Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Plejádok közlése (részlet)

2010.08.12

Üdvözöllek, Aleja vagyok, a Galaktikus Föderáció tagja!

 

 

A Plejádok csillagrendszerből jöttem. A Galaktikus Föderáció tagja vagyok, amelyben ezen univerzumnak többezer jóindulat faja dolgozik együtt. Ez nem tudományos fantasztikum. Ha intelligens vagy, megvizsgálod ezt az információt, mielőtt kritizálnál. Sok előadást adtam a tudat fejlesztéséről Németországban, Svájcban és Ausztriában.  Sokan közülünk itt élnek, mint önkéntesek azon célból, hogy megszüntessék a negativitást a Földön. Mindenkinek megvannak a saját képességei és feladatai. Az univerzumok természetszerűen tele vannak élő lényekkel, különböző dimenziókban. De ez titokban van tartva bolygótokon. 

 

A sötét kormányaitok elnevetségesítik a földönkívüliekről és a tudat fejlesztéséről szóló témákat, hogy ne legyen érdeklődésetek ezek iránt, és hogy nevessetek rajtuk. A hatalmon lévő, emberek ezredek óta hazudnak nektek a földönkívüliekről és a kozmikus törvényekről. Nem akarják, hogy tudjátok, mert félnek elveszíteni hatalmukat felettetek.  Ha ezt nem hiszed el, próbáld megtalálni az igazságot, hogy tudhass. A bizonyíték létezik, de magadtól kell megtalálnod. Csak azután fogsz hinni és tudni. Azt akarják, hogy negatív energiákat teremtsetek és dolgozzatok nekik, mint rabszolgák, a háborúik, adótokból való pénzelésével és mindennek a kigúnyolásával, aminek valami köze van a spiritualitáshoz és a földönkívüliekhez. Meghamisított képeket mutatnak nektek az űrből, hogy azt gondoljátok, hogy ott kint nincs semmi.  Járjatok magatok utána. Nagyon mérgesek lesztek, hogy ők mindig hazudtak nektek. Más bolygóról származó előbbre haladott emberek, ki akarnak szabadítani titeket ebből a rendszerből. Az igazság az, hogy az összes univerzum lakott.  Ez természetes dolog és semmi köze a tudományos fantasztikumhoz. Több földönkívüli, akik a múltban a Földre látogattak, a primitív földlakók által úgy voltak tisztelve, mint angyalok, vagy istenek. Ez az oka, hogy miért vannak vallásaitok és hitrendszereitek a Földön. Azokhoz a földönkívüliekhez imádkoztok, akik évezredekkel ezelőtt éltek a Földön. Pozitív és negatív földönkívüliek. Az igazságon nem változtat, hogy elhiszed-e, vagy sem, ez mindig valóság volt. Próbálj utána járni. Földi emberek ezrei tudják ezt már, de pár éven belül, mindenki fogja látni, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban. Ne légy sokkolva, amikor hajók ezreit fogod látni az égen. Jöjj rá, melyik küld szeretetet. Ezek a spirituálisak. Néhány negatív földönkívüli azt tetteti, hogy ők is plejádiak. Néhány embernek kapcsolata van velük és dezinformációt terjesztenek.

 

Ne legyetek elvakítva, valódi ufó képekkel. Fontosabb, hogy ki van azokban a hajókban. Háború folyik a sötétség és a fény között, a ti hátatok mögött. Hogy felszabaduljatok a tudat rabszolgaságából, amiben már 12000 éve éltek. Nem vagytok szabadok a Földön. Elfeledtétek, hogy mi a szabadság. Az egyedüli dolog, amit ismertek az a gyűlölet, erőszak, terror, cigarettadrogok, adók, hamis kormányok a TV-nek, félelem, hitrendszerek és babonák. A Titkos Kormány teremti ezeket a dolgokat, ezért, hogy irányíthasson benneteket. Ők maguk teremtik a terrort, hogy így legálisan, több hatalmat tudjanak adni a hadseregnek és kontrolltechnológiáknak.

 

A céljuk a negatív energia felerősítése. Akartok ilyen világban élni? Tudjuk, hogy sokan közületek nem hiszik ezt el, így ismét járjatok magatok utána.  A bizonyíték ott van, de nektek kell erőfeszítést tenni, hogy megtaláljátok. Próbáljátok törölni a mesterséges negativitást a tudatotokból. Összpontosítsatok pozitív energiára. Ez az erőtők, a gonosz ellen. Ők erőtlenek ezzel az energiával szemben. 

Ezért akarnak titeket kifordítani az erőtőkből. Ne hagyjátok, hogy a sötét kormány, manipuláljon titeket. Ők erre a televíziót, rádiót, újságokat, cigarettadrogokat, vallásokat, TV politikusokat, hadseregeket, elektromágneses hullámokat és öncsinálta háborúkat használnak, azon célból, hogy titeket, negatív módban tartsanak.

 

Mindenki, aki ezeken az információkon nevet, már manipulálva van, és több tanulnivalója van, mint másoknak.  Az intelligens ember, először utána nyomoz a témának, mielőtt róla véleményt alkot.

