Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek benneteket Földön élő testvérek és nővérek!

2013.05.26

 Üdvözöllek benneteket Földön élő testvérek és nővérek!

 ozirisz-1.jpg

Ozirisz vagyok!

 

Üzenetem van hozzátok, ami a mostani éveteket és az elkövetkező évtizedeket fogja jellemezni, ha így folytatjátok. Csak rajtatok múlik, hogy az üzenetemben lévő tanácsokat megfogadjátok e.

 

Első szavaim azoknak szólnak, akik a kemény részét és a folyamatos részeit végzik a munkának. Ti kedves Földre megszületett és a Földi emberek között minden társadalmi rangban és hivatásban fellelhető lelkek. A munka neheze, ami már sok ideje, vagyis több évtizede megkezdődött mostanság fog tetőzni. A neheze abban van ennek az egész munkának, hogy a ti közöttetek élők nagytöbbsége még mindig alvó. Ha velük foglalkoztok, és nem hagyjátok őket az útjukon járni. Ne csodálkozzatok a nehézségekben. Ne a nehézségre irányítsátok a figyelmetek! Hanem magára a megoldásra.

 

Maga a megoldás a bennetek lévő Fény és annak kiárasztása. Nem törődve az olyanokkal, akik csak az energiátok és a Fényeket akarják. Ha kéritek a segítségem vagy párom Ízisz segítségét készséggel segítünk áldásunkkal és útmutatásunkkal a feladatok rátok eső részében vagy részeiben. Az én csoportom, akik itt vannak a Galaktikus Föderációval, a madárfélék Konföderációjával, vagyis a Kruxokkal, a Felemelkedett Mesterekkel és az Angyali illetve Arkangyali csoportokkal közösen együtt dolgozunk a bolygótok minden egyes szegletén. Ti Földre születettek! Mint nekünk is megvan, a mi részünk a munkával szintén megvan a ti részetek is.

 

A ti részetek a fizikai síkon az, hogy minél több szeretetet és Fényt árasszatok! Minden más, ami a leállásra vagy a lassításra sarkall az illúzió és a másik oldaliak trükkje. Be ne dőljetek nekik! Egyik ilyen trükkjük maga a média felületük. Hiába vannak ott közületek sokan. Nem engedik őket megszólalni. Pedig, ha tudnátok, hogy a médiátok hány %-a az, akik a sötétséghez tartóznak leesne az állatok. Megsúgom ez a % kicsi és csak a vágyakozásotok illetve az illúziókba rángatással és az álcázott szeretetük kimutatásával tudnak nektek és bennetek megosztottságot fenntartani. De ti is egy magatok, ha megálltok egy percre és elgondolkoztok. Az erőtök már azonnal meg fog többszöröződni és, ha tudatosan kéritek, máris megkapjátok tőlünk nem csak tőlem, hanem más spirituális angyali vagy pozitív földönkívüli segítőtöktől a jelet vagy jeleket, amik megmutatják számodra és számotokra a tanulni, megoldani és tudni valót vagy valókat. Amit aztán bölcsen és összhangban a Teremtő akaratával felhasználhatok és fel is használtok.

 

Azok a lelkek, akik akadályozni vagy megállítani akarnak, benneteket a feladatotok vagy a feladataitok végrehajtása során. Ha kértek engem vagy a páromat, Íziszt szóban vagy gondolatban elfogom vagy közösen fogjuk eltávolítani a közeletekből az olyanokat. Legyen az hozzátok közelálló személy is vagy a családotokból olyan, aki tudattalanul cselekszi azt, amit nem lenne pedig helyes. Ez a nagy többség, mert ezekkel szemben csak apróbb figyelmeztetések kellenek, amik megmutatják az ő számukra, hogy nem lenne helyes cselekedet azt, aki feladattal rendelkezik és folyamatosan akadályozni.

 

De azok is, akik azt hiszik, hogy a kéréseket minden apróságért megcsinálom, vagy megcsináljuk. Azokhoz is kívánni szólok. Még mielőtt az ilyen jelleműek is felkeresnének tisztázni, szeretném, hogy érzem, látom és tudom jól mindegyikőtök gondolatát és baját.

 

Szóval csak az kérjen engem, aki ténylegesen is a feladataira szeretne koncentrálni és nem pedig az életét szeretné kényelmesebbé tenni egy-két apróság eltávolítása vagy esetleges megregulázása érdekében. Mert az nagyon nagy csorbát fog szenvedni anyagi értelemben, vagy pedig olyan értelemben, ami az ő számára fájó. Aki még ezek tudatában is ilyen szándékkal fordul hozzám vagy a nejemhez-Íziszhez. Az viselni fogja a következményeit annak megfelelő arányában, amilyen szándékkal is fordultok hozzám. Ezért is ti is dolgozzatok magatokon, hogy ilyen ne fordulhasson elő.

 

Jelen világotok, amit ti formáltok magatoknak, és nem nekünk kell helyettetek megformálni. Sokan a földönkívüliek és a más dimenziókban élők közül azért nem nyúlnak bele a dolgaitokba, mert azzal elvennék tőletek a tanulás lehetőségét. Mi magunk is nagyon elfoglaltak vagyunk, de az, akin tényleg érezhető, hogy a szeretetteljesség vezérli. Annak készségesen és teljes erőbedobással fogok segíteni és egészen addig ez így lesz, ameddig a feladataira koncentrál.

 

De nem kívánok többet beszélni a csak rám jellemző szigoromról, hanem fontosabb információkról. Május 25-e egy olyan dátum lesz, ami a Fénymunkások számára fontos dátum lesz. Sokatok fog érdekességeket látni a saját fizikai vagy nem fizikai szemével vagy pusztán érezni a közelében. Ők mindannyian Fény entitások és a Fény képviselői. Ezért semmi esetre se féljetek. A feltétel nélküli szeretet tudja csak a feltétel nélküli szeretetet felismerni.

 

A mostani világotok ennek jegyében fog megváltozni és a május 25-ei kaput követően sokkal több esélyetek lesz, hogy kapcsolatba kerülhessetek más felsőbb dimenziókban élő testvéretekkel és nővéretekkel. Ők mind emberi lények, akárcsak ti.

 

Üzenetem ezzel vége. A Fény spirálja legyen rajtatok és azon is mozogjatok. Ozirisz voltam."

 

„Tímea”

ozirisz-2.jpg