Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nácizmus és egyéb gondolatok

2009.08.27

 

 

Érdekes dolog történt a 2. világháború után, egy amerikai kisvárosban, ami el volt zárva a külvilágtól, ugyanis felütötte a fejét a nácizmus eszméje a fiatalok körében.

Ennek az oka az volt, hogy a világháborúban meghalt náci katonák lelkei születtek le tömegesen egy helyre, és a lelkükben hordozták az elmúlt élet csiráit, emlékeit.

 

Most a korszakváltás időszakát éljük, sokan meg lesznek méretve, karma feltorlódások időszakát éljük, spirituálisan felfokozott világban vagyunk.

Egy Isteni törvény szerint minden fizikai testbe kötelező léleknek leszületnie. De a Föld túl van népesedve, és sok testben olyanok vannak, akiknek már nem kellene, vagy még nem kellene itt lenniük. Mit is jelent ez?

 

Az első testetöltéshez nagyon sok próbán kell átmenni, mire a geológiai szférából kiszabadul a mélyrebukott szellem, és végre első alkalommal testetölthet a Földön.

Sokan utolsó idejüket élik a Földön, vagy már nincsen miért visszaszületniük, mert részükre a Kegyelem ideje lejárt, már nem tudnak olyan életet élni, hogy helyrehozzák hibáikat, így ők már nem születnek vissza, mert nincs miért, ezt egy jó példával illusztrálva:

egy bukott diákot nem iratnak be a következő tanévre, hogy folytassa az iskolát egy magasabb évfolyamon.

 

Ellenben annyi fizikai testet „teremtünk”, hogy tömegével vannak jelen olyan szellemi lények, akiknek nincs itt a helyük, de mégis el kell foglalniuk egy – egy fizikai testet, fejletlenek, vagy gonoszak, és ez is magyarázat sok olyan történésre, ami sokszor érthetetlen a számunkra.

 

Németországi barátaim sorban beszámolnak róla, de az egész világon észrevehető a nácizmus eszméjének megjelenése. Fellángolt a zsidógyűlölet ezerszeresen Németországban, a cigányság elleni globális gyűlölet már Magyarországon, és még hosszú a sor az európai népeknél is, főleg a balkáni országokban.

 

Vizsgáznak a szellemi lények az utolsó órában, és egyszerűen nem veszik észre.

Hordozzák lelkükben régi sérelmeiket, hibáikat, bűnöket, és az ellen harcolnak sok esetben, ami bennük is mint hiba jelen van. Ilyen volt az az eset is, amikor Budapesten megtámadták a meleg felvonulást a „nagy kemény” fiuk, miközben a bennük lévő rejtett homoszexualitás ellen akartak harcolni, csak ezt nem tudták magukban feloldani, elfogadni. Ez különben a duál – törvényben is leírt spirituális fejletlenségnek köszönhető, csak ezzel ők maguk nem voltak tisztában.

 

Szintén fellángolt Magyarország trianoni jogtalan szétdarabolásának sérelme.

Ez jogos felháborodás, csak azóta eltelt majdnem 100 év, és sok minden megváltozott, és azt kell tudomásul venni, hogy csak a szeretet és a türelem az igaz fegyver a kezünkben, az erőszak erőszakot szül. Amikor India angol gyarmat volt azt mondta Gandhi, ha a mi szeretetünk gyengébb az angolok fegyverénél, akkor bennünk van a hiba.

Ez az egyetlen járható út! Sajnos felrémlik bennem az a kép, amikor Magyarországon nyilasok öldöstek büntetlenül, olyan áleszméket loptak az emberek tudatába, hogy azok örömmel mentek gyilkolni a Kárpát – medencében lévő mellettünk élő népeket, és persze azok között is azokat, akik kiszolgáltatottak voltak, és ártatlanok, mert az igazi gazemberek megmenekültek mindig a népharagtól az esetek nagy többségében. Sokan nem is tudnak a magyar katonák kegyetlenségeiről, amit elkövettek (pl. Újvidéken), és még ma is szembesülünk vele sok helyen, és ezért is nem szeretik népünket.

 

Nagyon fontos felismerni, hogy ebben az utolsó időben a szeretet az egyetlen kulcs, ami átsegít minket a nehézségeken. Ekkor nem kerülünk egy alsóbb geológiai szférába újra több ezer vagy millió évre.

 

A gonosz szándékosan szabadjára van engedve, amit eddig visszatartottak a szellemi erők, most már nem tartják béklyó alatt, hogy megtanuljuk, hogy milyen igaziból a rossz, és rájöjjünk a jó ízére.

 

Már a politikai pártok is kezdik „meglovagolni” önös érdekből a magyarság kiemelkedő szerepét, kihangsúlyozva a kiválasztottságot. Csak egyet felejtünk el, hogy ez komoly lemondással és munkával jár, és sajnos mi is beálltunk a bukott szellemiségek közé.

Észrevehető a feszültség, a vibrálás, a kettéválasztottság a népben sajnos, de erről a mediális közlések is beszámolnak, hogy ami most kicsiben történik a Kárpát – medencében, az lesz az egész világon sajnos.

 

Pedig jó lenne felébredni, amíg nem késő…

 

Írta: Karsay István