 

A világmindenség sokféle lénnyel van belakva. Emberszerűekkel és nem emberszerűekkel. A kormányaitok már kapcsolatban voltak és ezt titokban tartják. –ezért fejlődött a technológiátok az utolsó 50 évben, oly rohamosan. Azért éltek ezen a bolygón, hogy megtanuljatok pozitívak maradni, még ily negatív világban is. Az élet értelme, a tudat fejlesztése, a szív, az elme és a karakter fejlesztése, egy nemesebb szinten.  Spirituálisnak lenni, még akkor is, ha negatív energiák vesznek körül. Ez több életen keresztül történik és több bolygón, mert a lélek mindent meg akar tanulni.  Minden bolygó iskola, amelyben egy lépéssel magasabbra tudsz jutni. Minden lélek célja, hogy feljebb fejlődjön, vissza a forráshoz, kozmikus központi tudatállapothoz. Nevezhetitek „Isten”-nek, de ez nem személy. Ez energia, amelyből minden létezik. Nincs tudásotok az univerzumról, mert dezinformációk voltak nektek adva, kormányaitoktól és papjaitoktól. Még a Föld történelmének könyveit is a középkorban átírták, vagy törölték. A földönkívüliek településeiről történt felfedezések, vagy titokban tartva, vagy törölve lettek. Helyettük valamely állatcsontok felfedezését mutogatják és szenzációként adják el nektek. Butának és tudatlannak akarnak tartani benneteket, hogy így csak nekik legyen tudásuk és hatalmuk.  Tisztességesnek tűnik ez nektek? A bizonyíték még most is ott van, de magatoknak kell megtalálnotok. Ők nem fogják nektek ezt elmondani a nyilvános TV-n. Ha valóban meg akarod szerezni a tudást, a lét mindig fog utakat mutatni, hogy megtaláld. A legtöbb ember a Földön elfelejtette, hogyan hallgasson a lelkére. Szándékosan szét vannak zilálva, a környező negatív társadalomban. Barátaim, ezt ideje megváltoztatni! (Akarnotok kell!) Ti rémálomban éltek. Töröljetek ki minden negatív érzelmet magatokban. Más civilizációhoz hasonlítva az univerzumban, még fiatalok vagytok és az óvodában.

 

Összpontosítsatok pozitív érzelmekre. Legalább próbáljátok meg. Teremtsétek meg a belső vágyat, megkapni a tudást, a világmindenségről. Ne hagyjátok a negatív embereket, hogy megzavarjanak. Ők lopják az energiákat és primitívnek akarnak tartani benneteket, amilyenek ők maguk. Légy óvatos a dohányzókkal és alkoholfogyasztókkal. Ők negatív asztrális lények befolyása alatt vannak, akik az auramezejükben élnek és falják az életenergiátokat. Mindenki, aki szellemi erővel rendelkezik, láthatja ezt. Ha valami magasabban rezeg, mint te, láthatatlan számodra. Ez semmi természetfeletti. Ebben nincs semmi természetfeletti dolog. Ez egyszerűen magasabb szellemi tudomány, amelyet a legtöbb ember nem ismer. A negatív emberek próbálnak veszekedni veletek, hogy dühössé és erőtlenné tegyenek benneteket. A pozitív emberek, szeretetet és erőt adnak nektek. Mindig a tiétek a választás, kit akartok az oldalatokon. Hogy a FÉNYT, vagy a sötétséget, SZERETETET, vagy gyűlöletet. Ne hagyjátok őket, hogy megtévesszenek, mikor azt mondják, hogy spirituálisak és ugyanakkor, dohányoznak és valláskövetők. A spirituális ember, törődik az egészségével, mert ismeri az ÖNSZERETET, és nem hódol senkinek, mert felelősséget vállal az életéért. Csak ha szereted magadat, vagy képes szeretni másokat.

 

A dohányos, aki önmagát tönkreteszi, nem szereti magát, és először ezt kell megtanulnia. Mindenkinek meg kell hoznia a döntését most, ha pozitívvért, vagy negatívért akar élni. Ne pocsékold az életed hülye TV műsorokra, gyorsételekkel, vagy vallásokkal, akik a múltban, több millió embert megöltek. Amikor a Földre érkeztél, a terved az volt, hogy valami magasabbá fejlődj – nem valami alacsonyabbá. Gondolkodj rajta.

 

A negatív gondolatok, az emberek millióitól, többezer év óta, kényszerítik a Földet, hogy szabaduljon meg tőlük. Ezért van kaotikus időjárástok, földrengések, árvizek és tűzhányókitörések. A Föld, nem csak a gázszennyeződésektől szenved, hanem a Gondolati-szennytől is. A gondolatok energia, és az energiának mindig hatása van az univerzumra, mert az univerzumban minden összeköttetésben van. Ez magasabb tudomány. Próbáld feltölteni gondolataidat pozitív energiával, bármikor csak tudod. Összpontosíts a barátságosságra – nem a gyűlöletre! Képes vagy ezt megtenni? Többezer ember van itt a Földön, mint én, akik segíteni tudnak neked ezt elérni. Mi vagyunk a Fény munkásai, akik a lét magasabb valóságainak fényét használjuk a negatív megszüntetésére. A múltatokban angyaloknak hívtatok bennünket.

