Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Spirituális megtisztulás fizikai, és mentális szinten hangtálak segítségével

2014.01.02

 Spirituális megtisztulás fizikai, és mentális szinten

hangtálak segítségével

 hangtálak-kicsi.jpg

Teljesen új, terápiás kezelést ajánlok annak, aki szeretné megtapasztalni a hangtálak keltette rezgések és hangok csodálatos világát.

A korábbról már ismert hangtál terápiának az állókezelés részét, két újabb elemmel bővítettem.

Az állókezelés után egy úgynevezett Piramis formájú kezelés következik. A vendég térdelő helyzetben a sarkán ülve fogadja a tálak által keltett hangokat és rezgéseket, majd ezt folytatjuk több hangtállal végzett intenzív rezgésterápiával.

A harmadik elem a terápiában amikor a vendég hason fekszik, és a testére valamint a köréje helyezett hangtálakból kapja azokat az energiákat, melyek eljuttatják őt egy olyan meditatív állapotba, amikor szinte semmi sem létezik körülötte, és teljesen más tudati állapotba kerül.

E három részből álló terápiás kezelés alkalmával megtisztítjuk a benne és körülötte lévő összes negatív energiától, majd egyúttal fel is töltjük olyan pozitív energiákkal, melyek segítenek neki abban, hogy a hétköznapokban könnyebben vegye az akadályokat.

 

Kiknek ajánlom ezt a fajta energetikai tisztítást és felöltést?

Mindenképpen olyan embereknek, akik folyamatosan ki vannak téve stresszes helyzeteknek, feszültséggel teli életet élnek, kimerültek fáradtak, körbe vannak véve negatív energiákkal, és a betegségeik mind ezeknek köszönhető.

Akik nehezen tudnak ellazulni, relaxálni, meditálni, és nem tudják kikapcsolni az elméjüket, ami folyamatosan zakatol.

Egy ilyen kezelés alkalmával megtapasztalható, milyen is az, amikor nincsenek gondolatai az embernek, és csak is arra kell figyelnie, hogyan változik meg az energetikai rendszere és válik ő maga nyugodttá, és kiegyensúlyozottá a kezelés végére.

Egy ilyen kezelés 30-40 percet vesz igénybe, melynek költsége 6000Ft/fő/alkalom.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor a következő elérhetőségen jelentkezhetsz:

Bodacz Zsolt

Életviteli szakértő,

metafizikai, holisztikus és spirituális oktató,

indiai hangtálterapeuta,

Tel: 06-70/3989819

Email: zsolt.bodacz@gmail.com