Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Integrált Energia Terápia, szelíd angyali gyógymód

2014.09.08

  

Integrált Energia Terápia, szelíd angyali gyógymód

Az Integrált Energia Terápia® (IET) egy új energiás, „kézrátételes” módszer, amely az angyalok energiájával dolgozik. A terápiát egy amerikai reiki mester, Stevan Thayer és Ariel Angyal közösen dolgozták ki. Gyógyító munkájukhoz később több angyal is csatlakozott. 

Az IET energiakezelés, szelíd és egyszerű gyógymód, amely az angyalokkal együttműködve arra irányul, hogy az ember fizikai és energia testében az életenergia áramlását helyreállítsuk, illetve megnyissuk.

ildiko-5.jpg 

Mi történik IET kezelés közben? 

Az IET kezelés angyalenergiákkal „átmossa” a fizikai testet és az energiatestet, kipucolja az érzelmi- és energiablokkokat, ezáltal helyreállítja az életenergia áramlását. Az érzelmi, lelki traumák, nehézségek, negatív érzelmek, elnyomott vagy elfojtott érzelmek, félelmek és negatív gondolatok energiablokkokat hoznak létre, amelyek meggátolják az energiaáramlást a szervezetben. Az energiablokkokhoz tartozó negatív érzelmek egy-egy sejtmemória területen raktározódnak el. Az érzelmi- és energiablokkok hatásai érzelmi, fizikai panaszok formájában jelenhetnek meg az életünkben. Ezeket a blokkokat szelíden feloldja, eltávolítja, és pozitív energiákra cserélik az angyalok az IET kezelés közben – ezáltal megszüntetik a panaszok okát. 

Az IET kezelés során a terapeuta 9 gyógyító angyal, segítő, támogató közreműködésével segítséget nyújt a kezelt személy számára az energia blokkok elengedéséhez, a fizikai és energia testből történő eltávolításához és a negatív energia lenyomat pozitív ellenpárjának a sejtmemóriába történő integrálásához. A gyógyítási folyamat nem a terapeuta irányítása alatt áll, ő csak rendelkezésre áll az angyali energia csatorna megnyitásához ill. a gyógyító energia rajta keresztül, a kezelt személyhez áramolik. A gyógyítási folyamat teljes mértékben a gyógyító angyalok irányításával történik. 

Hogyan hat az IET energia? 

Az IET energiasugár forrása közvetlenül az angyalbirodalom. Az IET energia a test kilenc sejtmemória területén alkalmazva segít feloldani az érzelmi blokkokat, és elengedni a negatív érzelmeket, negatív gondolatokat, negatív meggyőződéseket, negatív önmegerősítéseket. A negatív érzelmi lenyomatok helyett az angyalok azok pozitív megfelelőit integrálják az energiarendszerünkbe és a sejtmemóriába. Így az IET kezelés nemcsak eltávolítja a blokkokat, és átjárhatóvá teszi az energiarendszert az éltető, a gyógyító életenergia számára, de a blokkok helyét pozitív érzelmekkel és energiákkal tölti fel, így hosszú távra biztosítja a kezelés pozitív hatásait is. Az IET energia a karmikus blokkokat is gyógyítja: szelíden, de hatékonyan feloldja azokat.

 9-angyal-2.jpg 

Melyik angyalokkal dolgozik együtt az IET?

Az IET kilenc gyógyító angyal energiájával és segítségével dolgozik, akiket összefoglaló néven Az Energiamező Gyógyító Angyalainak hívunk.

A csoport angyalait Ariel Angyal képviseli, hozzá csatlakozott ebbe a gyógyító angyalcsoportba Raphael Angyal, Gabriel Angyal, Celestina Angyal, Faith Angyal, Cassiel Angyal, Daniel Angyal, Sarah Angyal és Michael Angyal. Mind a kilencen erős szeretettel teli, gyógyító angyalenergiával támogatják az IET terapeuták munkáját. 

A kezelés időtartama 2 óra.

Helyszín: Hajdúszoboszló, vagy megbeszélés kérdése.

Díja: 10 ezer ft.

Első kezelés alkalmával 20% kedvezményt biztosítok! 

Magyar és nemzetközi, terapeuta oklevéllel rendelkezem! 

Időpont egyeztetés, bejelentkezés: angyalszarny68@gmail.com

Szécsi Ildikó, IET terapeuta, angyalterapeuta