Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végzetes szellemidézés

2008.01.07

 

 

A mostani történet megtörtént eseten alapul. Egy barátom barátnője volt a szenvedő és tragikus alanya, mely a lány halálával zárult. A pontos eseményeket a halála után személyesen a tőle tudtuk meg egy médium segítségével.

 

Anna nem foglalkozott ezoterikával egész életében, nem volt vallásos, bár szokás szerint a szülei megkeresztelték. Földhözragadt gondolkodásmódja végigkísérte életének 45 évét. A változás februárban következett be. A munkahelyén megismerkedett egy kolleganőjével, akivel szorosabb barátságot alakítottak ki. Barátnője pszichológiával foglalkozott, elvégezte az agykontroll tanfolyamot és javasolta ezt Annának is. Anna elment egy hétvégi tanfolyamra és nagyon megtetszett neki a láthatatlan világ ízlelése és ráérzett a működésére is. A barátnője mesélt neki a veszélyekről, de ezek a figyelmeztetések süket fülekre találtak. Kezdett odafigyelni a meditációra és nagyon tetszett neki, hogy különleges gondolatai vannak, ami egyértelműen nem a saját gondolatokat, érzéseket tükrözi.

 

Összeismerkedett egy baráti társasággal, ahol szellemidézéssel foglalkoztak kedvtelésből. Egy este meghívásra ő is elment és részese lett egy ilyen jellegű médiumi összejövetelnek. Nem kellett volna. Ha odafigyelt volna barátnője intelmeire, akkor megtudta volna tőle, hogy védelem és beavatott médium nélkül ez a „játék” komoly veszélyeket rejt magában. A köztes létben lévő negatív szellemek csak arra várnak, hogy valaki behívja őket és rögtön rátelepednek, megszállják a testét. Most is ez történt. Minden védelem és szaktudás nélkül elkezdtek szellemet idézni, ráadásul Anna elkövette azt a hibát, hogy meditált is magában közben és ezzel teljesen nyitott lett a másik világ sötét erői felé. Sikerült egy olyan erős szellemnek a megszállása alá kerülni, aki irányítani kezdte az életét.

 

Miután a benne lévő szellem látta a többi szellemet, akik körülöttük voltak, a kívülálló ember csak annyit vett észre, hogy Anna magában beszél. Nem a lány beszélt magában és a körülötte lévő „semmihez”, hanem a benne lévő szellem folytatott eszmecserét a szellemtársaival!

 

Anna szakított barátjával  és a pszichológus barátnőjével is, aki ugyan észrevette a veszélyt, de nem tudott segíteni rajta, mert ő minden próbálkozást elutasított. Munkahelyén közölte, hogy ki fog lépni és egy olyan helyre megy dolgozni, ahol nagyon sokáig fog tartózkodni és hosszú távra garantálják, hogy ott maradhat. Lakása eladást gondolkodott, közben elkezdte felújítani, hogy több pénzt kérhessen érte. Közben elkerülte minden régi ismerősét, ha találkozott valamelyikkel elfordította a fejét és nem nézett többé senki szemébe, de ha tehette, akkor inkább kikerülte őket az utcán.

 

A benne lévő szellem tudatosan és jól dolgozott. Valószínűleg többen támadtak rá és tartották irányításuk alatt. Ez az állapot két hónapig tartott. Anna egy szép tavaszi napon a lakótelepi lakásuk előtt két ismerős idősebb szomszédot megkért, hogy maradjanak ott, mert mutatni szeretne valamit. Utána felment a 4. Emeleti lakásába és áthívott egy másik ismerőst, majd eltorzult arccal kimászott az ablakpárkányra. Valamit beszélt a levegőbe, mintha tartózkodna mellette valaki, majd búcsút intve a szomszédnak, magváltozott arckifejezéssel, kidülledt szemekkel kiugrott az ablakon és szörnyethalt!

  

Barátom teljesen kikészült, amikor megtudta az eseményeket. Nagyon fájt neki barátnőjének halála és  halálának körülményei. Mindig reménykedett benne, hogy meggyógyul, de ez az esemény felborította minden elképzelését. 