 

Mindenki, aki a FÉNYNEK dolgozik, keményen támadva van a sötét oldalról. Emiatt még inkább fontos, hogy a Fénymunkások továbbá növeljék fényüket. Ne hagyjátok magatokat elbátortalanítani a negatív emberekkel, vagy a problémákkal, melyekkel szemben álltok. Tartsd figyelmed a célon: segíteni ezt a bolygót belemerülni a szellemi fénybe, ahol semmi negatív nem tud létezni. A Föld- kísérlet, amelyben látni akartuk, tudjuk-e tartani fényünket, negatív környezetben, lassan a végéhez közeledik. A sötét oldal ezt meg akarja akadályozni. Ne hagyd a kétkedőket, arrogáns embereket, vagy a hamis fizetett pszichológusokat, hogy elbátortalanítsanak. Ők félnek a szeretettől és azoktól az emberektől, akiknek több tudásuk van, mint nekik. Sok életre van szükségük, amíg készek lesznek a magasabb bölcsességre. Ez az ő szabad akaratuk. Minden virágnak megvan a maga virágzási ideje. Minél több fényt küldesz ki a szívedből, annál gyengébbé válik a sötét oldal. Minél többet támad téged ezért a sötét oldal, annál inkább bók ez számodra, hogy jól végzed a dolgodat. A harc a gonosz ellen, inkább belül foglal helyet, mint kívül. A szívedben és a gondolataidban. Az energia, amit küldesz, fontos. Ha magadban negatívan gondolkodsz, növelni fogod magad körül a káoszt, mert táplálod.

 

Ha meg akarod szüntetni a káoszt bolygódon, a szeretet gondolatait küld szét. Ezek a morfogenikus mezőn keresztül, eljutnak az egész bolygóra. Ez az, ahogyan a sötét oldal tervét, elronthatod. Zűrzavart terveznek, nem csak ezen a bolygón, hanem az egész galaxisban. Megengedjük ezt? A sötét oldal arra használja a televíziót, hogy hazudjon nektek. A TV műsorok 90%-ának az a feladata, hogy megbutítson benneteket. Nem akarják, hogy az élet értelméről gondolkodjatok. Azt akarják, hogy azt higgyétek, hogy minden rendben van. A legnagyobb hazugság showok, azok, amelyek a politikusokkal kapcsolatosak. TV politikusokat és kamuválasztásokat mutatnak, hogy azt gondoljátok, megvan a jogotok a választásra. A valódi hatalmon lévő emberek, sosincsenek a TV-ben és saját családtagjaik által vannak megválasztva. Ameddig hagyod, hogy olyan emberek uralkodjanak neked, a rabszolgájuk maradsz, hogy a háborúikat pénzeld az adóidból. Képzeld el magadban, miféle világban akarsz élni. Képzeld el a világot, erőszak nélkül, hadseregek nélkül, politikusok nélkül, vagy képmutató papok nélkül, babonák nélkül, hitrendszerek nélkül, hazugságok nélkül.

Képzeld el a világot, ahol csak a szeretet uralkodik, ahol mindenkinek mindene megvan, ami szükséges, ahol a tudás rendelkezésére áll mindenki számára, és ahol a kapcsolat a magasabban fejlett bolygókkal természetes dolog. Fel kell építened az erős belső vágyat, hogy ilyen világban élj. Minél több ember képes elképzelni és küldeni ezeket a gondolatokat, annál egyszerűbben tudjátok a bolygó fejlődését pozitív irányba terelni. Kezdj el hallgatni a lelked szavaira, nem azokra a szavakra, amelyeket a televízión és rádión keresztül küldenek neked. Csak akkor tudod hallani a lelked hangját, amikor csendben vagy, stressz és zaj nélkül. A legtöbb ember naponta koncentrál a gyűlöletre, irigységre, vitákra és arroganciára.  Öntudatlanul, nem tudatosan élnek és elpocsékolják az életüket. Tégy elhatározást MOST! Miféle világban akarsz élni?

 

Küldj gondolatokat a szeretet erejével az egész bolygónak. Ez jobban megzavarja a sötét oldalt, mint bármi más. Képzeld el, hogy az egész bolygó a szeretet fényével van feltöltve és ez a fény miden gonoszt eléget. Most van az idő, hogy bizonyítsd magadnak, hogy valóban felnőtt vagy-e tudatban, vagy sem. Ha valaki szereti a gyűlöletet és az erőszakot, kevésbé fejlett, mint az állat, vagy a növény. Az élet értelme a tudatod és a szívedben lévő szeretet fejlődése. Nem az autód, a mobiltelefonod, a bankszámlád, a vallások, sportok, horrorfilmek és az erőszak mások felett. Egyszerűen, csak a szereteted a szívedben. Csakis ha a szíveddel gondolkozol, vagy a győztes oldalon. Ez a kulcs a magasabb léthez. Használni fogod ezt a kulcsot, vagy elhajítod? Tiéd a döntés.

 

 --Seng--