Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Levelezős tanfolyam vélemények

2010.10.29

Levelező Angyalmágia tanfolyam -- vélemények

Kép

 

"A tananyag nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. Évek óta foglalkozom reikivel, szellemgyógyászatot is tanultam, de még nem találkoztam ilyen jól összeszedett anyaggal. Komplex, közérthető és rendkívül jól használható a gyakorlatban. Gratulálok hozzá!

Örülök, hogy ezt a tanulási módot választottam."
 
Éva, Bp.
 

 

 Kép

 

„ A tanfolyam anyaga felülmúlta a várakozásomat. Nem tudok olyan gyorsan haladni, mint ahogyan letelik egy hét, de mindig átolvasom az új anyagot. A fotók nagyon jók, vannak már kedvenc képeim is és a férjemnek is.:-))

L.E. Budapest 

Kép 

„Nagyon köszönöm a lehetőséget, amit Tőled, általad kaptam az angyalmágián keresztül! Mindig nagyon várom az új anyagot, nagyon jó dolgok vannak benne. Nem tudok veled együtt haladni, mert az új anyag átolvasása után még mindig a régebbieket tanulom, mert mindig valamit másként látok benne, mint azt először vagy másodszor láttam. Nagyon örülök a kristályokkal való foglalkozásoknak, mert én nagyon szeretem őket. Az auralátás még nem megy, pedig a reikin is tanultam. A színek auráját már látom, az emberek aurájának első rétegét a ragyogó fehéret látom, de a színeset nem, de nem baj, majd ha itt az idő az is menni fog tudom. A mágiás részeket nagyon bírom, enyémnek érzem. Úgyhogy haladok, gyakorolok-próbálkozok, mindent kipróbálok. Nagyon köszönöm neked!"

K.M. Fülöpszállás  

Kép   

„Én nagyon hálás vagyok az angyaltanfolyamért, amiért elvégezhettem. Nagyon sokat tanultam, sok újdonságot mind magamról mind az angyalokrólJ  Csodálatos angyali megtapasztalásokban volt részem. S van mái napig is. Főleg, amikor a leckéket olvasom, szinte érzem, hogy ott van az őrangyalom velem, és biztat, hogy csak így tovább. Bár volt kicsit ijesztő megtapasztalásban is részem, amivel szintén sokat tanultam, például, hogy soha nem szabad zaklatott vagy negatív hangulattal angyalokat hívni, mert nem biztos, hogy akkor az angyalok jönnek segítségünkre. Az angyalokat kétségbeesésünkben is tiszta szívvel, szeretettel kel behívnunk magunkhoz.

Nagyon sok szeretettel ajánlom másoknak is ezt a tanfolyamot, mert biztos, hogy sokat tudhatnak meg belőle önmagukról és az angyalokról is egyarántJ

Angyali üdv:

Judit

  

Kép

„Nekem az a véleményem a tanfolyamról, hogy hatalmas mennyiségű információt kaptam, amely nagyon széleskörű, nem ás nagy mélységekbe, de nem is ez a fontos, hanem az, az útkereső, aki azt sem tudja, merre induljon, megtalálhatja a sok minden között, mi az, ami ebből most az övé, merre forduljon, merre haladjon tovább, melyik gondolatsorodat folytassa és ássa mélyebbre. Szerintem minden fejlődési szinten, aki még keresgél, talál benne magának való, akár ebben a formában, akár saját maga módjára átformált, nagyon jól használható, fejlődéséhez szükséges tudást. Én nagyon köszönöm, nekem nagyon sokat segített hogy ne sötétben botorkáljak, hanem haladjak a fény irányába, amit ez a tanfolyam kezdett megvilágítani.”

Hálás köszönet: Melinda

  

Kép  

 

„Kedves Ildikó! Én nagyon sokat kaptam ettől a tanfolyamtól ,sokat gyakorolom is és alkalmazom is:J A meditációkat felvettem és sokkal de sokkal hatásosabb nekem ,gyönyörű érzések és dolgok történtek velem azóta! J Új dolgok, új gyakorlatok ezt még érdekesebbé tette, és ez állttal többet tudok segíteni másoknak és magamnak is. Nekem öröm minden egyes lecke, minden egyes gyakorlás! Ez pozitív energiát adottJ Köszönöm!”

Cs.Cs. Gyál 

 

Kép   

„Nagyon köszönöm ezt a hatalmas mennyiségű okosságot, amit tőled kaptam. Neked köszönhetően az angyalok és a kristályok felé tudtam fordulni, akik segítségével tudok tovább haladni utamon. Az angyalok nekem olyan érzést adnak, ami a földi életben, legjobban a szerelemhez hasonlítható. A kristályok, pedig beszélnek hozzám, már több kristályt programoztam és nagyon szép feladat. Úgy általában, pedig úgy érzem változott a világhoz való hozzáállásom, kezd rend lenni a fejemben. Elengedtem régi életem dolgait, mindenkire megbocsátást és áldást küldtem kik bántottak és kiket én bántottam. Ha visszagondolok, mikor veled kezdtem, milyen zakkant voltam, ahhoz képest nagyon sokat változtam, könnyebbnek, kiegyensúlyozottabbnak érzem magam. Nagyon hálás vagyok Neked és az Angyaloknak ezért!”

Mel