Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újabb tanfolyam vélemények

2011.01.07

  

„A tanfolyamon megtanultam, hogy mindenre van válasz, és mindenre pozitív dolog az. Megtanultam, hogy nem létezik az "óriási probléma" csak ha én a megoldandó feladatot azzá teszem. BÁRMI IS LEGYEN AZ! Ha úgy érzem, valami elkeserít, ma már tudom, hogy mellettem áll számtalan Angyal, akitől segítséget kérhetek, de igazából azt is tapasztalatból tudom, hogy elég, ha az Őrangyalomra figyelek, aki ilyenkor megállít: gondolkozz el, van megoldás! Néha az, hogy nem kell megoldást keresni, hanem hagyom, hogy az idő, vagyis maga az Univerzum megoldja. Van, amikor ezt meg kell élni.

A tanfolyam megadta nekem azt, hogy különbséget tudjak tenni azok között a feladatok között, amiket meg kell oldanom, és ma már tisztán látom azokat, amelyeket meg kell élnem, még ha rossz is az, mert a végén mindig ott a pozitív változás. Ha mások is megtanulják, megtanulták már ezt, tudják, hogy milyen mérhetetlen nyugalom költözik az életükbe, ami mindennél többet ér, és innentől elkezdenek egy másik, nem igazán csak az anyagiakkal foglalkozó életformát élni. És ez igazi csoda! Köszönöm!”

 

Melinda Budapest 

 

Kép 

Leírhatatlan HÁLÁVAL tartozom nektek azért, amit az "Angyalokkal Gyógyító" tanfolyamon kaptam tőletek. Olyan szeretettel fogadtatok, amit eddig nem tapasztaltam és ezt nektek köszönhetem. Azóta is dolgozom magamon és sokkal nyitottabb és befogadóbb lettem, bár eddig is nyitott voltam az újra, DE SZERETETTEL nyitni mások felé ez még hiányzott!

Sikerült olyan CSUPA SZÍV emberekkel találkoznom, akiket eddig nem ismertem. (Ezért is hálás vagyok az angyalkáknak)

Drága Mindenki! Maradjatok mindig ilyen jók, hogy mindenkinek megmutathassátok "LEHET SZERETETTEL" fordulni egymás felé.

 

S.M.

 

 

 

Kép

„Drága Angyal!

 

Szeretném megköszönni neked, és párodnak azt a csodálatos 3 napot, amit veletek és a többi társammal tölthettem az Angyali gyógyítók tanfolyamon. Elég nehéz szavakba önteni azt, amit kaptam, még ennyi nap elteltével is..:))

Azon túl, hogy megkaptuk a technikákat, amivel segítségére tudunk lenni az embereknek, ez a tanfolyam felért egy önismereti tréninggel!!! Olyan magasságokba és mélységekbe repítettetek el, amiről nem is álmodtam....A szeretet…az energia…ami jelen volt...hmm...még most is beleborzongok...

Ez alatt a 3 nap alatt megszűnt a külvilág, s egy más dimenzió nyílt meg előttünk. Ahol csak a szeretet van....az angyalok…és a Mennyei Atya...

Idegenként indultam el, aki látni szeretné az angyalokat.. S ott tőletek a 3. nap végére megkaptam a bizonyosságot.., és azt az érzést, hogy "hazaértem"...Látni szerettem volna őket, de sokkal többet kaptam!!!! Éreztem, s azóta érzem a jelenlétüket, a szeretetüket  s a lelki szemeimmel LÁTOM is őket!!!!!!!!!!! KÖSZÖNÖM!

Az ég áldjon meg benneteket, az életetek minden percében!!!”

 

Szeretettel: Nikolett 

Kép   

 

„Én nagyon örülök, hogy el tudtam menni a tanfolyamodra. Mert energiával töltött fel és jó volt, hogy a mindennapi fárasztó munka után egy kis pihenést is adott a számomra. De sokkal nagyobb energiával tudom végezni a mindennapi munkákat mint korábban :)

És most itthon is jobb a helyzet, megváltozott minden, nem csak én változtam, és ez különösen meglepett, mert még egy tanfolyam után sem tapasztaltam ilyet. Nagyon hálás vagyok neked és a többieknek is ezért!  KöszönömJ

 

Judit 

Kép  

 

„Nagyon jól éreztem magam a tanfolyamon. Nagyon nehezen oldódom idegen emberek között, de úgy érzem, a tanfolyam végére sikerült.

Nagyon nagy eredménynek érzem saját magamon, hogy át tudtam adni magam az energiáknak, és kipróbáltam, milyen átlépni saját félelmemen.

A tanfolyamon tanult technika úgy érzem, pont az, amit keresek. Igaz, még sokat kell gyakorolni, jó lenne valóban egy nap, amikor a technikákat gyakoroljuk. Pl. Hogyan kezeljem önmagam?

Mindig is az angyalok álltak legközelebb hozzám, most a mágiákon kívül tanultam egy módszert, amelyet „gyógyításra” használhatok.

Nekem az a módszer vált be, amikor elképzelem a napfonatban az aranygömböt, és azt felnagyítom, majd összezsugorítom, közben, pedig összeszedi a betegségeket, és a negatív rezgéseket.

„Gyógyítottam” távban a húgomat, a fejfájása elmúlt!

Az életem azóta megváltozott, pozitív irányban.

A hangulatom sokkal jobb, jól érzem magam. Az angyalok rendezik az életem, „dolgoznak”J

 

Marika 

Kép  

 

„Megtiszteltetés számomra hogy részt vehettem a tanfolyamon, és hogy megosztottad a gyógyítást. Amit adtál arra nincs szó. Egy gondolat van, csupán Érezze mindenki azokat az érzéseket, amiket átadtál!  Imádom nagyon! Hálásan köszönöm!”

 

Anita