Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levélváltás egy baráttal

2008.12.03

 

Egy barátom írta nekem:

 

"A drágulás hullámai egyre több embert taszítanak az éhhalál szelére....lassan -lassan lehetetlené téve  a puszta létezést is. Ember embernek lesz farkasa."

 

 

És a válaszom erre:

 

Ez tejesen törvényszerű a fizikai síkon. És ha megnézzük a János Jelenéseket erről már volt szó.

A Cunami (Tsunami) óta beléptünk az utolsó "felvonásba", és szemmel láthatólag felgyorsultak az események.

Én ezt a saját példámból is tudom, mert eddig este 8-kor lecsukódott a szemem, amikor lement a nap, és hajnalban keltem. Most éjfélkor fekszem, és ugyanúgy hajnalban kelek pár óra alvással teljesen pihenten, és az augusztus óta van.

Figyelmeztettek egy pár rossz szokásomra is, amit meg is változtattam (legnagyobb bánatomra le kellett szoknom nyár közepén a hideg söröcskéről, és azóta is minden alkohol tiltott a mentális frissen tartás miatt), és figyelmeztettek, hogy nemsokára szükségem lesz a kondimra is, így 136 kg-ról már 120 -re letornáztam magam, sajnos készülni kell egy komoly változásra, ami igénybe veszi majd az embereket, a szervezetet!!

Szellemtannal foglalkozó barátaim is hasonló dolgokról meséltek, a nap 24 óráját ki kell használni a tanításra, tanulásra, fejlődésre.

 

Barátom írja:


"A hamis ideológiák záporában az emberiség, mint buta csorda akármire felhasználható, aki egy koncot ígér, mutat. Ennek fényében, most lesz igazan nehéz embernek maradni...azaz  az Isteni eszme követőjének maradni/lenni.
Nem tudom én vagyok-e pesszimista, de úgy érzem, hogy a végső idők nagy viharának első szellőlebbentése megérintett minket."

 

 

Válaszom erre:

 

Pontosan erről van szó, és megy a megmérettetés, a "megpecsételés", és sokan most tesznek életüket meghatározó komoly döntéseket!

Ez pontosan és röviden azt jelenti, hogy akik nem méltóak arra, hogy a tisztességes és szeretetre vágyó szellemtársaik között éljenek, azok "száműzve" lesznek több millió (vagy milliárd) évre egy alantasabb Kozmoszba, és ott is a geológiai szférákba, ahonnan újra a testetöltés kegyelmi állapotán keresztül kezdik elölről szellemi evolúciós útjukat újra.

 

Most fognak vizsgázni a szellemi lények. A "gonosz" szabadjára van engedve, most azt látják az emberek, hogy lehet lopni - csalni - ölni büntetés nélkül, és akinek olyan a lelkisége, az meg is teszi, és ezzel...nagyot fog bukni majd, de ezt nem tudja előre, mert most ezt "büntetlenül teszi", sőt fürdik a cselekedetének eredményében boldogan, lenézve "alantasabb" társait... és majd jön a meglepi...

 

Most jön az az időszak, amikor "megélhetési bűnözök" kerülnek elő, amikor elvágják egy falat kenyérért a másik nyakát, ahelyett, hogy hinnének Isten igazságosságában, és Jézus szavainak igazságában!

"aki elveszti értem életét, annak örök életet adok!"

 

Mit is jelent ez a mi nézetünkből?

 

Ha kell, éhen halok a fizikai síkon, és tisztességesen élek az utolsó pillanatig, nem bántok senkit, se hanem szeretettel életem utolsó pillanatáig segítem a többieket, és ha éhezek, se veszem el a másikét, és ha meghalok.... és itt a fizikai síkon a romlandó test elpusztul, és a lélek örök életben fog ragyogni, amikor a HIT élővé változik!

És ez komoly lemondás, és próba átélésével lehetséges.

 

Elvesztem a munkám? Nem lesz ennivalóm?

 

Mit is vesztek el? A "színházi játékban a fizikai síkon" a színdarabban játszott figurám szerepét, és levonulok a színpadról, mert nem kell többé szerepet játszanom!

 A szellemi közlések szerint, amikor elérjük azt a szellemi szintet, hogy beléphetünk a 4. szférába, a "menny előcsarnokába", akkor itt a fizikai síkon egy utolsó, szenvedéssel teli életet kell megélni, nagy próbát kiállni, és nem kell többet visszaszületni, és egy szebb világ részesei leszünk.

 

Az Isten - hit mindenen átsegít minket. Mindig eszünkbe kell jutnia, hogy Jézus értünk, érted, értem  halt meg!

 

 

Barátom írja:


"Nem vagyok híve az összesküvés elméleteknek, de vajon az egész nem egy
vezérelt folyamat ?   Ha véletlenül mégis igen, akkor ki/kik által ?

 

 

 

Válaszom erre:

 

A szellemi vezetés törvényszerűen próbáknak vet alá, és ilyen próbák mindig voltak az emberiség történetében ciklusosan,

 

Ennek a próbának (vizsgának)  vagyunk "szenvedő" áldozata. De csak ezen keresztül vagyunk képesek megtisztulni! A "szenvedés" alkalmas egyedül rá, a "jólét" ritkán tanít a jóra!
Igaziból a szabad akaratunk nem annyira szabad akarat, maximum 3-5%-ban működik, mert az előre megtervezett életünknek (színdarabnak) kell játszódnia, hogy a lélek azokból az élethelyzetekből tanuljon, fejlődjön.

Aki eltér ettől - mert el lehet - az hamar befejezi az életét, és "leveszik az élet színpadáról".

Honnan tudod, hogy dolgod van a földön? Onnan, hogy még élsz!

 

De azért sok minden belefér ebbe a 3% -ba!

 

Ismerjünk fel mindent, hogy értünk van  a szenvedés, értünk van a "most" rossznak tűnő dolog is, keressük meg mindenben a mozgató "rúgót", hogy mi miért van, és a felesleges szenvedéstől megkíméljük magunkat!

 

Nagyon készül valami, hiszen az utolsó pillanatokat éljük, és bármikor történhet valami "különleges", és főleg azok félnek, akik a lelkük mélyén érzik, hogy még nem állnak készen!

 

A fizikai én nem törődik ezzel, a szellemi ÉN, pedig már jajgat és szenved, és ezt érzik tudat alatt az emberek!

 

Ezért is kell teljesen odafigyelni magunkra, a fejlődésre, és segíteni azokon, akiken csak lehet

 

 

 

--Seng--

 

 

A legvégén nem az fog számítani, hogy mennyi év volt életedben, hanem, hogy mennyi élet volt éveidben...
/ Abraham Lincoln/