Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény és rezgés

2014.05.07

    Fény és rezgés 

 hangtálak-kicsi.jpg

A hangterápiás gyógyítás egy különleges eljárása a fizikai test rezgésének a visszaállításában. Mint tudjuk ,a világ rezgésekből áll össze. Indiában már több mint ötezer évvel ezelőtt is tudták, hogy a test, a lélek ,és a szellem csak akkor működhet tökéletesen, ha harmóniában vannak egymással. A betegségek akkor kerülnek előtérbe, ha a test sejtjeinek a rezgése megváltozik, csökken, vagy nagyon megemelkedik. A keleti kultúrákban úgy gondolják, hogy az univerzum és az emberek fényből és rezgésekből keletkeztek. Ha abból indulunk ki, hogy minden és mindenki fényből és rezgésekből áll össze, akkor tudatosodhat bennünk az  érzés, hogy  testünk folyamatos rezgésben és változásban van. Így átadhatjuk magunkat ezeknek az érzéseknek és rezgéseknek. 

 

A gyógyítás menete 

A hangtálak különböző rezgésekkel rendelkeznek. A fizikai test 70-80% vízből áll ,ezért a rezgéseket szabadon szállítják a testben minden irányban. A tálak rezgése a bőrön és izmokon keresztül eljut a sejtekig ,és sejtszinten fejti ki a hatását ( visszaállítja a sejteknek az alap rezgését). A gyógyulni vágyó kliens ruhában fekszik az ágyon, a testére felhelyezett tálat vagy tálakat filc ütő segítségével közepes erővel megütjük. Ekkor a testre helyezett tál rezgése mélyen behatol a sejtekbe és szétárad a testben.

 Felébresztve az akupunktúrás pontokat, meridiánokat, tisztítja és feltölti a csakrákat és az aurát. A kezelés alatt folyamatos ütésekkel tartjuk fenn a rezgéseket, melynek időtartama

45-50 percet vesz igénybe. Ezen idő alatt a test különböző pontjaira helyezett tálak a vízháztartás hatására át -strukturálják a fizikai testet, minek következtében egy öngyógyító folyamat indul el. Rendszeres kezelések hatására a fizikai test sejtjei visszanyerik eredeti rezgésüket, és megszűnnek a betegségek. A rezgések mellett a hangoknak is

 fontos szerepe van a gyógyításban. A hangok eljutnak az agyba, és a  a lélekhez, majd meditatív állapotba juttatják a vendéget, melynek hatására a rezgések még könnyebben és mélyebben jutnak el a sejtekhez.

 

 A hangterápiás gyógyítás hatásai: 

- oldja a stresszt és a feszültségeket

-         segít az izületi betegségek gyógyításában

- oldja az idegbecsípődéseket

-         segít a gerincsérv gyógyulási folyamataiban

-         megszünteti a migrénes fejfájásokat

-         szabályozza az emésztést

-         javítja a vérkeringést a végtagokban

-         oldja a fizikai testben az energia blokkokat

-         segít a koncentrációban, tanulásban

-         nyugtatja a testet és a lelket, segít az alvásban

-         lecsillapítja a hiperaktív gyerekeket és felnőtteket

 

Gyakorlatilag hat az egész testre és azon belül a lélekre is. Ezáltal visszanyerheti mindenki a test felett az irányítást, ismét egészségesnek érezheti és tudhatja magát.

 

Ha úgy érzed szükséged van a segítségre és nincs kedved, vagy lehetőséged  utazni, hívj s felkereslek otthonodban.

  

A hangtál masszázs díja: 8 ezerFt/alkalom

+ üzemanyag költség, ha utaznom kell.

 

Bodacz Zsolt  

 

Indiai hangtál terapeuta

Email: lelekkarma@gmail.com

Tel:  +36-70/3989819