                                                                                                                  

A lány halála után különleges dolgok kezdtek történni vele. Furcsa bizsergéseket kezdett érezni, olyan érzése támadt, mintha a barátnője ott tartózkodna vele a lakásban. Sokszor megmagyarázhatatlan rosszullétek jöttek rá, amik egyik pillanatról a másikra megszűntek. Annának volt egy lánya, aki nem vele élt, de tartotta vele rendszeresen a kapcsolatot. Amikor barátom Anna a lányával beszélt furcsa bizsergés járta át. A lakásban a képek elkezdtek mozogni a falon, furcsa jelenségek történtek. Tamás, mert így hívták barátomat érthetetlenül állt az események előtt. Élete során nem találkozott soha para jelenségekkel, még olvasmány szinten sem, legfeljebb a televízió képernyőjén keresztül  kapott valamilyen szintű információt, de betudta azokat is a képzelet szüleményének. Nem mert ezekről senkinek beszélni, mert félt, hogy kinevetik. Magában tartotta a történéseket és egyre jobban félt attól, hogy még mi történhet vele.

Ekkor találkoztunk egy munkavégzés kapcsán  Miután véletlenek nincsenek, már belépéskor láttam Tamáson, hogy valami nagyon nyomja a lelkét és bánatot okoz. Pillanatok alatt megnyílt és először félve, majd egyre bátrabban  mesélte az eseményeket. Nagyon örült, hogy végre valaki meghallgatja és nem neveti ki.

 

Mikor keresztkérdéseket tettem fel egészen meglepődött, mert olyan dolgokra kérdeztem rá, amit ő is tudott, de még nekem se mert elmondani. Egyértelműen megállapítható volt, hogy barátnője szelleme van vele a lakásban és akar valamit tőle. Szerencsésebb esetben csak mondani akar valamit, rosszabb esetben rátelepedni Tamásra. Úgy döntöttünk, hogy elmegyünk egy általam ismert szellemidézőhöz, akivel már volt kapcsolatom és megbízhatónak tartottam. Erről már írásaim elején tettem említést. A szellemidéző megfelelő védelemmel és szaktudással rendelkezett.

Megidézte Anna szellemét, aki elmesélte az előbb megismert történetet. Azért jelentkezett Tamásnál, mert Tamásban volt nyitottság a médiumi közlések felé, csak ő még ezt nem tudta akkor magáról. Egyedüli gondja Annának az volt, hogy azt szeretné, ha Tamás figyelemmel kísérné a lánya életét és távolról vigyázna rá. Ezt Tamás megígérte. Anna nagyon hálás volt érte és megköszönte. Elmondta, hogy Tamást most már békén hagyja, mert a célját elérte és eltávozik egy másik dimenzióba és ha Tamás szereti még egy picit, akkor nem idézi meg többet, mert nagyon sok dolga van és azzal szeretne foglalkozni! Egy – egy ilyen szellemidézés eltereli figyelmét a munkájáról és visszaveti a szellemi fejlődésben.

 

Tamás, aki régen nem foglalkozott ezoterikus dolgokkal azóta megváltoztatta az életét. Szintén elvégezte az agykontrollt, mert szellemi tudásának tárházát bővíteni szerette volna és ez nagyon jó kiindulási alap volt a számára. Olyan szintre emelte a megszerzett tudását, hogy már szellemgyógyászati kísérleteket is elkezdett és eddig eredményeket tapasztalt. Barátnője halála kizökkentette nyugvó szellemét a holtpontról. Valószínűleg a tragikus haláleset olyan traumát okozott Tamás életében, hogy  megnyílt a médiumi képessége. Sok embernek egy-egy ilyen hírtelen trauma, stressz helyzet kell ahhoz, hogy olyan képességek birtokába kerüljön, amiről eddig nem is volt tudomása.

 

Tanulmányozom a Halálközeli Élményeket és kijelenthető, hogy az élményeket átélt emberek nagy része szinte egy beavatáson megy keresztül és megváltozik az élete értelme, életfelfogása. Sokan gyógyító erő vagy médiumi képesség birtokába kerülnek.

 

Egy hasonló helyzet is oldhat fel olyan tudást takaró zárt kapukat, melyek kinyílnak és a tudás kiáramlik az egyénre. Sok mindennek a birtokában vagyunk, csak nem vagyunk eléggé érettek ahhoz, hogy megkaphassuk. Mikor elérjük azt a szintet, hogy alkalmasak leszünk a megszerzett tudás birtoklására és megfelelő alkalmazására, akkor beavatásként egyszerre vagy részletekben megkapjuk azt a részt belőle, amire szükségünk lehet további szellemi fejlődésünkhöz.

 

  -Seng-