Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalterápia és gyógyítás angyalok segítségével

2011.10.05

 Kép

 

Angyalterápiának nevezzük, azt a gyógyító folyamatot, amikor angyali segítséget kérünk, egy-egy probléma megoldására, legyen szó lelki vagy testi problémáról.

A terápia során meditációs állapotban felvesszük a kapcsolatot:

 

-          a személy őrangyalával, aki tanácsokkal mutat utat, egy-egy gyógyulásra szoruló helyzet megoldásához. Segít mindazoknak a nehézségeknek a felkutatásában, melyek a mindennapi problémákat okozzák. Ráirányítja a figyelmet a megoldásra is.

 

-          A problémához legjobban igazodó angyallal is kommunikálunk, aki konkrét segítséget nyújt a páciensnek adott kérdésben.

 

-          Problémák leküzdésére, testünk és lelkünk érdekében fokozzuk a hatást gyógyító kristályokkal, melyek gyógyító- és szeretetenergiát sugároznak felénk.

 

-          Speciális hatású képekkel erősítjük testünk, lelkünk, szellemünk. A megfelelő forma, szín, alapjelentés, vagy kódolt jelentés segítségével beindítjuk az öngyógyító folyamatokat.


Ha úgy érzed, hogy egy élethelyzeted kilátástalannak tűnik, nem akar megoldás érkezni, ha érzelmeid vagy fizikai tested gyógyításra szorul, esetleg csak szeretnél segítséggel kapcsolatot teremteni angyalokkal, akkor várom jelentkezésed szeretettel! Előzetes időpont egyeztetés után, két órát töltünk el égi segítőinkkel.

 

A szolgáltatás ára: 5000Ft

 

Email: angyalszarny68@gmail.com