Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzletek és lakások spirituális tértisztítása

2014.01.02

 

Üzletek és lakások spirituális tértisztítása

 

 

  tertisztitas.jpg

 

Sokan bolondságnak tartják azt, amiről mások meg vannak győződve, hogy igen is léteznek negatív erők és energiák.

 

Ezek az energiák nem most keletkeztek, hanem mindig jelen voltak, vannak, és lesznek az életünkben. A földet mágneses vonalak hálózzák be, és okoznak az embereknek energetikai problémákat. Sokszor lehet hallani megmagyarázhatatlan betegségekről, melyek kialakulnak az embereknél akkor is, mikor ők maguk nem adtak rá okot, vagy lehetőséget. Ilyenkor általában a génekre fogják, hogy a szülőktől örökölték őket. Én azon a véleményen vagyok, hogy sok esetben inkább a körülmények és a környezeti erők, energiák a felelősek ezekért a betegségekért. Ha vesszük a fáradságot, és szakemberekhez fordulunk, akik bemérik a lakásunkat, irodánkat, vagy üzletünket, akkor sokat tehetünk azért, hogy a betegségek kevésbé legyenek ártalmasak a számunkra.

 

Ez csak az egyik oldala a negatív energiáknak, hiszen vannak a negatív szellemi lények és erők is az életünkben. Nekik ugyan úgy szükségük van energiára, mint nekünk magunknak. Ezek az erők a saját létük fenntartása érdekében mindent elkövetnek azért, hogy életben maradjanak, és onnan vesznek el energiát, ahonnan csak tudnak. Sokan hallottak már arról, hogy különös dolgok történnek a lakásban, üzletben, amit semmivel sem lehet magyarázni. Nagy valószínűséggel olyan elhunyt lelkek, szellemi lények, és entitánsok vannak ilyenkor jelen, akikben nem tudatosodott az, hogy ők már nem élnek a fizikai síkon, és itt ragadtak a földi szférában.

 

Egy spirituális tértisztítás és szentelés segítségével, megtisztíthatjuk az életterünket ezektől az energiáktól. A tisztítás egy tanácsadással és segédanyag felhasználásával együtt, teljes biztonságot képes biztosítani az ott lakóknak.

 

Ha nem megy valakinek az üzlete, akkor sok minden közre játszhat benne. Mindenképpen meg kell vizsgálni, hogy kik, vagy milyen erők nem akarják az ő sikerét. Ha mindezt kiderítjük és elvégzünk egy spirituális tisztítást az üzlet körül, akkor a siker már csak a tulajdonoson múlik, hogy ő mennyire akarja azt.

Azzal, hogy megtisztítottam a lakást vagy az üzletet, a szolgáltatás nem ér véget, hiszen a távolból a továbbiakban is ellenőrzés alatt tartom a teret, és ha kell, akkor rádolgozom energetikailag. Természetesen ez már nem kerül semmibe a megrendelőnek

 

Ehhez tudok segítséget nyújtani azoknak, akiknek szükségük van rá, és hozzám fordulnak.

 

15 éves tapasztalattal és állok minden érdeklődő rendelkezésére.

 

Forduljon hozzám bizalommal és megoldjuk a problémáit!

 

A szolgáltatás díja 35 ezer forint + utiköltség.

Az elvégzett munkáról nyugtát, vagy számlát is adok.

Bodacz Zsolt

életviteli tanácsadó, lélekterapeuta,

spirituális gyógyító 

 

Elérhetőségem: zsolt.bodacz@gmail.com

Mobil: +36-70/3989819

 

tertisztitas-2.jpg