Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élménybeszámolók

2011.02.17

 

 

"Nagyon jó volt Veletek ezen a lélekerősítő tréningen. Melegséget és szeretetet adtatok. Erővel felruházott lélekkel mentek haza a résztvevők. Sokan szinte mámorban. Örömben fürödhettek  szinte egész nap. Békés felhőként elvonultak az aggodalmaik, feszültségeik, míg Veletek voltak. Szerintem mindenki megértette, hogy szükség van az elvárások nélküli szeretetre a világban.

Köszönjük!"

 

Valika

 

Kép

 

„Én már több tanfolyamon is részt vettem.

 

- Angyal I.-II.  -Angyalmágia, -Karma tanfolyam, -Angyalkártya - rakás ,

-Nőiség tréning és végül, de nem utolsó sorban egy angyal tábor.

 

Mindezt alig 1 év alatt és azt kell, mondjam, hogy teljesen megváltozott az életem.

 

2009. októberben úgy éreztem minden összeomlott az életemben, kerestem a kiutat, a kapaszkodót, ekkor találtam rá az Angyalszárny weboldalra, írtam egy levelet és azonnal kaptam választ is. Elmondta Angyalka, hogy működnek a tanfolyamok, és miben tud segíteni.

 

Átgondoltam és arra az elhatározásra jutottam, hogy van néhány barátom, akit szintén érdekelhetne a tanfolyam, ezért elkezdtem szervezni Budapestre az Angyal I. tanfolyamot.

 

Nem kellett sokáig várni 2010. januárban megtartottuk az első tanfolyamot.

Fantasztikus volt. Angyalka és a párja egyszerűen fantasztikus, mennyire POZITÍV SZERETETTEL képesek segíteni embereknek.

 

Ekkor már tudtam, éreztem ez az én utam, az ANGYALOK segíteni tudnak, hogy jobbra forduljon az életem.

 

Szerveztem és részt vettem az összes többi tanfolyamon.

Jelenleg mindezen dolgok tudatában, alkalmazva a tanultakat

 

BOLDOG, TARTALMAS a magánéletem, és sikeres a vállalkozásom.

 

Mindenkinek ajánlom, akinek bármilyen problémája van, akár párkapcsolati, akár anyagi, akár lelki, ha van lehetőségetek, mindenképpen végezzétek el a tanfolyamokat

 

Én vagyok az élő példa, hogy ez működik és segít.

 

Megváltozott az életem, örök hálával tartozom Angyalkának és a párjának a segítségért, az elején "idegen" emberként megfogták a kezemet és elindítottak az utamon. Rengeteg új barátom lett a tanfolyamokon, megtanultam szeretni és becsülni magam ( ez az első lecke )

 

Ma már a legjobb BARÁTAIM és bízom abban, hogy ez életünk végéig tart és még utána is (karma tanfolyamon tanultak szerint).

 

Köszönöm Nektek, hogy vagytok!”

 

Erzsi, Budapest 

Kép

 

 

 

„Nagyon szépen köszönöm nektek mind azt a sok szeretetet, mellyel körülvettetek bennünket azon a két napon, melyet nálatok töltöttünk. Nekem igen meghatározó élményt nyújtott az, ahogyan ti viselkedtek, számotokra teljesen idegen emberekkel. Csodálatos az a bensőséges és szeretettel teljes érzés mellyel megajándékoztatok bennünket.

 

Soha nem gondoltam volna, hogy úgy meg tudjak nyílni "idegenek" előtt, feltudjam vállalni nyíltan az érzéseimet, mint ahogy az, nálatok szinte természetes módon tört fel belőlem. Úgy érzem ennek nagyon sok köze volt, azokhoz az erőkhöz és energiákhoz mely nálatok szinte tapintható volt. Én soha nem gondoltam volna, hogy az angyalok létezését ilyen könnyen meg lehet tapasztalni. Mindig is hittem a létezésükben, de úgy gondoltam, hogy csak hitünkkel érhetjük el őket.

 

Még egyszer nagyon köszönök mindent és remélem, hogy az Angyal tanfolyam 2 -n újra átélhetem ezeket a csodálatos érzéseket.

 

Bea, Nyíregyháza 

Kép