ez van legtávolabb a Föld középpontjától és a Föld forgása következtében ez a rész áll ki a legjobban, ami miatt ez a rész a leginkább ingatag. Szóval, főként ezt a nyugtalan területet fogja érinteni ez a folyamat. Ezért több földrengést tapasztalhattok majd az egyenlítő területén. Ez nem a végítélet napjait jelenti a Földön, hanem egyszerűen a bolygó változásáról van szó.

Fénymunkás, ne aggódj ezek miatt a dolgok miatt, mert a rendszer azt mondja, a megfelelő helyen leszel a megfelelő időben. De ne vonj le elhamarkodott következtetést azzal kapcsolatban, mit jelent a megfelelő hely.

Nagy szeretet vesz körül, és minden a megfelelő módon alakul, amikor az életed irányítását a kezedben tartod.  

 

 

 

ÉLETTARTAM A FÖLDÖN

 

A bolygó leszármazási ágát vizsgálva van még néhány információnk.

 

A valódi megvilágosodási folyamat 1900 körül kezdődött, előtte nem nagyon volt ilyen. További 87 évre volt szükség ahhoz, hogy a Föld rezgésszintje addig emelkedjen, hogy döntést tudjatok hozni a rezgésszinttel és a jövővel kapcsolatban. Annak ellenére, hogy minden próféta megjósolta a világvégét a millénium idejére, ti mégis meg tudtátok változtatni a rezgésszintet, hogy mindezt el tudjátok kerülni. Tévedés azt gondolni, hogy Isten terve volt véget vetni a világnak.

A próba idején, évezredek alatt ti irányítottátok ide a rezgésszintet. Az emberek saját maguk alaktják a jövőjüket. Ti teremtitek meg a saját jóslataitokat. Valójában a tudatszint irányítja ezt – egy más jövőt teremtettetek, mint amit a próféták előre láttak. Ezért kevés 1987 előtti prófécia érvényes továbbra is. Már egy teljesen más vágányon haladtok.

 

Hadd mondjak el valamit, aminek nagyon fogtok örülni. 1987 és 2007 között egy csodálatos dolog történt. Az új energia hatására a lemúriai kristályok életre keltek a Teremtés Barlangjában és elkezdték suttogni, hogy “eljött újra a mi időnk!” 350 millió lélek. Most jól figyelj – az összes lemúriai aki valaha létezett, emberi formában újra jelen van a bolygón! Mindenhol megtalálhatók a Földön. Látom őket, ahogy ebben a teremben ülnek. Ezért vagy itt, drága barátom, ezért olvasod ezeket a sorokat. És még csodálkozol, miért érzed igaznak ezeket a dolgokat, hogy miért vagy magasabb rezgésszinten, hogy miért működsz együtt sejtszinten Kryonnal? Azért mert te is egy vagy a lemúriaiak közül, egy öreg lélek az új energiában.

“Kryon, akkor ez azt jelenti, hogy a lelkem nem volt jelen 1900 előtt?” A válasz erre elég bonyolult. Néhány részed itt volt, de a teljes lemúriai energia nem. Individuumként szemléled magad – akinek egy lelke, egy neve, egy arca van. De a valóság ettől eltérő. Te több fajta energia egyesülése vagy, amit szinte lehetetlen elmagyarázni.

Ahányszor a Földre inkarnálódsz, úgy gondolj erre, hogy az a bizonyos leves készülőben van, amikor te megérkezel a Földre. Ott van a Felsőbb Én, amelynek lényegi energiája minden egyes alkalommal ugyanaz. De hogy mi található körülötte, az már más kérdés, itt sokfajta variáció lehetséges. De most, néhányan közületek az eredeti lemúriai energiával vannak körülvéve, 50.000 év óta először. A DNS megfelelő részei aktiválódnak.

 

Most emlékezz vissza arra, amire már többször utaltunk az elmúlt években: a bolygó lakosságának kevesebb, mint fél százaléka, ha felébred, rezgésszint-változást tud előidézni az egész bolygó számára.

Újfajta rezgéssel fogtok belépni 2012-be. Kevesebb, mint fél százaléknak kell felébredni a 7 millióból. Ez nem is olyan sok. Gyakorlatilag, a 350 millió lemúriai lélek 10 %-áról van szó, ami elég ésszerűnek hangzik.

 

Hol tartotok jelenleg ebben a rejtélyes játszmában? Meddig fog fennmaradni a civilizáció? Elmondom: a válasz a jövőtökben rejlik, és ti fogjátok eldönteni. A ti irányításotok alatt áll, ezért addig fog tartani, ameddig akarjátok. De felfedem azt is, milyen hosszúra tervezték a próbát. Sokan nevetni fogtok. Van néhány ismert szám, amely bekerült a kultúrátokba és amit mindenki ismer. És elég gyakran, jelentőségük igazsággal párosul. Ezek közül az egyik szám, amely gyakran megjelenik, a 144.000. Intuitív módon mindannyian tisztában vagytok vele. A 144.000 a próba idejét jelenti években mérve.

