Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb levelezős tanfolyam vélemények

2012.07.21

angyal-smile.gif

„Szeretettel leírom, milyennek tapasztaltam a levelező karma tanfolyamot:

Bevallom, először azt hittem, hogy így levelező formátumban nem lesz olyan hatásos, vagy alkalmazható a tanult információ, de tévedtem, mindem működik, úgy ahogy kell!

Biztos vagyok benne, nem véletlen bukkantam rátok, és a levelező karma tanfolyamra. Karmaoldó tanfolyamon már vettem részt, de közel sem volt ilyen, mint amit Ti átadtatok tudást, és tapasztalatot!

Nagyon sokat segített nekem az önismeret útján, és nagyon sok mindenben bizonyosságot nyert, hogy lám, ezért vagyok ilyen, és ilyen, ezért állok bizonyos dolgokhoz úgy, ahogy, mert előző életeimben, voltak negatív, vagy pozitív tapasztalatok. 

A meditációk sokat segítettek megérteni, ki miért olyan az életembe amilyen, és miért kaptam.

Köszönöm szépen még egyszer ezt a nagyon összefogott, és hasznos tanfolyamot!”

 

Szeretettel ölellek:

Sz. Andi

angyal-smile.gif

„Nagyon jól tanulhatóak a tananyagjaid. Tetszik, hogy sok háttér információt adsz, a kialakulásról, régebbi szokásokról. Szeretem ezt a tág körültekintést.

Az is jó, hogy mire fáradna az ember, pont oda szúrod be ezeket az olvasmányos, érdekes történeteket. Jó az is, hogy hozol fel saját példákat, mikor mire kell figyelni.

Jók a gyakorló feladatok is, úgy érzem megfelelő mennyiségűek.

Gratulálok a tananyaghoz!”

 

Hrusika 

angyal-smile.gif

 "Kedves Ildikó !   Már ez a harmadik tanfolyam amit tőled tanultam. Most ez az utolsó Karma tanfolyam is teljesen lenyűgözőtt. Minden szabad időmben tanulok. Az Angyalkártya tanfolyam a kedvencem. Az anyagaid nagyon igényesek , lényegre törőek és érthetőek , és nagyon értékesek . Kösszönöm szépen , hogy lehetőséget kaptam nálad a tanulásra!"

Anna 

 

angyal-smile.gif

„Köszönöm szépen a tanfolyamhoz kapott elemzésemet! Megdöbbentő, mennyire igazak a rólam leírtak. Igen ütős! :) Nagyjából kezdtek körvonalazódni nálam az életfeladataim, de az elemzés után már 100%-ra tudom, mit kell tennem a továbbiakban. Nagyon tetszett ez a tanfolyam is. Köszönöm szépen!”

 

Keszi

 

 

angyal-smile.gif

 

"Köszönöm ezt a 10 hetet neked! A karmikus elemezés során rengeteg információval, tapasztalással gazdagodtam.

Most sem csalódtam. Ildikótól mindig a maximumot kapom, amibe szívét lelkét beleteszi önzetlenül!

Köszönöm!

Bátran, és szívből ajánlom másoknak is!

 

Alexandra"

angyal-smile.gif

 

„Egy kicsit fájó szívvel vettem tudomásul, hogy az idő nagyon gyorsan eltelt!

Mikor kezdtem a tanfolyamot, s te hétről hétre küldted a rengeteg anyagot, úgy éreztem, soha nem fogom tudni magamba engedni ezt az egészet. Persze az élet mindig olyan helyzeteket hozott, amiben mindig tudtam egy kicsit gyakorolni, alkalmazni az általad leírtakat.

Tényleg csak gratulálni tudok a munkádhoz. A leckék nagyon színesek, tartalmasak, sok információ van bennük és hétről hétre nem magadat ismételve, de a korábbiakat is egybefoglalva haladtunk előre. Nagyon jó, hogy gyakorlatias az egész és nem csak elmélet, de talán ettől lett még közvetlenebb a kapcsolat veled is, és a spiritualitással is. Köszönöm!

 

Marcsi

 

angyal-smile.gif

"Kedves Érdeklődők!

 

Amikor először hallottam az Angyalmágia tanfolyamról, hogy levelezős rendszerben meg lehet tanulni, kicsit vonakodtam. Én jobban szeretem a hagyományos -jelen vagyok- "oktatást". Majd csak belevágtam, és egy hatalmas anyagot kaptam terjedelmében. Ahogy elkezdtem olvasni, rájöttem, hogy milyen értéket rejt ez a tanfolyam. Talán így több információhoz is hozzá jutottam, mintha rendesen csináltam volna...

Sok különféle tanfolyamot elvégeztem, Bp-en, Debrecenben, Hajdúszoboszlón, de ennél nagyszerűbbet soha nem találtam...

300-400 könyvet kiolvastam, de ilyen mélységeket sehol sem találtam...

 

Milyen ez a tanfolyam?

Átfogó, széles körű, mindenki számára jól érthető!

 

Kinek ajánlanám?

Csak azoknak, akik komolyan veszik az Angyalok szerepét, és jóra használják majd fel a megszerzett tudásukat. Akikben van alázat, és hála, hogy ezt megkaphattuk ebben az életünkben!!!

 

Mi a véleményem a tanfolyam szerzőjéről?

Nagyon nagy tudást hordoz, és örülök, hogy megosztotta velünk... Hogy csak így tovább, mert ez az alaposságot (mindenhez van példa, és egyből érthető), és aprólékosságot (kis odaillő, gyönyörű képek, különböző színek haszálata, stb.) már nem nagyon találom meg sehol!

És a legfontosabb, hogy kérjük az Angyaloktól, hogy még több információt osszanak meg Vele, és azután velünk is :)

 

Levelem kicsit hosszú lett, de ez a teljes igazság!

Mindenkinek kívánok nagy megtapasztalásokat, önismeretet, és fejlődést!

 

Teljes szívből mindenkinek csak jót kívánhatok!

Szeretettel:

Ildi, Debrecen"

angyal-smile.gif