Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hangfürdő-meditáció

2014.05.07

Hangfürdő
Meditáció, rezgésemelés, testi, lelki, szellemi gyógyítás

hangtalak-01.jpg


A hangfürdő nem egyszemélyes terápiás gyógyítás, hanem csoportos, több ember részvételével végezhető elcsendesedés, meditációs gyakorlat.

A rohanó világunkban az embereknek egyre kevesebb idejük jut önmagukra, és a fizikai testük egyensúlyban tartására. A hangfürdő segíthet neked abban, hogy kikapcsolódj a hétköznapi feladatok sokaságából és igazából csak magadra tudj figyelni. Teljes testi, lelki ellazulást és gyógyítást érhetsz el vele, ha átadod magad a hangoknak és rezgéseknek.

Különböző hangtálak, és gongok segítségével, megteremtünk egy olyan energetikai közeget, mely segít neked abban, hogy egy teljesen ellazult állapotba kerülj. A hangok, valamint rezgések segítségével egy módosult tudatállapotba kerülsz. A hangok és rezgések a téren és időn keresztül eljutnak hozzád, és az agyban olyan energiákat szabadítanak fel, melyek elindítanak egy gyógyítási folyamatot a testedben. Mivel fizikai tested 70%-a vízből van így a hangfürdő alatt a tálak és gongok hangja és rezgése, eljut fizikai tested minden egyes pontjába és elkezdi sejtszinten gyógyítani azt.

Ha úgy érzed, hogy szükséged van a kikapcsolódásra, és fizikai tested feltöltésére, akkor legyél te is részese e csodálatos hangfürdőnek.

Akik részt vettek már Hangfürdő meditációban, azok tudják csak igazán milyen csodálatos élményben volt részük, és milyen változásokat indított el bennük.

 

Helyszín: Debrecen 
Hozzájárulás költsége: 1000Ft/fő


Részvételi szándékodat a hely korlátozottsága miatt, max 25 fő, kérlek időben jelezd a következő elérhetőségeken:


Bodacz Zsolt, Hangtál terapeuta: tel: +36-70/3989819
zsolt.bodacz@gmail.com

 

 

hangtal-4.jpg