 

Most a 100.000-ik évnél tartotok (a plejádiak megjelenésétől számítva). Láthatod, hogy sok idő áll rendelkezésre, ha nem pusztítjátok el magatokat, és ezt a lemúriaiak befolyásolni tudják, és meg is tették. Egy olyan időszak következik, amely a növekedésetekhez megfelelő közeget teremt. A maják előre látták ezt. Gaia energiája 2012-ben kezd majd változni. Egy újabb ciklus következik, amely több mint 1.000 évig tart majd, és amelyik nagyobb összhangban lesz spirituális fejlődésetekkel, mint azok az energiák, amelyekbe beleszülettetek.

 

Elhangzik a kérdés: “Mikor fogunk találkozni a testvéreiddel? Mikor térnek vissza a plejádiak a bolygóra?” Nem hiszem, hogy ez olyan nagy titok lenne számotokra. Rendszeresen látogatnak benneteket. Néhányan látják is őket, mások nem. Nincs itt semmilyen rosszindulatú terv, drága barátom. Amikor figyelnek titeket és a fejlődéseteket, a szeretet vezérli őket.

Ha megéritek a 144.000-ik évet, a teszt végén ti is pontosan olyanok lesztek, mint ők – egy megvilágosodott bolygón éltek majd, a Nagy Központi Nap tulajdonságaival.

[Kryon mosolyog.]

 

És most elmondok olyasvalamit is, amit sokan nem szívesen fognak hallani.

Ha te egy vagy a lemúriaiak közül, ott leszel! Ennyi életed van még hátra. Mindez amiatt, mert nagyon szereted a Földet.Ahogy már többször is utaltunk erre azelőtt, amikor egy emberi lény a tükörbe néz, ezt mondja: “Fáradt vagyok. Nem akarok többet visszajönni. Végigcsináltam a munkát, sokáig tartott, és nem akarok ezen még egyszer keresztülmenni.” Amikor így elhatározod magad, akkor egyoldalú beszélgetést folytatsz Istennel, ami elég vicces. [Kryon nevet.]

 

Mindannyian visszatértek. Ez a munkátok, és alig várjátok minden egyes alkalommal, hogy megtörténjen. A fáradtság emberi érzet. A fátyol túlsó oldalán nem létezik ilyen, csak odaadás van. Ez az egész próba a részvétről/odaadásról szól. 1987 elhozta nektek a Harmonikus Konvergenciát, 2002 a mágnesháló befejezését és a kristály-tudatosság kezdetét, 2004 a cunamit és a Vénusz-tranzitot. 2012-ben egy újabb Vénusz-tranzit vár benneteket. Ezen események által érkezett a földre a női könyörületesség energiája, hogy lassan magatokévá tehessétek, hogy a következő energiába kiegyensúlyozottan átjuthassatok. Ez harmóniát hoz a bolygóra, mely évezredek óta kiegyensúlyozatlan volt.

 

“Kryon, hol tartunk most, hogy haladunk?” Ha nem lennél a megfelelő helyen a megfelelő időben, nem hallgatnád most ezt az üzenetet.

Eljön majd az az idő, amikor visszatekintetek a történelemnek erre a részére és a megvilágosodás sötét korszakaként fogtok rá hivatkozni. És néhányan tisztában vagytok ezzel. Ez az az időszak, amikor a spirituális megértés ajtaja megnyílik, hogy a fény beáramolhasson. A következő kifejezéssel illetném az elkövetkező időket (amit valószínűleg nehéz pontosan lefordítani idegen nyelvekre), ez pedig az „egymásnak ellentmondó egyistenhit korszaka”. Mindenki úgy hiszi, egy isten létezik. De nem tudnak megegyezni abban, hogy melyik. Ez az, amit legközelebb meg kell majd oldanotok, és ha visszatekintetek a történelmetek egy bizonyos részére és arra, hogyan oldották meg ezt a kérdést akkoriban, tudni fogjátok, hogyan oldjátok meg most.

 

Ennyit mára. Milyen energiák vannak jelen ma? Elmondom: a könyörületesség és a szinkronicitás energiái. Tudtok fényt küldeni a körülöttetek lévőknek? Tudnátok fényt küldeni egy, a hajón lévő embernek, aki nincs szükségképpen ezen a találkozón, nem ismeri ezt az energiát és aki nem tudja, mit gondoljon Istenről? Tudtok enyhíteni egy másik ember szomorúságán? Meg tudjátok érinteni a kezét a fény szeretetével? Hadd mondjak el valamit. A rendszer vezette ide őket, hogy mindezt megélhessék. El tudod ezt fogadni, lemúriai?

 

Köszöntünk az új korszakban.

És ez így van…

Kryon

 

Fordította: Eloel"